Ruhatárad alapdarabjai

by - április 03, 2013

Szerintem sokan járnak hasonló cipőben, mint amiben én jártam néhány éve. Akkor kaptam észbe, amikor szinte semmit sem tudtam felvenni semmihez, mert nem voltak olyan alap darabjai a ruhatáramnak, amit egy kiegészítővel, vagy egy jó kis sállal vagy akármivel tudtam volna kombinálni, feldobni. Aztán persze elkezdtem gondolkodni, hogy mik azok az ruhadarabok, amik nem hiányozhatnak egyetlen nő ruhatárából sem.
Kattints a képre a teljes mérethez!

Talán az első, és legfontosabb a megfelelő farmernadrág. Hogy milyen a megfelelő? Megvallva őszintén én rengeteget keresgéltem egy olyan darabot, amit szívesen viselek hétköznapokra az iskolába is, de ha arról van szó, akkor csinosabb alkalomkor is fel tudom venni, amikor mondjuk nem megengedett az agyon koptatott, szaggatott nadrág. De emellett szerettem volna ha fiatalos és hétköznapi nadrág is lenne. Na hát erre a célra találtam egy igen jó kis farmert, ami közép kék, szinte alig koptatott, de emellett ugyan úgy répa fazon és csípő nadrág. Egy ilyen tehát minden gardróbba jól jön, mert hétköznapokon egy laza pulcsival teljesen sportos, egy csajos napon magassarkúval vagy topánkával, meg persze egy csini felsővel teljesen csini. Fehér blúzzal pedig akár teljesen elegáns is lehet.
Kattints a képre a teljes mérethez!
A következő, igen fontos alap darab az szerintem egy egyszerű fehér blúz. Hasonlóan a nadrághoz, olyan ruhadarab, ami bármilyen stílushoz, bármilyen alkalomra tökéletes, csak megfelelő kiegészítőkkel kell kombinálni. Ha például egy farmer rövid nacival és egy torna csukával hordod, akkor egy laza, sportos viselet, de ha egy elegánsabb szoknyát veszel fel hozzá, akkor nem kell bemutatni milyen hatást érsz el. Gondolj csak az iskolai ünnepélyekre :) Ezen kívül kombinálhatod különböző színű mellényekkel vagy kardigánokkal, hisz a fehér színéből adódóan bármit viselhetsz hozzá.
Kattints a képre a teljes mérethez!
Egy éve talán, hogy berobbant a divatba a blézer. Már nem csak a nyakkendős urak mellett sétáló üzletasszonyok viselik, hanem a sulis csajok is. Megvallva őszintén nekem is hatalmas kedvencemmé vált. Mikor beruházunk egy ilyen darabra, akkor érdemes figyelembe vennünk, hogy milyen alkalmakon, vagy milyen ruhadarabokhoz szeretnék majd viselni a jövőben. Ennek megfelelően kell ugyanis választani a színét. Egy nude vagy púder színnel biztosan nem nyúlsz mellé, ugyanis az csinos egy ünnepségre, de egy kényelmesebb vásárolgatós naphoz is :) E mellett persze beszerezhetsz néhány igazi tavaszi darabot, mint például korallt, vagy citrom sárgát.
Kattints a képre a teljes mérethez!
A következő agyon csépelt ruhadarab, az a kis fekete ruha. Én körülbelül egy éve döbbentem rá, hogy mennyire nagy szükségem van rá. A barátnőmnek az idén volt a szalagavatója, és úgy éreztem, hogy elérkezett az az idő, hogy szükségem van egy ilyenre. Ebből is persze számtalan fazonú, anyagú létezik, de tehát mindenki megtalálhatja az alkatának és ízlésének megfelelőt :) Egy farmerdzsekivel és egy csizmával párosítva nagyon vagány, míg egy magassarkúval ultra csinos szerkót kapunk. Tényleg igazi alap darab.
És végül, de nem utolsó sorban a szintén jól ismert fekete magassarkú. Szerintem nem kell sorolnom, hogy hány olyan esemény van, amikor ez hordható. Ebben az esetben is az a legfontosabb, hogy olyat válassz, ami illik az ízlésedhez, valamint ami még fontosabb, hogy tudj benne menni. Baromi hülyén néznek ki azok a tizenévesek, akik felhúznak 15-16 centis cipőket, de járni nem tudnak benne. Egy 7 centis sarokkal is nagyon szexi lehetsz, a lábakat az is kitűnően nyújtja :)

Nos ennyi lenne a Must Have lista. Nektek megvan az alap felszerelésetek? :)

You May Also Like

0 megjegyzés