deichmann

Early spring outfit

13:00:00

Végre jó idő  van, végre tudok kint fotózni outfiteket az udvaron. Ezért igyekszem bepótolni a téli időszakot, amikor sajnos alig alig készültek hasonló bejegyzések. Ma viszont megtört a jég és egy tavasz kezdő outfit bejegyzést hoztam nektek a mai szerkómmal. :)A mai összeállításban semmi csicsa, semmi feltűnősködés nincs, csak a letisztult, natúr árnyalatok. Mivel azért még reggel hűvös volt, ezért még a vékonyabb csizmámnál maradtam, meg természetesen még a kabát és nélkülözhetetlen.


Ja, hogy azt mondtam semmi feltűnősködés :D De de, a nyaklánc igazán feltűnő darab, de az egyszerű nacihoz és felsőhöz szerintem pontosan illik. Persze színeiben és formájában nem hivalkodó, inkább csak a nagysága lehet néhányotoknak túlzás, viszont mostanában - ahogy egyébként sokan - én is rákaptam a statement ékszerekre, különösen a nyakláncokra.

nyaklánc - EbayA hangsúlyos nyaklánchoz már csak egy gyűrűt választottam, ami bár szintén nem a legkisebb mütyürök közé tartozik, de nem kifejezetten sorolnám a hatalmas ékszerek közé. Szerintem ők így ketten pont kiegészítik egymást. A kicsit koptatott hatásával illik a nyaklánc színéhez is.

kétujjas gyűrű - Ebay


A körmöm még mindig a márciusi ombre, ami a visszafogott színeivel szintén belepasszolt az outfitbe, megjegyzem teljesen véletlenül. A hétköznapokon nem szoktam figyelni arra, hogy az öltözékemhez illő körömlakkal lakkozzak.Ehhez a fehér nacimhoz nagyon szeretek barna cipellőket hordani, mert, bár a képen nem látszik, de a naci varrása is ilyen barna. Tudom, hogy ez már tényleg csak nagyon apróság, de élőben szerintem emiatt különösen jól állnak egymásnak.

csizma - Deichmannfehér nadrág - Tally Weijl


bézs felső - H&M
drapp blézer - New Yorker

A barnás vonalat követve választottam ezt a bézses háromnegyedes ujjú felsőt, aminek van egy pici mályvás beütése, valamint ehhez a drapp blézert, amit már jó néhány outfit bejegyzésben láthattatok rajtam. Ebből is látszik mennyire univerzális és milyen jól passzol minden alkalomra.

Hogy tetszett ez az outfit? Ti is kedvelitek a hangsúlyos ékszereket?

You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Nagyon szép:)) Ha van kedved játszani egy vadi új Romwe pólóért akkor ezen a linken nálam megteheted:)) -> http://ruhamania.blogspot.hu/2014/03/giveaway_12.html

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a nyaklánc. És a csizmád... A barna csizma fehér naci kombó pedig nekem varrástól függetlenül is bejövős.

    VálaszTörlés