avon

Avon extra lasting ajakrúzs - Vintage pink

15:00:00

Megvallva őszintén ezzel a rúzzsal az elején nagyon nagy fenntartásaim voltak. A kapcsolatunk elég rosszul kezdődött, ugyanis amikor megérkezett, teljesen más szín fogadott, mint amit a katalógusban láttam és amire számítottam. A katalógus színmintáját elnézve egy erős pink árnyalat volt, a valóságban viszont már egészen más volt a helyzet.

Azért döntöttem e mellett a rúzs mellett, mikor rendelésre adtam a fejem, mert különlegesnek tartottam ezt a kivitelezést. Nem a megszokott rúzsformáról van szó, viszont ez az egyik hatalmas előnye ennek a terméknek, ugyanis szerintem nagyon könnyű felvinni az ajkakra, jól követi a száj vonalát. És mivel egy erőteljesebb árnyalatról van szó, ezért ez nem hátrány :DNa de ejtenék néhány szót az árnyalatáról. Hát ez minden csak nem pink. Valahol a narancssárga a ciklámen és a piros között van, ami először nagyon nem tetszett, azon gondolkoztam, hogy mire lehetne elhasználni. Így döntöttem amellett, hogy pirosítóként fogom elhasználni. A nyáron sokat is használtam úgy, nagyon bevált, sokáig fent maradt az arcomon és nagyon kellemes árnyalata volt, természetesen eldolgozva. Aztán az egyik nap most úgy döntöttem, hogy teszek még egy kísérletet és felkenem a számra. Most valamiért már egészen más volt a véleményem róla mint korábban, kifejezetten tetszett az ajkaimon :)Nem mondanám, hogy extrán tartós, csak annyira mint a többi normál rúzs. Az evés-ivást nem igazán bírja, viszont szépen fokozatosan tűnik el a számról, nem kell tehát tartani tőle, hogy csúnyán összeáll a ráncokban vagy a száj sarkában.Azt hiszem mostantól bátran nyúlok ezért a rúzsért akkor is, ha az ajkaimra szeretném felkenni, és nem pirosításra szeretném használni.

Nektek is vannak olyan tapasztalataitok, hogy nem olyan a valóságban a szín, mint a katalógusban?

You Might Also Like

10 megjegyzés

 1. Nice:)) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép színe van, jól áll! :)

  VálaszTörlés
 3. Már évek óta nem vettem semmilyen sminkterméket az Avontól épp ezért, mert sosem olyan mint a katalógusban. -.-

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én ezek után minden terméknek előtte utánanézek neten, nézek színmintákat róla és ha így is meggyőz akkor rendelek, mert ez tényleg idegesítő nagyon :/

   Törlés
 4. Nekem nagyon tetszik a színe :) És neked is jól áll :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi :)) először én nagyon csúnyának láttam :D

   Törlés
 5. Ez a kedvenc árnyalatom ebből a termékcsaládból, annyira természetes hatású, hogy tökéletes szinte bármilyen sminkhez :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg? :D Az én szájszínemhez nem kifejezetten természetes hatású, de ettől függetlenül egy abszolút hordható színről van szó :)

   Törlés