Köröm

Nail of the day - A leopárd minta és a homok lakk

10:00:00

Egy régebbi körmös posztban próbálkoztam először azzal, hogy homok lakkot párosítok egyszerű körömlakkokkal. Akkor nagyon tetszett a végeredmény, ezért gondoltam, most újra próbálkozom, de most más árnyalatokkal.


Ezúttal még merészebb voltam, mert a középső körmömre még egy párducminta is került. Most kezdem érezni, hogy tulajdonképpen szeretem én ezeket a homok lakkokat, csak eddig nem találtam meg a megfelelő hasznosításukat. Az összes körmömre felkenve kifejezetten idegesít, és különösebben nem is tetszik, viszont különböző lakkokkal párosítva nagyon egyedi és látványos manikűrök készíthetők vele.A maniban szereplő nude Essence homoklakkot egy nude lakkra kentem fel, hogy ne kelljen felvinnem 4 réteget azért, hogy ne látszódjanak át a körömvégek.A használt lakkok:

 • Essence homoklakk: 163 hey, nude
 • Lovely nude nr07.
 • Essence mágneses lakk - 08 love potion
 • Manhattan yeah&yang TE - 03O Wowsabi!
Bár időzített bejegyzés, de mikor a mani készült 11 fok volt és hét ágra sütött a nap, úgyhogy elkezdtem megint az élénkebb, színesebb, tavaszias lakkok felé nyúlni.

Ti szoktátok keverni a textúrákat egy manikűrön belül?
You Might Also Like

10 megjegyzés

 1. óó, nagyon tetszik :) jól mutatnak együtt a színek

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép:)) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jól mutatnak együtt! :) Kipróbálok majd én is valami hasonlót. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik a párosítás :)

   Törlés
 4. Hű de jól néz ki, most kedvet kaptam valami ilyesmihez én is :)!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett, meg hogy kedvet kaptál hozzá :D Neked még jobb lesz majd a végeredmény, mert több homok lakkod van, és jobban egymáshoz tudod passzítani a hagyomány lakkokhoz :)

   Törlés