Maybelline - The rocket volume express szempillaspirál

by - július 22, 2013

Körülbelül egy hónapja volt talán, amikor egy akció keretein belül meg lehetett vásárolni 2000 Ft - ért a Maybelline Rocket szempillaspirálját és egy választott Color Tattot. Sokszor szemeztem már ezzel a szempillaspirállal, mert rengeteg jót lehet olvasni róluk a neten, de kicsit borsos ára miatt hanyagoltam a megvásárlását. Mikor viszont megjelent ez az akció, visongva rohadtam a legközelebbi DM üzletbe :D 
Nem igazán szeretem a vízálló spirálokat, így külön örültem, hogy a nem vízálló formulát lehetett ebben az akcióban megvásárolni. Szerencsére nekem nyáron a legnagyobb melegben sem szokott előfordulni, hogy a szempillaspirál lemászott volna a pilláimról a szemem aljába vagy köré. Amikor strandon vagyok, akkor pedig nem használok spirált. Tehát ez nekem ezek a sima spirálok tökéletesek, sokszor még ezzel is meggyűlik a bajom este, lemosáskor. Lehet csak én vagyok a szerencsétlen, de talán ez a szempillaspirálom a legnehezebben lemosható idáig.


Úgy tudom, hogy csak egyetlen árnyalatban, mégpedig a Blackest Black, tehát a legfeketébb fekete árnyalatban kapható. Be is váltja a kívánt fekete hatást, nem érzem, hogy a pilláim nem lennének eléggé igéző feketék.
Most pedig áttérnék a keféjére. Tudom, mindenkinek más kefe a kedvence, van olyan aki esküszik a képen is látható gumis fajtára van aki nem szereti. Én inkább azok táborát erősítem, akik túlzottan nem vannak oda a hasonló formuláért. Ez valószínűleg azért alakult így, mert az ilyen jellegű kefék a szempillák hosszításánál és szétválasztásánál tevékenykednek tökéletesen, én viszont a dúsítást helyezem előtérbe, számomra úgy érzem elsősorban az a fontos. De természetesen nem adtam fel a reményt, hogy tőle is kapok egy kis dúsítást :)


Nos ezek lennének az én kis pillácskáim. Szerintem teljesen hétköznapiak, nem mondanám őket sem túl csoffadtnak, sem túl extrának.


Erre vittem fel először csak egy réteget. Én picit úgy érzem, hogy megfelelő dúsítást itt sem kaptam, de pillahosszítást maximális mértékben igen.

Ez pedig már a második réteg. Mindenki eldönti saját maga, hogy hány réteget enged meg az egyéni tűrésküszöbe. Nekem ez a második még simán belefér, nem érzem, hogy túlzottan kialakulna a bogárláb effektus. 

A harmadik rétegtől viszont már nagyon összeragadtak a szempilláim, tehát én a kettőnél mindig megállok, onnantól ugyanis már csak romlik a helyzet.

Remélem tudtam segíteni azoknak akik esetleg be szeretnének ruházni egy picivel drágább szempillaspirálra, vagy épp most vacilláltak ezen a spirálon. Nektek melyik a kedvencetek ? :)You May Also Like

2 megjegyzés

 1. Nekem meg van ez is meg a vízálló is, de én jobban szeretem a vízálló spirálokat. :)
  Így a nem vízállót lehet barátnőmnek adom. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Én a vízállót mindennapi sminkhez nem szeretem. Szegény szempilláimból így is olyan kevés van :D Mire még lemosnám a vízállót ... egy sem maradna :D

   Törlés