Köröm

Őszi virágos körmök

8:00:00

Ki mondta, hogy nem őszies a virágminta? Mivel én nagyon szeretem ruhadarabokon, kiegészítőkben és körmökön is a virágmintákat így nem szeretnék tőlük megválni csak azért mert ősz lett. Kellett valami jó kis alternatívát kitalálni, hogy ne legyen túl tavaszias, de maradhasson a virág. így született ez a roppant egyszerűen elkészíthető mani :)Tudom, tudom. Mindig hangoztatom, hogy nem szeretem a nagyon mintás körmöket és mégis megint mit alkottam :D Ennek az az oka, hogy ha egyszer egyszer csináltam egy kis mintát az elmúlt időszakokban annyi kedves dicséretet kaptam, hogy felbátorodtam. Lehet, hogy mégsem vagyok javíthatatlanul béna?!


Nos tehát, hogy mitől lett ez az egész őszi? Úgy gondolom, hogy a színek erőteljesen hozzájárulnak ahhoz, hogy egy levélhullásos őszi táj kerüljön a szemünk elé ha rápillantunk erre a manikűrre. Egy burgundi, illetve két barnás árnyalatot használtam a virágok megfestéséhez, amiket természetesen egy pontozó segítségével vittem fel a körmeimre, amire már azelőtt felkerült egy nude alapszín.


Mikor megszáradtak a virágok, akkor került bele a közepükbe a fehér "porzó", amit egy nagyon vékony pontozóval készítettem, de a fogpiszkáló is tökéletes lehet erre a célra. Végül persze egy gyorsan szárító fedőlakkal fejeztem be a munkám.Gondolkodtam rajta így utólag, hogy úgy is jól mutatott volna, ha minden második körmömön van csak ez a virágminta, a többi csak sima egyszerű bordó. De hát most már mindegy :D Utólag mindig okosabb az ember.


A bal kezemen is elég vállalhatóan sikerült. Ez mindössze annak tudható be, hogy tényleg nem túl komplikált elkészíteni.


A használt lakkok pedig:
 • NYC Red Wine
 • Essence Re-mix your style trendkiadás 02 Someone like you
 • Oriflame Taupe
 • Lovely 07 Nude

Nektek melyik a kedvenc őszt idéző lakkotok? :)You Might Also Like

22 megjegyzés

 1. ez nagyon szép lett Niki, csak ámulok! :O irtó ügyes vagy!!! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. örülök, hogy tetszett :) Nem olyan nagy művészet egy ilyet elkészíteni egyébként :)

   Törlés
  2. első ránézésre azt hittem köröm matrica! :) ne szerénykedj, azért kell hozzá kézügyesség bőven, én igencsak elvéreznék egy ilyen lakkozásnál! :)

   Törlés
  3. komolyan ? :O majd ha legközelebb csinálok hasonlót, befotózom lépésről lépésre :)

   Törlés
 2. szerintem se évszakfüggő! nagyon szép lett! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jó, hogy más is van rajtam kívül aki hasonlóan gondolkodik :)

   Törlés
  2. Csakazértis fogok én is virágos körmöt készíteni és feltenni! Úgy is meg akarom mutatni hogy kell akril virágokat festeni! :)

   Törlés
 3. Nagyon tetszik az egésznek a színvilága és a hangulata!! :)

  VálaszTörlés
 4. széép :) ügyes vagy nagyon :)

  VálaszTörlés
 5. Csodaszép! :)
  Jó ötlet,azt hiszem én is elkészítem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen :)
   örülök hogy ennyire elnyerte a tetszéseteket :) ha elkészíted szívesen várom a képet róla :))

   Törlés