anny

Anny körömlakk - 146 Oscar's choice

8:40:00

A Primőr blogtalálkozón kapott termékek tesztelését szépen lassan elkezdem. Sok termék még ugyan kipróbálásra vár, néhány pedig már a mindennapos sminkem része. Hogy szemléletesebb és pontosabb képet tudjak nektek mutatni az egyes termékekről, ezért igyekszem mindegyiket több kipróbálás után tesztelni, mert úgy az igazi. Az első termék viszont egy körömlakk, amit most kentem fel először a körmeimre. Íme, itt látható róla az én kis részletes tesztem.Bevallom őszintén nekem ez az első drágább körömlakkom. Ennek többek között az az oka, hogy nem szívesen kölrtök több ezret egy körömlakkra, mert drogériás viszonylatban is nagyon sok szép szín felfedezhető, persze van jónéhány különlegesebb darab, amikért egyelőre csak a nyálam csorgatom. Ezt az Anny lakkot 2300 Ft-ért tudjátok megvásárolni a Douglas üzletekben. Ezért az összegért 15ml-t kapunk, ami azért valljuk be elég sok, így attól nem tartok, hogy esetleg véletlenül elfogy valamikor.Térjünk rá a körömlakk színére, ami az első pillanattól kezdve rabul ejtett. Az őszi hónapokban gondolom sokan vagytok úgy vele, hogy szívesebben nyúltok a bordó, burgundi, lila, taupe, barna és arany árnyalatokhoz. És amikor megláttam, hogy ez egyszerre bordó, arany és zöld, akkor a szám tátva maradt, és csak reménykedni tudtam, hogy ez a szín a körmökön is egy az egyben így fog tündökölni.Meg kell hogy mondjam a felkenést követően kicsit csalódtam. Az a gyönyörű arany szerű fény ami bizonyos fényviszonyok közepette zöldbe hajlik át teljesen ELTŰNT ! E helyett egy visszafogott vöröses bordós bogyó színű lakkot kaptam, amit ennek ellenére sokan megdicsértek a körmeimen, de hát na. Mi az, hogy eltűnik belőle az arany ?


A felkenés és a pigmentáltság azonban teljesen lenyűgözött. Akár hiszitek akár nem, az előbbi képen a körmeimen EGY azaz 1 réteg körömlakk van csupán. Annyira hibátlan a fedése, hogy tényleg nem volt szükség arra, hogy még egy réteget rákenjek teljesen feleslegesen. A mutatóujjamra került csupán két réteg, mindez csupán azért, hogy megnézzem, kell e a többire is mégegy.


Az ecsete egyébként egy teljesen egyszerű, hagyományos ecset, ami bár nem a kedvencem, mivel nem túl vékony, nem volt vele nehéz a lakk felvitele. Nem lett se foltos se csíkos, így az ecsettel is jó cimbik lettünk. Az állagára is azt kell hogy mondjam, hogy átlagos. Nem is túl sűrű és nem is túl híg. Könnyen eloszlik a körmökön, de nem kell félni attól, hogy kifolyik a bőrre.


A tartósságáról szintén annyit tudék mondani, hogy semmi extra. Nem kopik le kiemelkedően hamar, 3 napot pattogzás nélkül kibírt a körmeimen, a 4.nap vettem észre, hogy a körmeim sarkánál le-le pattant egy egy körömlakk darab.
Összegezve tehát annyit kell elmondanom, hogy bár nem maradéktalan az örömöm ezzel a lakkal kapcsolatban, mert a szín bizony nem egészen olyan a körmökön mint az üvegben, a lakk minősége és pigmentáltsága elfedi a hiányosságokat. Abban tehát biztos vagyok, hogyha ez alapján kéne megítélnem az Anny lakkokat, mindenképpen azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon jók.
Ti szeretitek az Anny lakkokat? Vagy egyáltalán egy körömlakkra mennyit vagytok hajlandók maximum kiadni?

You Might Also Like

16 megjegyzés

 1. Gyönyörű szín, annyira nőies, elegáns. Nem láttam még ilyen árnyalatot, kelll!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, valóban gyönyörű árnyalat, kár hogy körmökön ez a szín annyira nem köszön vissza :/

   Törlés
 2. Nagyon tetszik, Anny lakkom még nincs,de egyre jobban izgatja a fantáziám. 3000 forint az amit kiadok maximum értük, így még ez is pont beleesik. Nálunk 2990ért vesztegetik, máshol olcsóbb ?O.o

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én igazából neten néztem utána, ott én 2300 Ft-os árat találtam hozzá.

   Törlés
 3. Én még nem hallottam erről a márkáról, bár nem is igazán járok Douglasba... én körömlakk-mániás vagyok, így képes vagyok több ezret kiadni egy-egy lakkért, de úgy vagyok vele, hogyha már drága lakkot veszek, akkor az OPI. Nem tudom miért, engem az OPI rabul ejtett, imádom az összes lakkját, és volt is szerencsém beszerezni már 3 csodás darabot :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem pedig még OPI-hoz nem volt szerencsém, bár mindig nézegetem őket :) Karácsonyra szeretnék beújítani egy két China Glaze lakkal :)

   Törlés
 4. China Glaze lakkom még nincs, de szemezgetek velük, amióta megtudtam, hogy az Árkádban megnyílt a Nailland, oda mindenképp be akarok nézni valamikor! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. igen igen :D engem is azóta birizgál csak :D

   Törlés
 5. Én hallottam már az Anny lakkokról, és nagyon szemezgetek is velük :D. Eddig nekem a Max faktor lakkjai váltak be, másfél hetet bír ki a körmömön, úgy, hogy mindenfélét csinálok vele, tehát nem csak az ágy szélén lógatom a lábam :D. Általában én minden sminktermékre inkább kiadok többet, csak tényleg jó minőségű és tartós legyen. Ilyen például a körömlakk is, aminél nálam fontos a tartósság, mert én nagyon lusta vagyok körmöt festeni, pedig szeretem, ha ki van festve. Az OPI lakkokat szintén csodálom, azokat is nagyon szeretem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én szeretem sokszor újra lakkozni a körmeimet, úgyhogy nekem ha 3 napot kibír a körömlakk, akkor már jóba vagyunk :D

   Törlés
 6. Gyönyörű színe van! nekem még nincs Anny lakkom, a legdrágább lakkom a Golden Rose. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Magamtól valószínűleg én sem vásárolnék ilyesmi lakkokat, viszont a China Glaze lakkoknak már nem tudok ellenállni :D

   Törlés