Vásárlásaim

Mini haul

15:20:00

Mivel a következő vásárlós poszt augusztus közepén érkezne körülbelül, ezért amit az utóbbi egy-két hétben vásároltam a drogériákban, most gyorsan felpakolom nektek, hogyha esetleg megtetszene belőle valami, akkor még le tudjatok rá csapni :)


Először kezdeném a DM-ből szerzett egy-két termékkel. Az első rögtön egy limitált kiadásból származó Manhattan rúzs, ami egyszerűen annyira gyönyörű volt, hogy tényleg nem tudtam ott hagyni. Igazi barackos árnyalat. Ilyet már elég régóta keresek, de amikkel eddig találkoztam, mind túlságosan korallos vagy narancsos volt, de ez valami fantasztikus. Szerintem a számhoz vagyis hát inkább az arcomhoz is elég jól áll. Az ára ha jól emlékszem 1000 Ft körül lehetett.


Aztán ott rögtön a Manhattan állványon megpillantottam egy szájfényt is, ami végül szintén a kosaramban landolt. Ilyenkor nyáron hajlamos vagyok inkább egy szájfényt vagy egy rúzst feldobni mint egy komolyabb szem sminket, főleg ha olyan meleg van, mint az utóbbi napokban. Nagyon kellemes, vizes hatású rózsaszín szájfény egyébként zéró csillámmal. Az ára ennek is szintén 1000 forint környékén volt.
És még egy Manhattan limitált kollekciós termék jött velem haza, mégpedig egy körömlakk. Tudom, tudom, hogy nem vagyok normális, ugyanis erről a lakkról lakkomlakkom oldalán olvastam, hogy mennyire nehéz vele szépen dolgozni, de első látásra szerelem volt, és nem bírtam ott hagyni. Bár a 2 réteg elégnek bizonyul belőle, tényleg nem egyszerű szépen felvinni a körmökre. Az ára 800 Ft volt, ha jól emlékszem.
Na igen, ez az a korrektor, amiről már többször is áradoztam nektek, és mivel az előző mindjárt elfogy, ezért beszereztem belőle még egyet. Annyit áradoztam már nektek róla kedvences posztokban, hogy most már nem untatlak vele titeket :)
És végül egy kakukktojás, mert ezt a lakkot Zsófitól kaptam, amit még egyszer nagyon szépen köszönök neki. Egyszerűen imádom ezt a lakkot, nagyon szép színe illetve fedése van. Erről már találhattok termékteszt posztot itt a blogon.

Nos ennyi lett volna a kis zsákmányom. Melyikről legyen legközelebb teszt ? :)You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. a rúzs tetszik a legjobban, szerintem én is veszek, mert pont ilyen színt kerestem én is :D

    VálaszTörlés
  2. Ritkán találok ennyire jó kis rúzst. Engem is nagyon megfogott :) A napokban készítek róla tesztet is:)

    VálaszTörlés