Essence ajakrúzs - 52 in the nude

by - február 07, 2014

Még az Essence leárazások alkalmával sikerült szert tennem egy Essence nude rúzsra. Bár teljes áron biztos nem vásárolnék ezekből a rúzsaikból, de 350 Ft-os áron úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát.Ez a nude árnyalat még a régebbi típusú, gagyibb hatású rúzsok közül való, amikből egyetlen árnyalatom van, amit szintén egy leárazás alkalmával vettem 300 Ft-ért. Akkor is hasonlóan voltam mint most, ennyi pénzt megért, többet nem igazán.A hétköznapokon nagyon szeretem ezeket a picit barackosabb vagy rózsaszínesebb nude árnyalatokat, ezért nem is bánom, hogy bővítettem a készletemet. A textúrával egyébként semmi bajom nincs, rendkívül könnyű felkenni, építhető is. Egy vékonyabb rétegben szinte alig látszik, ha viszek fel rá még több réteget, akkor lesz egy nagyon természetes natúr árnyalata, ami inkább barackos tónusú.


Szépen elvilágosította az eredeti szájszínemet, ami azért hozzáteszem, hogy nem olyan élénk szín, hogy egy erősebb szájszínt elfedjen. Viszont hordtam már önmagában is és úgy is, hogy szájfényt kentem fölé és úgy is nagyon szép volt ... Ideig, óráig. Alig fél óra után teljesen eltűnt a számról, pedig se nem ittam se nem ettem, a tartóssága tehát borzalmas. Viszont az illatát nagyon szeretem, igazán kellemes :)
Ha tehát kedvelitek a visszafogott ajkakat, akkor tudom ajánlani a hétköznapokra ezt a szolid rúzst, viszont azzal számolnotok kell, hogy gyakran kell kenegetni, mert mint az előbb is említettem nagyon gyorsan elillan az ajkakról. Jó pont viszont, hogy mivel elég könnyed rúzsról van szó, ezért nem is szárít, így a téli, hidegebb napokon is bátran fel tudom kenni, 350 Ft-ot tehát megért nekem.

Ti hogy álltok az Essence rúzsokkal? Ezekből a régebbi típusokból megvan nektek valamelyik árnyalat?

You May Also Like

18 megjegyzés

 1. Komolyan mondom, kísért ez a rúzs. Ma a Rossmann-ban nem láttam, viszont mérgelődtem egy kicsit, hogy nem volt belőle egy darab sem. Viszont, akármikor megyek mostanság a DM-be, mindig belebotlok egy-két, teljesen érintetlen darabba. Viszont azzal a lendülettel vissza is tettem a többi akciós termék közé. Zsó logika a köbön :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D Bocsi, nem akartam benned bűntudatot ébreszteni, amiért ott hagytad :D de van eg olyan érzésem ha már ennyire kísért előbb utóbb a tiéd lesz egy példánya :)

   Törlés
 2. szép :) nekem tetszik :)
  beusmink.blogspot.hu

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ennek örülök :) én is szeretem :)

   Törlés
 3. Szép, de ahogy olvastam a bejegyzést egyre inkább úgy éreztem, hogy nem vagy vele megelégedve :D Pedig Essence rúzst szeretnék venni, de akkor majd más fajtát választok, ami tartósabb és jobban fed. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ezt jól érzed :D ha Essence rúzst szeretnél venni, akkor nagyon tudom ajánlani azokat, aminknek fekete a csomagolása. Azok ezeknél mérföldekkel minőségibb darabok. Egy olyanról már írtam is tesztet itt:
   http://nikkiifashion.blogspot.hu/2013/10/essence-long-lasting-ruzs-09-wear.html

   Törlés
  2. Köszi, ez már jobban tetszik :)

   Törlés
 4. Ezt én is szerettem volna megvenni, de már nem találtam belőle, azóta meg nem is igazán kerestem. Nagyon jól áll neked. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Annyira végül is nem kell sajnálni, hogy nem sikerült beszerezni, találsz majd ennél sokkal tartósabb nude rúzst is :) Kétségtelen viszont, hogy nem ilyen áron ... :/

   Törlés
 5. Nekem majdnem minden rúzs ilyen gyorsan illan el a számról, pedig minőségi rúzsokat veszek :( A nagy kedvencem a Catrice nude rúzsa (Hey Nude) és ez is alig egy óra múlva már elillan és kenhetem újra :( Van valami tipped erre? Neked is ilyen gyorsan kopik ez a rúzs?:/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Catrice Hey nude "A NUDE RÚZS" nálam, egyszerűen imádom. :D
   A tartósságot nem próbáltad meg meghosszítani úgy,hogy az egész ajkad területét beszínezed egy, a rúzs színével megegyező szájkontúrceruzával és arra viszed fel a rúzst? :) Ez ugyanis nagyban meghosszítja a rúzsok tartósságát :)

   Törlés
  2. Én is nagyon nagyon imádom, nekem is A RÚZS :D Éppen ezért sajnálom, hogy nálam nem túl tartós. Még nem próbáltam, de mindenképp ki fogom, köszi a tippet! :)

   Törlés
 6. Nekem egy narancsosabb árnyalata van meg, és szemeztem ezzel is, de sajnos már nem volt a leárazás első napján :( Őt teljesen lefosztották. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnálom, hogy nem sikerült lecsapnod rá. Ennyi pénzt megér, ha többet nem is :)

   Törlés
 7. Én is megvettem. Nagyon hasonló a véleményem róla, mint neked :) az állagát szeretem, szép fénye van a rúzsnak, de fél óra után teljesen eltűnik :D sebaj, 350Ft-ot nem sajnálok érte, mert a színe viszont nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pontosan :D A színe valóban szép, bár egy néhányszor át kell húzni az ajkaimon, hogy intenzívebb nude színt kapjak. Nagyon nehéz jókat mondani róla úgy, hogy birtokomban van a Catrice Hey nude árnyalata :D

   Törlés
 8. Jól áll neked! :) Most kicsit sajnálom, hogy otthagytam. :D Ugyanakkor tudom, hogy úgysem tudom elviselni magamon a rúzst. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Ha amúgy sem tudod elviselni, akkor örülj neki, hogy megálljt tudtál parancsolni :D

   Törlés