Köröm

NOTD - Suli és öszkezdö mani

15:59:00

Ahogy elérkeztünk az ősz első napjához egyből azon gondolkodtam, hogy milyen őszies hangulatú körömlakkjaim vannak, amit felkenhetek. Ekkor jutott eszembe, hogy a Manhattan Yeah & Yang kollekciójából még a nyár közepén vásároltam egy sötétlilát, amit még ki sem próbáltam. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nyáron nem visz rá a lélek a sötét lakkokra, azokat mindig őszre és télre tartogatom, akkor viszont jöhetnek dögivel :)Ha ősz, akkor nekem a sötétlila és a burgundi jut elsőként az eszembe. Ezeket a színeket főként ősszel használom, nagyon passzol ilyenkor a hangulatomhoz, meg az őszi ruháimhoz is. Ez a lila lakk egy akkora telitalálat lett, hogy nem is gondoltam volna vásárlásakor, hogy a körmeimen ennyire szeretni fogom. Most jöjjön sok sok kép, nektek hogy tetszik ? :)


A gyűrűsujjamat mániám valami csillámos lakkal feldobni, és ez most sem volt másképp. A tegnapi blogtalin ( ami egyébként szerintem nagyon jól sikerült ) Katy-vel sikerült kifognunk egy gyönyörű Lovely lakkot. Innen üzenem neki, meg persze nektek is, hogy a lakk felkenve is nagyon gyönyörű, de a nagy csillámokat még csak véletlenül sem sikerül belőle ecsettel kihalásznom, így ezeket egyesével pöttyintgetem fel a körmeimre.
Viszont érdemes kicsit elbögyörészni vele, mert a nagy csillámok elképesztő csillogása mindent elfeledtet. Látjátok, pont úgy csillant meg rajta fény, hogy a szivárvány színei megjelentek a csillámban *-*
Ezt a két lakkot használtam tehát a manihoz. Itt is láthatjátok, hogy az üvegben sokkal sűrűbbnek tűnik a csillámos lakk. 

Nektek melyikek a kedvenc színeitek őszre? Ilyenkor ti is szeretitek a sötét lakkokat, amiket persze kínszenvedés lemosni ? :D

You Might Also Like

6 megjegyzés

 1. Nekem is meg van ugyan ez a lakk és egy mályvaszínű. Én is pont ma festettem ki vele a körmöm és egyszerűen imádom. Olyan könnyű vele bánni és nagyon nagyon gyorsan szárad. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen igen, imádom ezeket a lakkokat, talán mondhatnám, hogy ezek a kedvenceim.A mályvaszínűt pont nem vettem meg, de biztos az is nagyon szép lehet. Két rétegben valóban csodásak :)

   Törlés
 2. De szép lett! Én nagyon szeretem ha csak a gyűrűs ujjon van csillám vagy minta :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Nekem is a gyűrűs ujjas minta az örök kedvenc, nem szeretem sosem túlcsicsázni a körmeimet.

   Törlés
 3. Tényleg nagyon szép ez a fedőlakk (is) :-) rajtam ma korallos van, de szerintem fel fogom dobni a csillámossal én is, mert csillámból sosem elég. Kár, hogy halászgatni kell :-(

  Ja, és szerintem is jól sikerült a tali :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aztán lehet, hogy csak én vagyok béna ehhez a fedőlakkhoz :/

   Törlés