Tavaszi rózsaszínes bronzos smink

by - március 18, 2014

Itt a tavasz, és ma volt időm egy kicsit szöszmötölni, ezért egy tavaszias sminket sikerült kreálnom. Nem az a tipikus nagyon üde nagyon vidám és színes de épp a minap nézegettem a Sleek Vintage romance palettámat, ami ugye egy őszi palettának lett kikiáltva. Nos, nekem ma sikerült egy tavaszi, erősebb, mindenképpen szemhangsúlyos sminket összeütnöm vele

Sleek Vintage romance paletta: Marry in Monte Carlo árnyalat


Sleek Vintage romance paletta: Lust in LA árnyalat

A sminket egy rózsaszín színnel indítottam, amit az egész mozgó szemhéjra vittem fel. Ezt pedig egy bronz árnyalat követte a mélyítő vonalban.


Fontos volt, hogy ne legyen kegyetlenül elfüstösítve ezt a smink, elvégre tavaszra készült, ezért használtam csak ezt a visszafogott bronzos színt a mélyítő vonalba, ami csak egy természetesebb, szolidabb mélységet kölcsönzött a szemeimnek.Essence pigment - Pure love

Aztán persze az alsó pillasorba kerülhetett egy kis barna, valamint az egész smink leglátványosabb terméke is felkerült: a belső szemzugba kerülő pigment, ami teljesen kinyitotta és üdvé varázsolta a tekintetet. Nem győzöm nektek hangsúlyozni, hogy még mindig kapható a boltokban ez a pigment, és mos már csupán csak 150 Ft-ért vesztegetik. Ameddig tehetitek mindenképp csapjatok le rá, csudi jó kis termék.


Egy kis extra dologként mér felkerült egy sötétlila szemceruza is a felső pillák tövébe. 

A rózsaszínes sminkhez mindenképp egy rózsaszín rúzst választottam egy fényes szájfénnyel a tetején, ami a Sleek Babydoll névre hallgat.


Ti is szeretitek a rózsaszínesebb árnyalatú sminkeket tavasszal? Még mindig örömmel használjátok a Vintage Romance palettát, vagy csak nálam ilyen nagy a rajongás iránta?

You May Also Like

22 megjegyzés

 1. csodaszép smink, mint mindig :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lett, szerintem nagyon illik hozzád :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi :) sokat hordok rózsaszín szemsminkeket, és nem csak tavasszal :)

   Törlés
 3. Hű ez csodás lett! :) Igazi tavasztündér vagy így! *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jaj köszi szépen, olyan cukik vagyok mindannyian ^^ :)

   Törlés
 4. Nagyon gyönyörű lett :) Ezt a két színt a palettában valahogy még nem jutott eszembe párosítani, pedig milyen jó ötlet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is nemrég jutott eszembe, hogy egy próbát megér :D Aztán olyan jó lett az összhatás, hogy azóta rendszeresen hordom ezt a sminket :)

   Törlés
 5. Nagyon szép lett, mint mindig! :) Mostanában én is rákaptam a rózsaszín sminkekre, pedig korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen árnyalatok kerüljenek a szememre :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen :) Melyik a kedvenc rózsaszín szemhéjpúdered? :)

   Törlés
 6. Tényleg fantasztikusan áll neked a rózsaszín! :) Én is szeretem, bár viszonylag ritkán hordom, mondjuk nemrég tettem ki én is egy pinkes sminket a blogomra, bár az sokkal extrémebbre sikerült a tervezettnél és nem is éreztem annyira magaménak. :D Ami a palettát illeti, én amilyen izgatott voltam miatta anno amikor megvettem, olyan ritkán használom, pedig imádom a színeit, de valahogy sosem jön az ihlet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Érdekes, hogy amilyen közel áll hozzám ez a fényes babarózsaszín, olyan távol az erősebb matt pink. Valahogy azt annyira már én sem érzem magaménak.
   Az Oh so special paletta pedig azóta nagy szerelmem, mióta megvettem, töretlen a mi szerelmünk :D

   Törlés
  2. Nekem sokáig a Sleek Storm paletta volt a kedvencem, lehet azért is mert az volt az első tőlük, de már azt sem használtam vagy ezer éve. Az OSS nincs meg, pedig gyönyörű és tetszenek a színei, de úgy érzem már annyi hasonló színem van, hogy nem használnám ki és csak csücsülne a polcon. :)

   Törlés
  3. Nekem pedig a Storm nincs meg :D De ha tehetném, szeretném ha az összes az enyém lenne egyszer :)

   Törlés
 7. Csodás ez a smink, nagyon illenek Hozzád ezek a színek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi :) jó ha az embernek jól állnak azok a színek, amiket egyébként még szeret is hordani :)

   Törlés