csillámos

Mini Ebay és Rossmann haul

13:00:00

Büszke vagyok magamra, mert január közepe óta nem vásároltam semmit. Megfogadtam ugyanis, hogy ameddig nem jön ki az Essence új szortimentje semmilyen sminkterméket nem fogok vásárolni. Aztán hétfőn végre elkezdték kirakodni az új cuccokat, éppen akkor amikor én odaértem. Mivel siettem, ezért nem tudtam kivárni, hogy végezzenek, ezért főként a körömlakkos szekciót támadtam meg, de úgy érzem, ezzel még nincs vége. Az új lakkok ugyanis igen csak jól sikerültek :) Aztán időközben megérkezett 1-2 Ebay-es vásárlás is, úgyhogy a mai poszt egy vegyes mini zsákmányos bejegyzés lesz a nagy Glamour napi bevásárlás előtt.


Először talán a Rossmann-os szerzeményekkel kezdeném, ez ugyanis csak 3 körömlakk.

Essence Sealing top coat
Az átlátszó fedőlakk nem tudom, hogy új termék e, gyanítom, hogy nem. Nagy bajban voltam, mert a jól bevált BTGN alap és fedőlakkot már nem kapni, vagy legalábbis én nem láttam, ezért sürgősen valami más után kellett néznem, mert hogy teljesen elfogyasztottam már a tartalékokat. Impulzus vásárlás volt, nem tudom, hogy beválik e, remélem legalább olyan jóban leszünk, mint a BTGN társával. Ti ismeritek? Szeretitek?

Essence effect körömlakkok
Nem is tudom most így hirtelen, hogy mennyi csodás új effect körömlakk érkezett az állandó szortimentbe, talán 10 vagy 12? Mindenesetre amikor megláttam őket, tudtam, hogy innen nincs menekvés, muszáj megszereznem őket. Próbáltam így első körben kettőt választani, azt a kettőt, ami a leginkább megtetszik elsőre. Nos hát ők ketten voltak azok. Remélem hamarosan a többiek is a körömlakkos fiókomban pihennek majd.Most pedig következzenek az Ebay-es szerzemények. Legrégebben talán ez a fülbevaló érkezett meg a rendelt termékek közül. Tudjátok szerintem, hogy szeretem mostanában a mutatós ékszereket. Nos valahogy így került ez a fülbevaló is a virtuális kosaramba. Egy licitálás során sikerült megkaparintanom mindössze 500Ft-ért. Ennyit szerintem abszolút megért. imádom vele feldobni az egyszerűbb ruhadarabjaimat.


Kutyalánc vagy fux, nevezzük bárminek is, nagyon megtetszettek másokon. Sokáig keresgéltem aztán, hogy kedvező áron juthassak hozzá egy ilyen karkötőhöz és nyaklánchoz. Végül sikerült egy nagyon jó áron, 600Ft-ért a kettőt együtt megkaparintanom. Sajnos azóta már nem lehet ettől az eladótól rendelni ilyet, pedig gondolkoztam az ezüst szetten is. Hamarosan szeretném nektek megmutatni őket outfit bejegyzésben is.Végül pedig egy replika Michael Kors óra került hozzám nem egészen egy hete. Tetszenek ezek a nagy órák, főleg inkább azok, amik kővel vannak kirakva, így kevésbé érződik rajtuk a boyfriend stílus, ami valljuk be, hozzám nem áll túl közel. 4000Ft-ért jutottam hozzá, ami szerintem egy nagyon kedvező ár érte, kíváncsi vagyok, hogy mennyit bír majd. Gyanítom, nem sokat.

Ti vásároltatok valamit mostanában? Mit szóltok az új Essence és Catrice termékekhez?

You Might Also Like

12 megjegyzés

 1. Az outfit posztot nagyon várom ezzel a kutyalánccal:) Nekem is tetszik másokon de magamon kevésbé tudom elképzelni.
  A körömlakkokat is szívesen látnám "élesben"!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az outfit poszt, illetve a piros körömlakk is be van fotózva és be is van időzítve :) Hamarosan látni fogjátok :)

   Törlés
 2. Nagyon szupi dolgokat rendeltél. Én február 17-én rendeltem meg egy ecsetkészletet Kínából (vagy talán Hongkongból, de ez már csak részlet kérdése). Azóta tűnkön ülve várom, hogy csengessen a postás. De április 4-ig van egy kis idő...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha egy hónapon belül nem érkezik meg, akkor lehetőséged van reklamációra az eladónál :) Egyébként egy ecsetkészletre én is várakozok éppen :) Remélem hamarosan te is kezedben tarthatod majd őket :)

   Törlés
 3. Az a fülbi nagyon tetszetős!
  és a lakkokra is kíváncsi volnék. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :)
   Hamarosan érkeznek a tesztek :)

   Törlés
 4. Kíváncsi leszek ezekre az új Essence lakkokra, várom a tesztet. Az óra is nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)) A jövő hét folyamán kikerülnek a tesztek, ígérem :)

   Törlés
 5. A fülbevalóval nagyon jól jártál, ritka, hogy ennyire szépen kidolgozott egy ebayes darab :-) Tetszik a blog új külseje, nagyon kifinomult lett :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nagyon nagy szerencsém volt, mint eddig egyébként mindennel amit onnan rendeltem :) Köszi, igyekszem mindig kicsit alakítgatni, próbálom megtalálni a nekem leginkább tetszőt :)

   Törlés
 6. Ó, az a fülbevaló nagyon szuper! :)

  VálaszTörlés