Vásárlásaim

Június eleji haul

19:18:00

Egy hónapra bezárt a Rossmannunk, mert a mellette levő üzlethelyiséget is megvette, tehát terjeszkedett. Ennek én roppant mód örültem. Ma volt a megnyitó, így befutottam, és vettem egy-két dolgot.


Az első termék az a Loreal Casting Creme Gloss hajszínező, ami ammónia mentes, így nem roncsolja a hajat. Jelenleg is ezzel van befestve a hajam, de egy jóval világosabb árnyalattal. Ez most a 323-as étcsokoládé szín, ami sokkal jobban hasonlít, legalábbis így kép alapján az eredeti elképzelésemhez, azaz az igazi sötétbarnához.

Aztán most nem tudom, hogy tudjátok e, de június 3. - 16. - ig minden Lovely termékre 25% kedvezményt kapunk. Szerettem volna az új körömlakkokból venni párat, de teljesen le volt fosztva már most. Viszont sikerült 500 forintért egy olyan rúzst vennem amiért már egy ideje fáj a szívem. Nem gondoltam volna, hogy ezt pont a Lovely márkánál találom meg. Holnap ígérem megcsinálom róla a tesztet. Rettentően krémes és nagyon finom illatú. Olyan mint amikor a rúzs fölé egy szájfényt kenünk. A Revlon rúzsai hasonlók, csak azokat Magyarországon nem lehet kapni sajnos.

 photo IMG_4259.jpg

Aztán nézegettem a parfümöket, szagolgattam, volt elég sok időm, úgyhogy rátaláltam a Playboby Pin Up kollekciójára, aminek igazi cukros nyári illata van. Nagyon megtetszett, egyből jött velem haza. 1990 forintba került egyébként.

 photo IMG_4252.jpg

 photo IMG_4251.jpg

 photo IMG_4253.jpg

És végül a mai nap fénypontja, az új bikinim. Már tavaly nyár végén gondolkodtam rajta, hogy kéne egy jobb minőségű bikinit vennem, mert elegem van abból, hogy 1-2 év után teljesen szét mállik a gumi meg az anyag a fürdőruhákban. Így most sikerült szert tennem egy Origami bikinire, méghozzá ebben a cuki pöttyös-fodros kivitelben :) Nekem nagyon tetszik, remélem hogy pár évig fogom tudni majd használni :)

You Might Also Like

4 megjegyzés

 1. Nagyon szép ez a bikini :)
  Én is használtam ezt a hajfestéket, de azt hiszem sima csokoládé színben, szerettem, de mindig váltogatom őket :)

  VálaszTörlés
 2. Jaj annyira imádom, örülök, hogy sikerült rátalálnom erre a csodára. Most már csak egy pár kilót fogyni kéne :)
  Igen, én is nagyon szeretem ezt a hajszínezőt vagy festéket, nem is tudom pontosan melyik.

  VálaszTörlés
 3. Hallottam a Lovely akcióról, ma vettem is egy kiwizöld lakkot:)
  A rúzsokat nem is néztem, pedig a tiédnek nagyon szép színe van.
  Kíváncsian várom a tesztet róla:)

  VálaszTörlés
 4. Na, örülök hogy legalább neked sikerült egy jó lakkot kifognod még az akcióban :)
  A rúzs nagyon nagyon gyönyörű, én mindenkinek ajánlom. Alig várom, hogy a többi színt is beszerezhessem belőle :)

  VálaszTörlés