Essence effect körömlakk - 08 Heart explosion

by - március 25, 2014

A legutóbbi zsákmányos bejegyzésemben találkozhattatok két új fajta Essence csillámos lakkal, amiről kértetek tesztet is. Én ezt most teljesítem is nektek, és elsőként a piros körömlakk bemutatása következik.Tudom már mindenki szkeptikus, ha azt mondom Essence körömlakk. Bevallom, én is. Azonban ha kijönnek az új lakkok vagy meglátok egy olyan árnyalatot, aminek nem tudok ellenállni, akkor mindig hazahozom őket. Most is hasonlóképpen volt. Az Essence szortimentfrissítésének köszönhetően megjelent az állványon 12 új Effect körömlakk, aminek az összes tagja csillámos, legtöbbjük csak topper, van ami viszont önmagában is használható. A mai poszt főszereplője is ilyen, egy piros színű lakk van teleszórva csillámmal, így önmagában tökéletes.Hogy a 12 szín közül miért pont ezt választottam? Ha ránéztek a képekre szerintem nincs mit magyaráznom. Az élénk piros színű lakkban rengeteg arany, picit nagyobb glitter, illetve sok sok apró bordó csillám található. Tudnotok kell egyébként, hogy ezek a lakkok új külsőt kaptak, lekerekített, kerekded üveggel és henger alakú kupakkal, ami 10ml terméket tartalmaz, tehát kettővel többet mint a hagyományos körömlakkjaik.


Reménykedtem, hogy ha már a lakkokat nem a megszokott üvegekbe töltötték, akkor legalább az ecsetük a megszokott marad. Tudjátok, az a viszonylag széles, aminek a vége lekerekített. Hát sajnos nem maradt olyan, hiszen egy szimpla szögletes ecsetet kapott. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nehéz vele dolgozni, csak én kifejezetten szeretem a hagyományos lakkjaik ecseteit.


Aztán egyik nap elkövetkezett a pillanat, amikor felkentem. Aggodalmaim voltak a lakkal kapcsolatban. A fő gondolatom az volt, hogy mi lesz, ha az a látvány, ami az üvegben fogad minket nem látszik majd a körmökön vagy mi lesz ha halászgatni kell majd a csillámokat. Ez szerencsére nem így történt. Körmökre felkenve is abszolút visszajön az a ragyogás, amibe én annyira beleszerettem, mikor az üvegére néztem. Befotózni sajnos nem volt egyszerű, de igyekeztem minden tőlem telhetőt megtenni. 


Viszont most jöjjön a napos oldal után az árny oldal. Az átlagosnál picivel gyengébben fedett, ami nálam annyit jelent, hogy az általában megszokott kettő réteg helyett 3 vékony rétegben kellett felvinnem. Szerencsére ekkor már nem látszottak át egyáltalán a körömvégek, illetve a száradást sem akadályozta a picivel vastagabb lakkozás. Fedőlakkot szerintem mindenképp igényel, mert száradás után veszít picit a csillogásából és a fényéből, de ez nálam nem probléma, mert mindig kenek fel fedőlakkot, kivétel a homok lakkok esetén, de hát ez ugye nem az.


Ne rizsázzak már annyit, térjünk ki a tartósságra igaz? Ez érdekel mindenkit a legjobban, gondolom. Sajnálom, de azt kell, hogy mondjam, hogy ezen a téren nem történt megújulás. A 3. napon a mutatóujjam sarkánál megpattant a lakk. Persze nem horror, inkább csak a körmök sarkánál kezd szépen lassan le-lepattogni egy kevés. Ettől függetlenül megszerettem ezt a lakot az alatt a 3 nap alatt, mikor viseltem. Pláne mikor megcsillant rajta a napfény ^^ 

Ti adtok ezeknek a lakkoknak egy esélyt? Van olyan árnyalat, amit esetleg már kinéztetek köztük?


You May Also Like

8 megjegyzés

 1. Nagyon jól néz ki ez a lakk! :) Nekem meg van pár ezekből a lakkokból. Magában eddig csak a Jeans effect állta meg a helyét. Viszont nem olyan rég beszereztem a metálosat, remélem, hogy az azért hasonlóan helyt fog állni. De visszatérve a tiedre, nagyon jól mutat a körmeiden, bár ugyan sok lakkom van, de ez most nagyon megtetszett így a képek alapján:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A farmeroson azon látod én is gondolkodtam, egyelőre még nem jött haza velem, de hát ami késik ...
   Örülök, hogy sikerült egy kis kedvet csinálnom ehhez a lakkhoz :)

   Törlés
  2. A farmerossal én is szemeztem, de féltem, hogy nem állja meg a helyét, de most már KELL :D

   Törlés
 2. Nagyon szép:)) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. :)) kicsit különleges, nem az a megszokott "uncsi" piros

   Törlés
 4. Tényleg szép, csak félek, hogy túlzásba esek a pirosakkal :D de legközelebb nem biztos, hogy már vissza tudom tenni a polcra.. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hát hiába :D ha az ember lánya egy szín szerelmese, nem tud ellenállni neki még akkor sem, ha tudja, hogy már nem kéne több hasonló árnyalat :D

   Törlés