artdeco

Artdeco pirosító - 73

8:00:00

A Primőrös Artdeco csomagomban lapult egy gyönyörű pirosító egy új mintázatú boxban, amit ma szeretnék nektek bemutatni és letesztelni.


Mikor megkaptuk az Artdeco csomagocskánkat rögtön csekkoltam a sok gyönyörűséget, amik benne lapultak. Ez a pirosító a kezdetektől megfogott. Alig vártam már, hogy élesben kipróbálhassam. Elsőként mindenképp ez az extrán intenzív színe fogott meg, és abban reménykedtem, hogy szuper pigmentált lesz majd.


Na de először nézzük a kinézetét. Nagyon tetszik ezekben az Artdeco termékekben, hogy a mágneses box-oknak köszönhetően összeválogathatjuk a kedvenc szemhéjpúdereinket vagy pirosítóinkat. Ehhez jár természetesen egy tükör is, amit én nagyon díjazok. Imádom ha a szemhéjpúder palettákhoz vagy a pirosítókhoz vagy bármihez tükröt adnak. 


Maga a szín pedig nagyon elegáns, csíkos nyomatú lazac árnyalat, ami szerintem egyszerűen gyönyörű főként a tavaszi-nyári időszakban. Hasonló még úgysem volt a sminkes kollekciómban így külön örültem. A textúra is nagyon megnyerő volt, nem volt porzik, de nem is az a típus amit úgy kell kapargatni, hogy a színt kifacsarjuk valahogy belőle.


Bár nem igazán pirosító ecset, de megkaptuk az Essence kabuki ecsetét ami extra puha és extra tömör. Kipróbáltam a pirosító felvitelére, és nekem annyira bejött, hogy mostanában ezt szoktam alkalmazni a pirosító felviteléhez. Láthatjátok, hogy mennyire nagyon pigmentált.Belenyúltam egy kicsit. O.O Nagyon nagyon extrán pigmentált, ekkor már egy kicsit kétségbe is estem, mert már attól féltem, hogy én ezt nem fogom tudni úgy felvinni, hogy úgy nézek majd ki mint a bohócok.
Ecsettel viszont sokkal finomabb eredményt érhetünk el, ami természetesen építhető.
Az arcomra egy átlagos hétköznapon egy nagyon vékony rétegben viszem fel. A pirosító tetején levő redők azt hittem hamar megkopnak majd, de annyira kevés kell mindig belőle, hogy úgy néz ki még most is, minta hozzá sem nyúltam volna még. Éppen ezért ígéretesnek tűnik, hiszen eredeti áron 3000 Ft környékén vásárolható meg az 5 gramm termék. A tartósságról meg már ne is beszéljünk. 8-9 órán tartó gyönyörű szín. Kész végem.
Összegezve tehát imádom ezt a pirosítót, biztos vagyok benne, hogy meg fogom nézni a többi kapható árnyalatot, mert elképesztő, hogy mennyire tartós, mennyire pigmentált, mennyire gyönyörű a színe, mennyire ... áh imádom :D Ajánlom nektek is teljesszívből :)

You Might Also Like

6 megjegyzés

 1. Nem tetszett elsőre, de az arcodon nagyon jól mutat, szép színe van és jól is áll Neked! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi ^^ Nekem már elsőre is nagyon bejött :D

   Törlés
 2. nagyon szép szine van és csudi jól áll neked! :))

  VálaszTörlés