Köröm

Korall lakk gyűjteményem

18:04:00

Szütyő blogján a napokban olvashattátok, hogy elég sok burgundi, vöröses árnyalatú körömlakkot halmozott fel. Én hasonlóan vagyok a korall színnel. Ugyan nekem csak 5 van, de azok nagyon nagyon hasonlítanak egymásra. A legelszomorítóbb az egészben pedig az, hogy még mindig nem érzem, hogy megtaláltam volna a tökéleteset.
Nos hát ők lennének az én kis gyönyörűségeim. A tökéletes korall-t egyébként szerintem nagyon nehéz megtalálni. Van amelyik túl pink, vagy ami meg már túl narancsos. Valahogy egyiket sem érzem tökéletesnek. Nektek van kedvenc korall lakkotok ?


Az első, amit az összes közül talán a legjobban szeretem az ez a kis Claire's-es lakk, amit 6-os csomagolásban lehet kapni más társával egyetemben.


Katitól kapott Aden lakkjaim közül is van egy korallos árnyalat, ami picit rózsaszínes árnyalatú.Másik kedvenc korallom, ami talán a legjobban hasonlít a "tökéletes"-hez, az a már rengeteget emlegetett Manhattan lakk, aminél csak azt sajnálom, hogy limitált kollekciós volt, és már nem lehet kapni. Ennél érzem azt, hogy nem is túl rózsaszínes de nem is túl világos.Az Essence lakkok közül ez a lakk is ide sorolódott, mégpedig azért, mert sokszor úgy éreztem, amikor a körmeimen volt, hogy van némi korallos beütése, de ez a korall és a pink között van valahol félúton egyértelműen.Az utolsó pedig egy Avon lakk, amit már szintén nem lehet kapni, pedig ez hasonlít még legjobban a Manhattan lakkom alap árnyalatához, ez csupán abban különbözik tőle, hogy apró pelyhecskéket is tartalmaz, amik néha rózsaszínes néha pedig arany szerű árnyalatokat vesznek fel.


És itt vannak az előbb bemutatott lakkok színmintái balról jobbra: Claire's, Aden, Manhattan, Essence, Avon.

Ha van kedvenc korallotok azt légyszi írjátok meg nekem kommentben, vagy ha nincs, akkor azt, hogy ezek közül nektek melyik tetszik a legjobban :)

You Might Also Like

10 megjegyzés

 1. Nekem a Rimmel Coralicious és az Avon Coral Reef a tökéletes korall lakkok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi a tippet, utánuk fogok járni mindenképp :)

   Törlés
 2. Úúú nagyon szépek :) Imádom ezt a színt! Nekem a Rimmel 430 Coralicious a kedvenc korall lakkom. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Imádom őket :)) Na ennek a Rimmel lakknak utána kell járnom :D

   Törlés
 3. Szépek, főleg a Manhattan. :)

  Nekem is a Rimmel Coralicious a kedvenc korall lakkom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is talán az a kedvenc az összes közül, csak sajna egy kicsit elkezdett besűrűsödni, úgyhogy valahogy meg kell javítanom szegényt :(

   Törlés
 4. Nagyon jól néznek ki így egymás mellett:)

  VálaszTörlés
 5. Avon Coral Reef, egyértelműen :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenképp utána nézek, mert egyébként is nagyon szeretem az Avon lakkokat, eddig még sosem csalódtam bennük, úgyhogy egy próbát megér ez a Coral Reef, pláne hogy ilyen sokan írjátok :)

   Törlés