Sleek - Vintage romance paletta

by - október 04, 2013

Bár már hétfőn megérkezett a futár a legújabb Sleek palettával, csak most volt időm, hogy bemutassam nektek, meg úgy éreztem, hogy ezen a héten kell egy kis használati idő, hogy tudjak róla véleményt formálni. Az első rendelési ciklusról sajnos lecsúsztam, viszont amikor feltöltötték a készleteket a Makeup plaza oldalán, első dolgom volt, hogy megrendeljem. így tehát most ennek a palettának a tesztelése következik.

Először kezdjük a termék külsejével, ami a teljesen megszokott Sleek csomagolás, amivel egyébként nincs is semmi bajom, hiszen szerintem nagyon elegáns ez a fekete csomagolás, viszont az ujjlenyomatok még mindig nagyon zavarnak a Sleek csomagolásoknál. Ami elkeserített még, hogy míg külföldön gyönyörű papírtasakot kreáltak hozzá, ami abszolút visszaadja a vintage stílust, addig itt Magyarországon kénytelenek vagyunk beérni az átlagos tasakkal. Mi miért nem kaphattunk olyan szépet? :'(12 gyönyörű szín tárul a szemünk elé, mind mind fantasztikus őszi árnyalat. A színek pedig nagyon cuki fantázia neveket kaptak. A palettában megtalálhatók fényes és csillámos színek is, illetve egy matt.


(az első három szín a felső sor, a másik három pedig az alsó)

Kicsit részletesebben is megpróbálnám körülírni ezeket a csodálatos színeket, amikbe mind egytől egyik beleszerettem.

(felső sor balról jobbra)

Pretty in Paris
Gyönyörű ezüstös gyöngyházfényű fehér, aminek igazán intenzív színe van, így tökéletes a belső szemzug és a szemöldökcsont kiemelésére is. Ennyire erőteljes fehér színem talán még nem is volt.

Meet in Madrid
Fémes hatású arany árnyalat, ami szerintem egy őszi palettába elengedhetetlen. Bizonyos fényhatásoknál van egy érdekes rosegold szín beütése.

Court in Cannes 
Bár a tégelyben nagyon hasonlít a Lust in LA árnyalatra, de felkenve teljesen más a kettő. Ezt az árnyalatot leginkább a Maybelline Color tatto-i közül az On and on bronze-hoz tudnám hasonlítani, tehát egy bronzos árnyalat.

(alsó sor balról jobbra)

A Vow in Venice
Egy kellemes mályvás, lilás árnyalat, amit így az őszi időszakban nagyon jól ki lehet használni hétköznapokra, hiszen nem túl erős, de igen csak érdekes szín, és kellően izgalmas ahhoz, hogy akár egymagában is viselhető legyen az egész szemhéjon.

Marry in Monte Carlo
Enyhén lilás beütésű árnyalat, ami néha inkább a rózsaszínre néha inkább a lilára hajaz, szintén szatén fénnyel. Jelenleg az egyik kedvenc árnyalatom a palettában.

Honeymoon in Hollywood
Gyönyörű gyönyörű csillámos mélybordó, imádom. Másik hatalmas kedvenc. Először nem igazán tetszett egy-két színben ez a csillámosság, de mára abszolút megbékéltem vele, és úgy veszem észre, hogy nem csak a színek teteje csillámos.


(első három szín a felső sor, az utolsó három pedig az alsó sor)

(felső sor balról jobbra)

Lust in LA
Jóval sötétebb bronz mint a Court in Cannes, már már barnás árnyalat, ami természetesen szintén szaténfényű,  egész szemhéjra és csak mélyítő vonalba is nagyon jó kis választás szerintem.

Romance in Rome
Egy kékes szürkés árnyalat, ami első látásra szerelem volt, másodikra már annyira nem. Már láttam benne a lehetőséget, a gyönyörű sminkeket, de amikor kipróbáltam úgy éreztem, hogy kicsivel gyengébben teljesít mint a többi. Többszöri építgetés után sikerült ezt a színt elérni. Viszont pozitívum, hogy legalább építhető.

Propose in Prague
A paletta egyetlen matt színe, amit leginkább egy sötétebb cserép színéhez tudok hasonlítani, ezt még pirosítónak is elfogadnám. Nagyon intenzív színe van, pedig ettől a színtől féltem egyedül, hogy nem muzsikál majd túl jól.

(alsó sor balról jobbra)

Bliss in Barcelona
Fémes lila. Hát valami mesés, komolyan *-* Inkább egy buliba járós színnek képzelem, annak viszont valami elképesztően ütős. Nagyon intenzív színe van, gyönyörűen maszálható, így egy füstös smink középpontjában is állhat akár.

Forever in Florence
A második csillámos árnyalat, ami viszont már nem rózsaszínes, hanem egy nagyon sötét mély bordós szín. Szintén nagyon el lett találva, ősszel amúgy is nagy divat a burgundi, a csillámok pedig nem ízléstelen durung csillámok, így nagyon pozitívan csalódtam bennük.

Love in London
Monden palettában jól jön egy igazán sötét mélyítő szín, mégpedig egy fekete. Ez a 3. szín, ami csillámos, ennek viszont külön örültem, mert még nincs egyáltalán csillámos feketém, amit eddig igen csak hiányoltam a készleteimből.

Egy két szín közelről :

Honeymoon in Hollywood : Látjátok a gyönyörű csillámokat ? *-*


Love in London


Forever Florence


Az igazi mély kékeslila, Bliss in Barcelona.


Honeymoon in Hollywood


Azt hiszem a képek sokkal több mindent elárulnak, mint az én megfogalmazásom és körülírásom róluk így igyekeztem minél több képet készíteni. Összefoglalva tehát a színek nagyon szépen pigmentáltak, nincs tényleg egyikre sem panasz. Alap nélkül is kitűnő a pigmentáltság, és mindez 2590 Ft-ért ? Egyszerűen kihagyhatatlan. Ha szeretnél egy gyönyörű őszi színekből álló palettát, akkor azonnal vedd fel a wishlist-re mert bámulatosak a színek és a minőség is, de hát ezt ugye megszokhattuk a Sleek szemhéjpúder palettáktól.

Hamarosan pedig igyekszem több sminket is készíteni a palettával, hogy láthassátok, hogy hogyan muzsikál a szemhéjon. :)


You May Also Like

5 megjegyzés

 1. Lehet kérni egy hidegebb árnyalatú és egy bordós sminket vele? :-) Én is nagyon szeretem, bár ezen a héten inkább natúr vonalon mozogtam időhiány miatt :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze :) Hétvégén lehet el is készítem őket :)

   Törlés
 2. Kívánság listás O.O nagyon szép, várom vele a sminket :)

  VálaszTörlés