coastal scents

Coastal scents 88-as original paletta

16:00:00

Most, hogy nyár van és tombolnak a vidám színek, gondoltam leírom ismételten a tapasztalataim a Coastal Scents híres neves 88-as szemhéjpúder palettájáról, ami telis-tele van gyönyörű színekkel, amiket mikor tud kihasználni az ember, ha nem nyáron ? Erről készült az első poszt a blogra, de ennek a képei elvesztek sajnos, meg a véleményem is változott, formálódott azóta.
A csomagolás igényes, matt, fekete műanyag, amely az évek során egy picit elkoszolódott, a sok sok fogdosástól ujjlenyomatos lett, de messze nem annyira mint a Sleek 12-es palettáié. Bár jól záródik, utazáshoz nem merném a bőrödbe bedobni. Utazáshoz egyébként is ritkán visz ilyen nagy palettát az ember.A színválaszték hatalmas. Az összes árnyalat matt, és egytől egyig pigmentált. Nem tudnék kiemelni gyengébb darabokat. Az első két oszlopban fehéres, bézses bőrszíneket, satírozó és kiemelő színeket találhatunk. A 3., 4. oszlopban a zöldek találhatók, amit a kékek, rózsaszínek, pinkek, lilák és a barnás színek követnek. Megtalálhatók benne a jellegzetes divatszínek, a korall és a menta, valamint neonosabb zöldes, sárgás és pink árnyalatok is. A színek kis tégelyének mérete egy 5 forintos átmérőjével megegyező.


A színek közül mazsolázgattam, és egy-kettőről készítettem színmintát is, természetesen nem az összesről, de azt láthatjátok, hogy a színek pigmentáltsága megegyező, nincsenek kilengések : nagyon erős vagy siralmasan gyenge színek. A minták szemhéjalap nélkül készültek, viszont a következő képen láthatjátok, hogy mennyi a különbség az alapra készült és az alap nélküli szín között. ( a lila, amit a mintákhoz használtam természetesen egy és ugyanaz )

Kattints a képre a teljes mérethez!

Rengeteg sminket láthattatok már ezzel a palettával, hiszen ha színes sminket készítettem szinte csak ehhez a palettához nyúltam, illetve elkezdtem egy kihívást is ezzel a palettával, ami félúton sajnos abbamaradt, de ha körülnéztek a sminkek fülnél, tényleg nagyon sok sminket találhattok, különböző stílusokban és színekkel. 

Egyébként annak ellenére, hogy rengeteg színes szemhéjpúder található a palettában, sok a natúr barnás árnyalat is, amelyekkel mindennapi sminkek is készíthetők. Ezt a multifunkcionális, hatalmas színskálával rendelkező palettát 5900 Ft-ért tudjátok megrendelni a maekuplaza.hu oldalon. 

Egyetlen problémám van csupán, a lustaság. A mindennapokban sajnos nagyon ritkán nyúlok hozzá, mert sokkal egyszerűbb előkapni egy 12 vagy 4 színből álló palettát vagy esetleg egy-két monót. Ezt leszámítva viszont mikor több időm van. és valami extra színeset készítek mindig hű társam :)

Nektek is van hasonló nagy kiszerelésű palettátok? Sűrűn használjátok vagy nálatok is a lustaság az úr ?


You Might Also Like

0 megjegyzés