Bőrápolás és sminkelés

Őszi füstös lila smink - Vintage romance palettával

9:00:00

Még múltkor ígértem nektek, meg persze Katy-nak is, hogy csinálok egy hidegebb tónusú sminket a Sleek Vintage romance palettájával. Ma végre volt rá egy kis időm, így elkészítettem nektek.
A belső szemzugba a Pretty in Paris fehéres-ezüstös árnyalatot használtam.A Romance in Rome került az egész mozgó szemhéjra és a mélyítő vonalba, satírozó színként a Propose in Prague árnyalatot használtam. A pillák tövébe pedig a Love in London került.


A Propose in Prague árnyalat nem az a kifejezett bőrszín, amivel simán csak satírozni lehet, ennek a mályvás árnyalatnak a  színe egy az egyben látszik a bőrön. Ennél a sminknél azt a célt szolgálta, hogy ne legyen olyan nagy a kontraszt a sötét lilás-kékes szín között és a bőröm között.


Az egész szemhéjra egy különleges árnyalatot választottam. A szemhéjpúder alap árnyalata lila, viszont rengeteg mikro kék csillámot tartalmaz, ami nagyon különlegessé teszi a színt a szemen illetve a palettában is. Egy picit ugyan építgetni kell. Ezt a problémát úgy oldottam meg, hogy természetesen amellett, hogy szemhéjalapra dolgoztam, miután ecsettel felvittem a szemhéjpúdert, a következő réteget már a saját aplikátorával vittem rá. Ez sokban segít a szín intenzitásán. 


A pilláimra egy a Primőr találkozón kapott spirált használtam, amivel egyelőre nagyon nagyon meg vagyok elégedve, de még egy-két tesztelés szükséges a végleges teszt elkészítéséhez.

Most pedig érkezzenek az egész arcos képek :


A smink tökéletesítéséhez egy teljesen átlátszó, ám csillámokkal teli Essence szájfényt választottam, valamint egy barackos pirosítót.

Ha minden igaz érkezik a napokban ehhez az őszi füstös sminkhez egy színben passzoló őszi outfit is :) 

You Might Also Like

4 megjegyzés

 1. Nagyon szép smink lett! Nekem egyébként bejön a meleg satírozószín, hiszen amúgy is sokszor satírozok az éppen viselt pirosítómmal, hogy összehangoljam az egész arcot. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Annyira imádom ezt a színt, olyan kis különleges :)

   Törlés
 2. nagyon szép *.* eddig a legjobb sminked ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. úha komolyan ? :D örülök, hogy ennyire tetszett és még elkészíteni sem volt nehéz :)

   Törlés