aden

Aden körömlakk No. 54.

9:24:00

Először is szeretném ebben a posztban még egyszer megköszönni Katinak a 3 Aden lakkot, amiket kaptam tőle. Mindnek gyönyörű színe van, a rózsaszín különböző árnyalatai. Most a 3 közül az egyik kedvencemet, ezt a lilás pinkes árnyalatot szeretném nektek is megmutatni.

Ez nekem jelenleg a 6 ml-s kiszerelés, ami szerintem egy nagyon praktikus megoldás azok számára, akik hasonló lakkgyűjtők mint én, és szeretnek sok színt felhalmozni, mert így kisebb üvegcsével is tudtok venni egy adott színből nem kell félni a beszáradástól vagy a besűrűsödéstől. Ez még talán elfogyasztható mennyiség.


A szín egyébként valami elképesztően gyönyörű és különleges, valahol a lila és a fukszia szín között mozog az árnyalata, ami nekem még őszi lakként is elmegy. A kis üvegcsében egy picurka ecset fér meg, amivel mérete ellenére nagyon szépen lehet dolgozni, nem volt vele problémám. Az állaga is nagyon barátságos, könnyen szétterül a körmökön, nem lesz buborékos sem. Az első réteg sajnos csíkoz, de a második réteg ezt igen gyorsan elfedi, úgyhogy ezzel sincs problémám.

Talán még egy harmadik réteg elfért volna, de már nem volt kedvem hozzá, így maradt a kettő. A gyűrűsujjamat ismét egy csillámos lakkal, mégpedig az Essence Circus confetti lakkjával dobtam fel.Sajnálom, hogy ennyire nem tudtam visszaadni a lakk színét, a legjobban az eredetire talán az üvegcsés kép hasonlít. Pedig annyira igyekeztem :/

Tartósságát tekintve pedig, az én körmeimen 3 napot bírt ki, ami nálam átlagosnak számít.Ti szeretitek az Aden lakkokat ?

You Might Also Like

8 megjegyzés

 1. Szépséges ez a körömlakk! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnálom, hogy azt a különleges lilás színét nem sikerült befotóznom, akárhogy igyekeztem :/

   Törlés
 2. Nagyon jól áll Neked ez a szín, és örülök, hogy tetszik :-) Az egyik L'Oréal lakkom hasonlít ehhez, bár az vadabb fukszia-lila. A fedőlakk jól feldobta, most nézegettem a Müllerben, hogy mintha még szebb lenne, mint régen. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Igen, nagyon jól mutat rajta ez igaz :) Ez lesz az első lakkom, ami el fog fogyni, mert már a fele kiürült.

   Törlés
 3. Nagyon szép színe van ennek a lakknak és a csillámok is olyan jól mutatnak rajta.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, és ebben az időszakban pont kellemes ez a szín. Nem is túl nyári, de nem is komor sötét őszi, hanem valahol a kettő között :)

   Törlés
 4. Jó ez a Circus confetti, nem tudom van-e még az Essence háza táján? :D Pedig, hasonló megvalósításra gondoltam én is, elég sokszor. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, úgy tudom, hogy ez megmaradt még az állandó szortimentben :)

   Törlés