Személyes

Ismerjük meg egymást!

13:00:00

Gondolom nem ismeretlen számotokra ez a kezdeményezés, amit egyébként rettentő jó ötletnek tartok.  A feladat a következő:
 • Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
 • Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
 • Pécézz ki hét embert, nevezd meg, és linkeld be őket a blogodba.
 • Értesítsd őket a kipécézésről hozzászólásban a blogukon.

Mindig írjátok, hogy szívesen olvasnátok rólam személyesebb jellegű bejegyzéseket és mivel most Katy-nak köszönhetően részt vehetek ebben a feladatban, remélem, hogy sikerül sok mindent elmondanom magamról, amit eddig esetleg nem tudtatok.1. Körülbelül 6-7 éves lehettem, amikor a kocsink ajtaját rácsuknak a mutatóujjamra. Az mellékes, hogy állatira fájt egy-két napig. Viszont utána nagyon menő voltam a suliban, mert 1-2 évig tudtam mozgatni a legelső ujjpercemet, de csak azt, önmagában. Azóta már nem megy sajnos.

2. Ötödikes korom óta szemüveges vagyok, bár sokáig nem hordtam, hiszen csak feles volt. Aztán utána hordtam tévé nézéshez meg számítógépezéshez. Végül 2 éve szántam rá magam, hogy hordom rendesen. Erre a jogsi szerzése miatt szántam el magam. Aztán most már egy éve kontaktlencsét hordok, amit nagyon nagyon szeretek.

3. Nagyon rossz evő vagyok, így sok mindent nem szeretek. Kiskorom óta az ecetes szilvát csak úgy magában imádom enni. Na de nem ám csak egyet-kettőt :D 3-4 évesen mikor kiabáltam, hogy "Szííva, szíííva!! " anyáék már nem tudták hova dugni előlem az üveget.

4. A fejszámolásban bárki leverne. Borzalmasan megy :D Pedig egyébként szeretem a matekot és mindig is jó voltam belőle, de a számológép mindig hű társam.

5. Többször voltam már külföldön nyaralni. Amikor iskolába mentem, azon a nyáron, Krétán voltunk és a parton mindig árulták a hatalmas sós pereceket. Az én értelmezésem szerint mindig ezt kiabálták: " Léga léga buziger. " Valamiért nagyon tetszett, ezért én is visszakiabáltam neki ugyanezt. Mondanom sem kell, hogy szerintem nem ezt kiabálta a néni. De azóta sem tudom, hogy mi helyett hallottam én ezt. :D

6. A 18. szülinapomra a barátaim és a szüleim egy hatalmas meglepetés bulit szerveztek, ami egy nagyon szép emlék maradt. Egyáltalán nem számítottam hasonló megmozdulásra, úgyhogy mikor betoppant mindenki majdnem színinfarktust kaptam.

7. Már 10 éve akrobatikus rock&roll-ra járok, amit imádok. És most már lassan két éve én terelgetem az újabb táncos nemzedéket.


Ők pedig az én jelöltjeim:
Ancsi
Thimmyke
Gabica
Viki
Szandra
Ivett
Pancsi

Valamint szeretném megemlíteni nektek, hogy elindult a szavazás az ADEN facebook oldalán az Aden-lány versenyre. Ha szeretnétek és ha megkérhetlek benneteket nyomtok rám egy szavazatot? ITT

You Might Also Like

10 megjegyzés

 1. Milyen az az ecetes szilva? Amúgy én a tengerparti árusok kiabalását úgy értettem, hogy kálámbóki csupa nesz: D amúgy görögül kiabálta, hogy finom kukorica....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ilyen :D http://www.zoldstudio.viragcenter.hu/recept/savanyusagecetesszilva.jpg És jelentem nagyon nagyon finom :D

   Törlés
 2. Az első képen lévő fehér kiskabátot hol vetted? :D Borzasztóan csini :)) Ja és tetszik az az outfit is :)) Ja és még egy kérdés: hozol mostanában outfit bejegyzést? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Őőő még a H&M-ben vettem azt hiszem körülbelül egy éve. Egyébként éppen ma fotóztam be egy outfit-et, úgyhogy egyik nap biztosan kikerül :)

   Törlés
 3. Köszönöm szépen! :3
  Sosem hallottam még ecetes szilváról. :O
  Fejszámolásban én sem vagyok túl jó, de ott az az Excel, ő elvégzi nekem a számolást. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyszer kóstold meg :D A szilvát csak úgy simán egyébként nem szeretem, de ez teljesen más :D

   Törlés
 4. Ezt élvezet volt végigolvasni :) Jókat mosolyogtam! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D örülök, hogy sikerült mosolyt csalnom az arcodra :D

   Törlés
 5. Az ecetes szilváról még én sem hallottam, de én is járok akrobatikus rock&roll-ra és én is nagyon szeretem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Melyik egyesültetnél táncolsz ? :) Lehet versenyeken talán már láttuk is egymást :D

   Törlés