Költözés

by - március 30, 2013

Azt hiszem egy kis magyarázat talán elférne ide. Szóval igen, átköltöztem gportal-ról, mert úgy döntöttem, hogy szeretném az oldalt egy beauty-blog-hoz hasonlóan vezetni, amire alkalmasabbnak találtam a blogspotot. Remélem e miatt nem pártoltok el mellőlem, én itt jobban érzem magam, úgy érzem, hogy talán egy picit nagyobb is a lehetőség, hogy velem hasonló korúakkal megismertessem és talán kicsit megszerettessem az oldalt. 
A kis chat illetve a társalgó is átkerült az oldalra. A kis chatet jobb oldalt, a társalgót pedig a lap aljára görgetve érhetitek el. 
A mai nap folyamán folyamatosan töltöm majd fel nektek az előző oldalam olyan bejegyzéseit, amik nem szerettem volna hogy kárba vesszenek. Szeretnék a továbbiakban kizárólag saját posztokat megosztani veletek, továbbá olyan új posztokat mint például outfit vagy sztár sminkek, vagy néhány személyesebb bejegyzés. Tehát a téma egyértelműen marad :)
Remélem kitartotok mellettem itt is, és jól érzitek magatokat :) És persze nagyon kellemes húsvéti ünnepeket szeretnék kívánni minden kedves látogatómnak.
Easter-coming-by-olga-golubew_large

You May Also Like

1 megjegyzés