essence

Essence Big bright eyes highlighter ceruza - 01 Highlight it ... nude

13:00:00

Az Essence újdonságok között gondolom már ti is felfedeztétek a nude  szemceruzákat, amikkel az utóbbi időben több drogériás márka is előrukkolt kisebb nagyobb sikert aratva ezzel. Bevallom, engem nem kerítettek hatalmukba, mert nagyon ritka az, ha én a vízvonalamat bármilyen szemceruzával is kihízom, ugyanis nagyon érzékeny, és eddig még sosem találkoztam olyan szemceruzával, ami olyan pigmentált lett volna, hogy egyetlen gyengéd mozdulattal extrán befogta volna az én egyébként extrán könnyező vízvonalamat. Aztán most megtört a jég. Gondoltam, csak úgy heccből, kipróbálom a Rossmann-ban, hogy milyen is ez a ceruza. Legnagyobb meglepetésemre annyira siklott a bőrömön és olyan extrán pigmentált volt, hogy úgy döntöttem nem hagyhatom ott.


Három árnyalatban kapható, egy teljesen matt nude szíben, egy sárgásabb tónusban, amiben rózsaszínes mikrocsillámok vannak, illetve egy rózsaszínesebb tónusban. Az én választásom a matt bőrszínre esett.


1,41 grammnyi festéket kapunk 900 Ft-os áron, ami igazából teljesen megfizethető, pláne ha jó minőségéről van szó. Viszont mielőtt megvásároljátok mindenképp gondoljátok végig, hogy mivel tudjátok kifaragni, mert nem hagyományos vastagságú ceruza, így vastagabb faragó szükséges hozzá.


Az extra pigmentáltságnak és a krémességnek viszont hátulütője is van, mégpedig, hogy nagyon gyorsan kopik.


Használat közben vízvonalon valami ilyesmi. Ja és megjegyezném, hogy nem csak extra pigmentált, de igen csak tartós is. Egyhuzamban körülbelül 6-7 órát bírt a vízvonalamon javítás nélkül. Valamint ne felejtsétek el azt sem, hogy multifunkcionális termékkel állunk szemben, hiszen a belső szemzug világosítására, valamint a szemhéjra alapként is tökéletes ha egy gyengébben teljesítő színt szeretnék kicsit feljavítani.

Én mindenkinek bátran merem ajánlani ezt a szuper kis highlighter ceruzát, még azoknak is, akiknek olyan könnyezős szemei vannak mint nekem :)

Nektek mik a tapasztalataitok ezzel a ceruzával? És más hasonló ceruzával ? Melyik a kedvenc?


You Might Also Like

6 megjegyzés

 1. Én is pont ezt vettem meg a 3 szín közül. :) Engem kicsit zavar, hogy ha kihúzom vele az alsó vízvonalamat akkor feltapad egy kis festék az alsó pillák tövére. Mikor be volt gyulladva a szemem és kenni kellett szemkenőccsel akkor nézett ki így a szempillám a rákerülő kenőcstől és mindig ez jut róla eszembe, ha a vízvonalra használom :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ez tényleg kicsit fura, de úgyis átmegyek rajtuk szempillaspirállal, és akkor eltűnnek a pillákról :)

   Törlés
 2. Ma nekem is sikerült végre beszereznem! :) Nagyon ígéretes a képek alapján, kíváncsi leszek, hogy "viselkedik" élesben :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kíváncsi vagyok, hogy neked is ilyen jó lesz e mint nekem :)

   Törlés