Havi kedvencek

2013 Júliusi kedvecek

10:26:00

Ismételten eltelt egy hónap a nyárból, aminek gondolom ahogy én, úgy ti sem örültök túlságosan. Ez viszont azt jelenti, hogy érkezik az újabb havi kedvences poszt. Nézzük mik voltak a kedvenceim ebben a hónapban.


Elsőként egy korrektort mutatnék meg nektek, mégpedig az Elf Ivory árnyalatú stiftes fajtáját. Amikor nagyon világos a bőröm, akkor szoktam használni bőrhibák eltüntetésére is, viszont nyáron előszeretettel használom a szem alatti karikák eltüntetésére, illetve annak a területnek a megvilágosítására. Szegényke már egy kicsit megviselt :/


Júliusra két kedvenc körömlakkot választottam, amit tényleg sokat használtam. Mindkettővel találkozhattatok a Top 10 nyári körömlakkjaim posztban. Elsőként ezt a csillámos Lovely fedőlakkot választottam, amit használtam pinkes és mentás lakkok fölé is. Tudjátok milyen jól néz ki zöld illetve menta szín fölé ?Az utóbbi időben nem szerettem az Essence lakkokat, nem is igazán kentem fel őket a körmömre, mert már másnap lepattant. Viszont meg kell mondanom, hogy a lábamon valami csoda folytán nagyon jól bírja. Most is körülbelül 2 hete van a lábkörmömön és semmi baja. A kezemen is jelenleg ez van a tengerészes manikűr részeként, viszont azt is hétfőn készítettem és ma vettem észre, hogy egy picit megpattant a sarka. Mi történhetett? Megjavult? :O
Ezt az Elf-es szemceruzát talán soha nem reklámoztam még nektek, mert eddig nem igazán használtam. Vízvonalra semmit nem fog, viszont az alsó pillák tövében nagyon szeretem használni főleg egy natúr sminkhez. 

Még a szemnél maradva, ami még a kedvencek közé került, az az Essence I love extreme dúsító szempillaspirálja. Azért szerettem és használtam ilyen sokat ebben a hónapban, mert amikor az a hatalmas meleg volt, akkor volt, hogy csak ezt használtam a szememre, és nagyon szépen kiemelte a pilláimat. Erről is készült teszt, amit IDE kattintva megtekinthettek.
Ezt az Avon Extra lastin rúzst meglepő, de nem a számra használtam. Egyszerűen nem bírtam megbarátkozni vele. Valahogy úgy éreztem, hogy annak ellenére, hogy nagyon tartós és jó állagú, a színével nem vagyok kibékülve. Ezért befogtam arcpirosítónak. Hát meg kell hogy mondjam baromi jó :D Nagyon tartós, szép a színe eldolgozva. Erre fogom elhasználni ez már biztos :)


Ezt a Catrice szájfényt még az egyik Catrice leárazáson vásároltam, és nagyon szeretem, különösen így a nyári hónapokban. Valami eszméletlenül gyönyörű színe van, akár így magában, akár egy rúzson. Erről is készült teszt ITT.

Nos hát ennyi lett volna. Nem használtam nagyon sok sminkterméket ebben a döglesztő melegben. Ti sem ?
You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nálam a nyári smink egy kis színezett hidratáló, pirosító és egy szempillaspirál :D meg szájfény vagy inkább ajakbalzsam. nem bírok mást elviselni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)) a nagy hőségben kizárt hogy ennél többet kenjek magamra :D

      Törlés