Személyes

Azok a 90' évek TAG

8:00:00

Igen tudom, már biztos ezer helyen láttátok ezt a TAG-et, de mivel többen is írtátok a nyereményjátékos e-mailekben, hogy szeretnétek többet megtudni rólam, talán ez egy jó alkalom lehet ennek teljesítésére :)


1. Kedvenc Disney mese ?
VHS-en rengeteget néztem a Hófehérkét és a Kishableányt. Már kívülről tudtam mindenkinek a szövegét. Egy nap képes voltam többször is megnézni őket :D

2. Mi volt a kedvenc együttesed ?
A TNT-t tudom nagyon szerettem, meeg Krisz Rudit :D

3. Mi volt a kedvenc édességed?
Nagyon szerettem a PEZ cukorkát és a HubaBuba rágót, tudjátok azt a hosszút, ami fel volt tekerve mindig és úgy lehetett kapni ilyen kis műanyag dobozkámbam. De egyébként nem voltam nagy édesség rajongó.

4. Kedvenc társasjáték vagy egyéb játék ?
Nagyon szerettem kártyázni, főként magyar kártyával. Társasjátékok közül a Monopoly és a Gazdálkodj okosan volt a kedvencem.

5. Mi volt a kedvenc Happy Meal figurád a MCDonald's-ból ?
Erre határozottan emlékszem, hogy egy plüss fekete fehér foltos kiskutya volt akit én Prüsinek neveztem el. :D

6. Kedvenc könyv/mesekönyv ?
Volt egy nagyon vastag mesekönyvem, azt hiszem valami olyasmi lehetett a címe, hogy A világirodalom 66 legszebb meséje. Állandóan abból olvastattam fel. Amikor nagyobb lettem és már tudtam olvasni akkor más nem forgattam, mert nem szerettem olvasni, ami a mai napig kitart.

7. Kedvenc ruhaboltod akkoriban ?
Akkoriban nem volt kedvenc ruhaboltom. Leginkább az volt a fontos számomra, hogy mennyire fodros az adott szoknya, vagy hogy mennyire kopog az ünneplős cipő, vagy hogy világít e a sportcipő. Akkor ezek olyan menő dolognak számítottak.

8. Kedvenc Cartoon Network meséd ?
Frédi és Béni, Johnny Bravo, Bátor a gyáva kutya, Dexter laboratóriuma. Nem voltam nagy Cartoon Network fan, sokkal jobban szerettem az M1-en a Frakk-ot, Mekk Elek, Mézga család, illetve a Minimaxon szinte az összes mesét. ( nem tudom pontosan, hogy Minimax mikortól volt )

9. Mit néztél a tévében ha hazaértél a suliból ?
Volt egy argentín szappanopera talán, a Marimar a tengerparton. Állandóan azt néztem, meg persze a Minimaxot.Itt voltam elsős, azt hiszem. Máig visszasírom a gyönyörű fenékig érő hajamat, amit harmadikban nagyon okosan levágattam. És igen, akkor még sötét szőke volt a hajam.


Ehhez a képhez  fűződik ovis éveim legrosszabb emléke. Jelmezben fotóztak ott mindenkit egyik nap, és mire én sorra kerültem elfogyott az összes hercegnő és menyasszony jelmez és nekem már csak ez maradt. Annyira mérges voltam, hogy amikor meglettek a képek akkor egyet fel is aprítottam. :D


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon cuki képek :) És sok hasonlóságot fedeztem fel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :-) milyen hasonlóságokat fedeztél fel ? :-D

      Törlés