Catrice Ultimate colour - Hey nude ...

by - szeptember 16, 2013

Magamról tudom, hogy nagyon nehéz megtalálni a tökéletes nude rúzst, amivel én is már többször próbálkoztam sikertelenül. Mikor már teljesen letettem róla, akkor a Rossmannban egyszer csak velem szembe sétált ez a kis csoda rúzs, ami a mindennapokra tökéletes nude szín nekem.Sokszor kerülgettem már a Catrice állvány rúzsait, de valahogy mindig visszatettem a kiválasztott árnyalatot, mert nem volt szerelmes első látásra. EDDIG. De most nem kellett sokat hezitálnom, mert kihúztam, megláttam, megpróbáltam és már a kosárban is landolt. Rengeteg gyönyörű szín közül választhatunk, ez kétségtelen, de sajnos én nem szeretek élénk színeket a számon hordani.Tehát ez az első Catrice rúzsom. Rengeteget olvastam előtte különböző blogokon arról, hogy mennyire jók ezek a rúzsok. És valóban. Minden tekintetben alá tudom támasztani az ódákat, amiket zengtek erről a rúzsról. Rettentően krémes, így eldolgozni nagyon egyszerű, akár tükör nélkül is megoldható, bár erősebb színnél szerintem nem árt valami tükör szerű.


És bár nem elsődleges szempont, de azért megjegyezném, hogy roppant elegáns a csomagolása és a rúzsba vésett márkajelzés. Ilyen letisztultabb szép fekete csomagolást kívánok minden egyes rúzsomnak. Egyébként rettentő masszív is, tehát nem az a gagyi műanyag, ami egy pillanat alatt megroppan.

Az árát tekintve azt kell hogy mondjam nem a legolcsóbb rúzsom, de egyáltalán nem megfizethetetlen, mert 1200 Ft az összes árnyalat. Ha találok más olyan árnyalatot, amit igazán magaménak érzek biztosan megfizetem az árát, mert nagyon nagyon kényelmes viselet egész nap. Ezért az árért egyébként 3,8 grammot kapunk, ami körülbelül a jelenlegi Essence rúzsokkal megegyező.


Nagyon nagyon krémes állag, könnyű eldolgozni, és nem vettem észre ennél az árnyalatnál azt sem, hogy ez esetleges szárazságot vagy repedezett ajkakat nagyon kiemelné. A színét valahova a nude és a rózsaszín közé tudnám helyezni. Nekem ez a tipikus mindennapi szín, amit bátran felkenek suliba is.

Most pedig mutatok néhány képet, hogy hogyan is néz ki a számon :


Nektek van Catrice rúzsotok ? Ha igen, melyik a kedvenc árnyalatotok ?


You May Also Like

14 megjegyzés

 1. Nekem 4 Catrice rúzsom van, mindegyiket szeretem :)
  Egy ideje én is nézegetem ezt a nude árnyalatot, bár már van vagy 3 nude rúzsom, de ez megint egy másik árnyalat :D tetszik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Melyik az a négy ? :)
   A catrice-nek nagyon gyönyörűek a nude rúzsai, nehéz nekik ellenállni :D

   Törlés
 2. Nekem is van pár Catrice rúzsom. Van köztük egy nude is. :)

  VálaszTörlés
 3. Imádom a Catrice rúzsokat, nálam verik a MAC-et. Nagyon szép ez az árnyalat!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. MAC rúzshoz még nem volt szerencsém, de örülök neki hogy ezen a véleményen agy. Mert nem hiszem, hogy annyit kiadnák valaha egy rúzsért.

   Törlés
 4. Nekem Maybelline New York rúzsaim vannak úgy 8-10 színben (egyiksem nude) és esküszöm nektek sose próbáltatok ennyire rosszminőségű rúzst. Megszárad pl a vörös nagyon szép, le se jön csak úgy...De porlik az ember szájáról darabokba leesik 1,2 óra múlva, de a többi részét nem lehet lerobbantani...:) Nekem a Max Factor jött be, de ha ez ilyen szép és szerintetek jó is kipróbálom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Maybelline-től nincs rúzsom. Fura, hogy ennyire rossz minőséget tapasztaltál náluk, pedig jó termékeik vannak általában. Én nagyon merem neked a Catrice rúzsokat ajánlani :)

   Törlés
 5. nekem is megvan ez a rúzs! :) szeretem, mert igazi nude szín, és sehol máshol nem találtam hasonlót..nekem egy nagyon kicsit szárít és minimálisan összegyűlik a szájszélekben, bár ezt állandó ellenőrizgetés mellett ki lehet küszöbölni! :) neked nem csomósodik kicsit?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) nem, én nem vettem észre a csomósodást. A szárítással kapcsolatban pedig nem igazán tudok nyilatkozni, mert alapjáraton szerencsére elég hidratált a szám, kiszáradásra nem hajlamos.

   Törlés
 6. én is hidratálom a szám 0-24-ben, bár sajnos elég hajlamos a kiszáradásra még így is! de neked nagyon jól áll! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi :) nekem ennyiben szerencsém van :)

   Törlés
 7. Én is imádom a Catrice rúszokat, és meg is van ez az árnyalat! Éppen a múlt hónapban vásároltam újra ugyanezt a színt, mert én is ugyanúgy vagyok, mint te: nem szeretem az élénk színeket, ez pedig tökéletes a suliba is, meg úgy bárhová. Nekem egyértelműen szerelem, de a többi Catrice rúzs is hihetetlenül jó, ezen kívül még 2 van, erősebb színek, őket alig használom az erős színük miatt, de a 'Hey Nude'-ot minden nap <3 :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is ez egy tökéletes árnyalat, nem csodálom, hogy újra vásároltad :) Sajnálom egyébként, hogy nem szeretem az erős rúzsokat magamon, máson úgy tetszik. :/

   Törlés