Egyéb

Advent december 12. - Karácsonyi kívánságlista

8:00:00

Nem tudom ti hogy álltok vele, de én az ajándékvásárolgatás kellős közepén állok. Nagyon nagy kihívás megtalálni mindenkinek a megfelelő ajándékot, aminek tudom, hogy örül majd. Most viszont én is összeállítottam az én kis kívánságlistámat. Remélem valami kerül belőle a fa alá ^^Első, és legeslegnagyobb kívánságlistás darabom egy China Glaze szett a Happy Holiglaze kollekcióból, ilyenkor annyira szeretem ezeket a pirosas-lilás árnyalatokat.

Nem rég nyílt egy Amnesia üzlet a győri árkádban, és nagyon különleges hosszított tunikák vannak. Na majd írok a Jézuskának egy kedves kis listát, hiszen jó kislány voltam az idén :D


Mióta az Ebay világa beszippantott, azóta vagyok teljesen odáig meg vissza vagyok ezekért a hatalmas nyakláncokért. Annyira mutatósak, és annyi különleges színben és fazonban kaphatók, hogy nem lehet megunni. Szeretnék belőlük egy szép kis kollekciót.


Iiimádom a kötött vastag buggyos kardigánokat. Régen kifejezetten öregasszonyosnak tartottam, de hát változok, és ezzel együtt a divat is változik. 


A legnagyobb karácsonyi kívánságom talán mégis az, hogy könyörgöm, legyen már egyszer végre fehér karácsony és zuhogjon a hó amikor kinézek az ablakon *-*

Ennyi lett volna nagy vonalakban az én kívánságlistám. Ti miket kértetek a Jézuskától? Hogy álltok az ajándékok beszerzésével?

You Might Also Like

6 megjegyzés

 1. Ezzel én is egyet értek hogy legyen hó! A lakkok nekem is tetszenek! Csináltam én is listát! ha gondolod nézz be a blogomba :) :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A hó most már annyira hiányzik a karácsonyokhoz :( Már nem is tudom mióta nem volt fehér karácsony :/ Mindenképp benézek :)

   Törlés
 2. Nekem a kardigános képen lévő óra tetszik nagyon *.* Nálam az ajándékok már megvannak, és mivel senki nem kérdezi,mire vágyom, rendeltem magamnak néhány dolgot. Madj karácsony után megmtuatom, mik vártak a fa alatt :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)) Ez is egy jó kis felállás :D Legalább biztosan olyan dolgok lesznek a fa alatt aminek örülsz majd :D

   Törlés
 3. Hasonló az ízlésünk.
  A legnagyobb ajándék, amit szeretnék az egy profibb fotogèp.
  Egy tunikát kapok (anya megsúgta)
  Nagyon szerencsés vagyok olyan téren, hogy itt Erdélyben mindig szépen havazik Karácsonykor :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óóó de jó nektek ( mármint a havat illetően ) . Igen egy profi fényképezőgép nekem is hatalmas wishlist darab, de tudom, hogy azt úgysem kapok. Ezért egyelőre csak álom marad :/

   Törlés