essence

Essence sparkle sand effect körömlakk - 163 Hey, nude !

8:00:00

Már rengeteg márka kijött a homok hatású körömlakkokkal, és természetesen az Essence sem maradhatott ki ebből az őrületből. Ha jól tudom 4 árnyalatban kapni náluk homok hatású lakkokat, pirosban, feketében, zöldben és egy nude árnyalatban. Mivel nem vagyok ezeknek a lakkoknak nagy rajongója, ezért csak egy visszafogottabb árnyalatot vásároltam meg belőlük, mert az mások körmén igen nagyon tetszett :)Bevallom úgy indultam neki ennek az egész Essence homok hatásnak, hogy engem nem mozgatott meg egyik sem. Egyetlen Lovely kék hasonló lakkom van, attól sem vagyok elájulva, na nem azért mert nem teljesít jól vagy ilyesmi, egyszerűen nem az én világom. Viszont egyre több kép kezdett begyűrűzni a blogokra erről a lakkról, és meg kell hogy mondjam megtetszett. Talán pontosan amiatt, hogy olyan kis szolid. Gondoltam egy próbát megér nekem is.

Az ecsete a már jól megszokott Essence lekerekített, viszonylag széles kivitelezés, amivel és nagyon nagyon szeretek dolgozni, mert szerintem roppant könnyű ezzel a kialakítással dolgozni. Nagyon szépen szétterül a körmön a lakk, nem nehézkes tehát a felvitel. Az egyetlen problémám csupán ezzel az árnyalattal, hogy minimum 3 rétegben kell felvinni, hogy ne látszódjon át a körömvég. Gondoltam rá, hogy következőnek megpróbálom majd egy nude lakkra rákenni, hátha akkor elég belőle 2 réteg is.

Apró kis ezüstös csillámokat tartalmaz, ami szerintem feldobja abszolút az egyébként eléggé egyhangú színt. A száradással voltak problémáim, mert ugye a 3 réteg nem szárad úgy, mintha csak egyet vittem volna fel. Mikor már egy órája száradt, belekaptam... Viszont ha egyszer sikerült megszárítani, akkor bizony nagyon tartós, nekem 5 napot is kibírt, ma mostam le, mert az egyik köröm széle megpattant. Valamint viszonyítási alapként megemlíteném még, hogy nekem a felülete nem tűnik annyira rücskösnek, mint a Lovely Baltic sand lakkjai, ami nálam határozottan plusz pont, mert annál engem zavart, hogy annyira érdes a felülete.
Összességében azt kell hogy mondjam, ha tudom előre, hogy nincs időm a héten lakkozni mégegyszer, akkor biztosan fel fogom kenni ezt a lakkot, mert talán mégegy ennyire tartós lakkom nincs is. A színe viszont elég semleges, ami ugyan nem baj, de hamar megunom ezeket a szolid színeket a körmeimen, de hát persze kell ilyen is :) Egyébként ajánlom figyelmetekbe ezeket a homok hatású lakkokat, mert 500 Ft-ért elég jó kis terméket tudtok megvásárolni :)

Ti hogy álltok a homok hatású lakkokkal? Szeretitek őket?

You Might Also Like

12 megjegyzés

 1. Az eddig látottak közül a Te képeid a leginkább meggyőzőek. Azt hiszem, hazajön velem, mert elegáns alkalmakra szuper lenne, hiszen nem egy egyszerű unalmas nude :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek igazán örülök :)) Elegáns alkalmakra szuper választás, amikor szolid körmöket szeretnél :)

   Törlés
 2. Én egy nude lakk felé kentem fel, ami kicsit rózsaszínes árnyalat, úgy csodás színe van ennek az essence lakknak :) Nekem is ez a meglátásom, hogy sokkal finomabb a finishe, mint a lovely baltic sandnek. Az engem kifejezetten zavar, hogy annyira érdes.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na, következőnek kipróbálom úgy :)) Na, örülök neki, hogy nem csak engem zavar az a nagyon érdes felület.

   Törlés
 3. Ebben van csillám? :O Nekem a piros homokhatású lakk van meg Essencéktől, és nem rémlik, hogy abban lennének csillámok! :) Hm, utána is nézek majd! :D De ez (is) nagyon tetszik, már egy ideje nálam is tervben van a megvétele! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen vannak benne :) És elég szembetűnőek benne ezek az ezüst csillámok :D

   Törlés
 4. Már olyan régóta kinéztem ezt a lakkot, plusz még a fekete "testvérét", de a Rossmannokban nincs, az egy állványos DM-ben kizárt hogy van, így maradt a Müller :) Amúgy tényleg ennyire tartós? Csak mert az essence lakkokról nem éppen ez mondható el. Puszi *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem tényleg ennyire tartós volt, de másnál is olvastam, hogy meglepően jól muzsikált tartósság szempontjából. A feketét azt hiszem én sem láttam a Rossmannban, most hogy így mondod o.o

   Törlés
 5. Neked ez tényleg jól áll, az a véleményem mint Katynak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdekes, hogy én szeretem az erős színeket a körmeimen, de valahogy ezzel a nude árnyalattal elég jó volt a viszonyunk :)

   Törlés
 6. Már én is szemeztem vele, nagyon tetszik, tényleg nagyon jól áll! :)

  www.stylelounge.me

  VálaszTörlés