Outfit

Outfit of the day - Farmer szett

15:00:00

Már régen volt nagyon outfit bejegyzés, aminek elsősorban az az oka, hogy bent a lakásban borzalmasak a fény és terepviszonyok a fotózáshoz, ezért kénytelen vagyok kint fotózni. Ami meg persze csak akkor tud megvalósulni, ha nincs farkasordító hideg. Mikor ezek a képek készültek, akkor 10 fok volt, úgyhogy gondoltam megajándékozlak titeket egy mai outfittel. ( Ami persze nem mai, mert időzített a bejegyzés. )Elsőként talán az ékszerekkel kezdeném, ami nem volt más mint egy Swarovsky karkötő, és egy ehhez tartozó gömb fülbevaló. A világosabb farmer anyaghoz és a rózsaszínhez nagyon szeretek ezüstöt párosítani, így ma is ez történt.
Hogy ne legyen nagyon egyszínű az egész szett, ezért egy sötétebb nacit választottam a világosabb dzsekihez, amihez egy púderrózsaszín felső és egy ahhoz hasonló sál került még fel.

farmer: Stradivarius
dzseki - H&M
felső - New Yorker
sál - H&M


Ehhez az egészhez pedig egy magas szárú, fekete lapos talpú csizmát választottam.

csizma - Humanic
Ennyi lett volna a mai outfit, remélem örültök neki, hogy hosszú idő után újra láthattok hasonló bejegyzést a blogon normális fényviszonyok mellett.

Ti hogy álltok a farmer-farmer párosítással? :)

You Might Also Like

6 megjegyzés

 1. Nagyon csinos szett lett. :) Nagyon tetszik a kabid. :)

  VálaszTörlés
 2. Válaszok
  1. köszi:) ne tudd meg mennyit keresgéltem ilyen csizmát ...

   Törlés
 3. Csini szett! :) Nekem is van egy hasonló csizmám és imádom. :3 Csak kezd szétmenni, előre félek hol fogok belőle utánpótlást találni. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nekem is egy icipicit már kezd szétmenni. Hasonlóképpen mint te, már én is előre félek, hogy hol találok utánpótlást :/

   Törlés