Maybelline Color tattoo - 87 Mauve Crush

by - augusztus 07, 2013

Ne haragudjatok, hogy az utóbbi 3 napban semmi életjelet nem adtam magamról, de leugrottunk a Balcsira, Almádiba egy pár napra. Rekkenő hőség volt, úgyhogy jót tett a Balaton parti hűsölés. Bár azt sem mondanám feltétlen hűsölésnek, mert a Balcsi vize 30 fokos volt, ami szerintem a normális érték felett van már jóval :D Így mindenki csak tengett-lengett benne :D Ma viszont egy kis terméktesztet hoztam nektek, ami nem más, mint a Maybelline Color tattoo legújabb árnyalatai közül az egyik.The very style oldalán olvashattatok róla, hogy két újabb szín árnyalat is megjelent a hazai választékban. Mikor én még valamikor július tájékán ezt a színt megvásároltam, megvallva őszintén, nem is gondoltam, hogy ez valami új dolog :DA csomagolásra tényleg semmi panaszom nem lehet, ugyanis nagyon könnyen záródik, nyitódik, vastag üveg falú tégelyben található, így az összetörésre is igen kicsi az esély. A csomagolásról, és az alapvető funkciókról még egyszer nem írnék részletesen, mert az On and on bronze árnyalatot már egyszer részletesen bemutattam nektek ITT.


A színe miatt gondoltam azt, hogy érdemes lenne erről a kis csodáról külön tesztet írni. Először, amikor a boltban belenyúltam a teszterbe, akkor enyhén kékes-ezüstös színt láttam. Nagyon megszerettem, mert arra gondoltam, hogy milyen jó lesz majd a kék cuccaimhoz, ugyanis nem az a kimondottan hivalkodó kék, ami már inkább ciki mintsem divatos, hanem egy fiatalos üde árnyalat.

Aztán csak itthon szembesültem vele, hogy ez a szín több mint egy sima egyszerű szürkés-ezüstös kék. Ha a napfény ráesik a szemhéjunkra ( vagy a tégelyre :D ) , akkor valami elképesztően gyönyörű szín tárul elénk. A kékből egy átmenet képződik egy nagyon halvány orgona lilába. Hát mit ne mondjak, valami elképesztően gyönyörű.


Ha egymagában viszem fel az egész mozgó szemhéjra, akkor is nagyon mutatós, akár hétköznapokra is, mert ízléstelen nagy bunkó csillámokat egyáltalán nem tartalmaz. De például az is előfordult már, hogy a mélyítővonalban egy sötét lilával vagy barnával esetleg valami szürkés színnel mélyítettem, és nagyon tetszett a végeredmény. Aztán például kifejezetten tudom ajánlani egy bulis smink elkészítéséhez. Ilyenkor a szemöldök csontra és a belső szemzugba kiemelőszínként is nagyon szépen mutat.
 Azt viszont meg kell említenem, hogy a 24 órás tartósság, amit a csomagolás ígér az azért nálam nem igazán a valóság. Az eléggé olajos szemhéjam is közre játszik a dologban, ebben szinte biztos vagyok, szóval körül belül 7-8 órát bír ki egy nyári napon szemhéjalap nélkül. Persze ha tudom, hogy egész nap nincs időm megigazítani vagy hozzányúlni, akkor egy vékony rétegben viszek fel alá szemhéjalapot, valamint a kívánt színt vékonyan, inkább több rétegben viszem fel mint egy vastagabban.

Érdemes figyelni a Maybelline háza táján az akciókat, mert az eredeti áruk 1700 Ft, ami nem a legkedvezőbb, ehhez is egy akció keretein belül jutottam hozzá.

Előre láthatóan vasárnap felkerül az utolsó nyári köröm, majd kezdetét veszik jövő hét hétfőtől a Back to school sorozatok. Ha vannak ezzel kapcsolatban kéréseitek, akkor azokat nagy örömmel várom kommentben :)


You May Also Like

4 megjegyzés

 1. Válaszok
  1. :)) Ez szerintem egy olyan árnyalat ami valakinek vagy nagyon nagyon tetszik, vagy egyáltalán nem. De én is imádom.

   Törlés
 2. Ez így jól néz ki, de sehogy sem tudom elképzelni, hogy hogyan mutat egy szemhéjon. Szeretem a kékes árnyalatokat, de nagyon mellé lehet nyúlni. Kár hogy arról nincs kép, amikor a szemeden van.

  VálaszTörlés
 3. Igen ez tény, hogy egy kékkel nagyon mellé lehet nyúlni ha szemhéjpúderekről van szó. Na, lehet hogy készítek vele egy sminket :) Majd figyeld a következő posztot :)

  VálaszTörlés