Köröm

Top 10 öszi körömlakk

16:41:00

A mai kellemes őszies idő arra sarkallt, hogy a 10 nyári kedvenc lakk poszt után, most összegyűjtsem nektek  azt a 10 körömlakkot, amit ősszel előszeretettel használok.Tudnotok kell, hogy nekem az ősz beköszöntével a színes és a neonos lakkok teljesen eltűnnek a fiók mélyére. Nagyban függ a hangulatom az időjárástól, ez pedig befolyásolja a körömlakkozási szokásaimat is. Így ilyenkor előtérbe kerülnek a barnás, lilás és bronzos körömlakkok. Ha bármelyik, a posztban szereplő lakkról szeretnétek tesztet, azt kérlek jelezzétek nekem kommentben.Az első lakk, amit kiemelnék az őszi válogatásból az egy színesebbnek mondható lakk, mégpedig egy szürkés beütésű kék. A piszkossága nekem egyértelműen az őszi borongós időjárást juttatja eszembe, így ezt ilyenkor nagyon nagyon szeretem :)
A következő lakk úgyszintén egy Essence márka, de ez már régi kollekciós darab, így ezt már sajnos nem lehet kapni, Anno 300 ft-ért vásároltam meg, mert úgy gondoltam majd valamire jó lesz. Közben pedig nagyon megszerettem ezt a grafit szürkés árnyalatot, amiben apró mikrocsillámok vannak, mégpedig arany színben.
Igen igen, a kedvenc fedőlakkom egész évben. Kövezzetek meg, szintén Essence, Gold fever. Szerintem sokaknak lett kedvence ez a lakk, mert ritkán találok olyan lakkot, amiben kis és nagy csillámok is vannak. A színe egyébként sárgás arany színű, ami szerintem ősszel nagyon hangulatos.
Isteni őszi szín, nagyon kedvelem. Tavaly robbant be igazán a burgundi szín illetve a bordós árnyalatok. Ez a lakk akkoriban sok blogger kívánságlistáján szerepelt, mert tényleg igazi őszi szín. Benne apró arany pelyhecskék találhatók, amitől talán egy kicsit még izgalmasabb a végeredmény. Sokaknál viszont olvastam, hogy megromlott, összeálltak benne a pelyhek. Én nem tapasztaltam ilyesmit, de azóta ha eszembe jut összerázom egyszer-kétszer, hátha segít :D
Nagy kedvencem az Oriflame lilás-burgundis-pinkes lakkja, mert amellett, hogy különleges és eszméletlenül szép árnyalatú, amellett ha megcsillan rajta az utolsó őszi napfény gyönyörűen csillog.
Nyáron látni sem akarom a metál fényű lakkokat, ősszel viszont nagy szerelmesük vagyok. Imádom a szürkés illetve bronzos metál fényű lakkokat. Ez is pontosan olyan. Imádom :)
Aztán szerintem ősszel is jól jön a letisztultabb manaikhoz a nude körömlakk. A Lovely új kiadású körömlakkjai közül nagyon jó nude lakkok közül lehet válogatni, amik amellett, hogy szépen fednek, nagyon nagy a színválaszték belőlük, és mindenki megtalálja a saját bőrszínéhez a legkedvezőbbet.
Aztán ha ősszel is szeretnék egy erőteljesebb, rikítóbb körmöt kreálni, akkor ehhez a Manhattan lakkhoz nyúlok, aminek a színe tökéletesen megegyezik a sütőtök színével. A sütőtök meg ugye egyértelműen őszhöz kapcsolódik, így szerintem kitűnő választás ez a lakk is az őszi szezonban.
Mint mondtam, ilyenkor ősszel nagy szerelmese vagyok a durva sötét lakkoknak  ( bár a feketét sosem szerettem ) , így ebbe a kis összeállításba bele került a kedvenc sötét lakkom, mégpedig az AVON midnight plum árnyalata. Nagyon nagyon mély lila, ami nekem szintén teljesen az őszhöz kapcsolódik. Bizonyos fényviszonyok között még akár feketének is látszhat, de általában érzékelni rajta azt a lilás bordós beütést.
Még mielőtt a taupe szín megjelent volna a divatszínek között, én már azelőtt nagyon szerettem ezt a lakkot. Talán az egyszerűsége miatt. Nem nude, de nem is az a kiabáló barna, ami sokaknak nem is nyeri el a tetszését, hanem inkább valami szolíd tejeskávé jellegű árnyalat, ami nekem hihetetlenül bejön.

Nektek mik a kedvenc színeitek őszre ? :)

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon hasonló az ízlésünk az őszi lakkok színeit illetően :) Én is ugyanezeket a színeket szeretem ilyenkor :) és én se tudnék már most egy neon pink lakkot viselni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D elképzelni se tudnék én sem egy pinket a körmeimen ilyenkor

      Törlés