essence

Essence gél állagú vízálló szemceruza

11:11:00

A legutóbbi zsákmányos bejegyzésemben említettem az Essence legújabb gél állagú szemceruzáit, amire ti rögtön lecsaptatok és írtátok, hogy szívesen látnátok róla tesztet. Végre sikerült nekirugaszkodnom, úgyhogy a mai nap ezeknek a tesztje következik.Ja hát igen, kezdjem ott, hogy rögtön hármat vettem ? Igen, egyszerűen nem tudtam választani. Ha jól emlékszem 6 gyönyörű szín közül választhatunk, van: fekete, szürke, barna, lila, zöld, türkizkék, sötétkék. Feketét meg barnát tudtam, hogy nem szeretnék, mert azok vannak itthon, a szürke nem vonzott, a másik három közül pedig egyszerűen nem tudtam dönteni.


Kezdeném akkor szokás szerint a csomagolással, ami egy egyszerű fekete műanyag, a kupak színe viszont mindig a benne található ceruzával megegyező. Mikor először levettem róla a kupakot az volt a kérdésem, hogy hogyan fogom én ezt faragni? Mert annyira kemény műanyag a borítása. Mire rájöttem ... automata. A ceruza végén van egy kis tekerő, aminek segítségével a ceruza "bele" egyre nő és nő.


Ennél persze jóval több van benne, de nagyon nagyon sokat kell tekerni, hogy az egész kitekeredjen. Így aztán nem is erőltettem nagyon a dolgot, nehogy idő előtt eltörjem. Aminek a veszélye valljuk be fennáll, mert nagyon krémes termékkel állunk szembe, ami persze abszolút nem hátrány.


balról jobbra: 04 blue lagoon, 03 urban jungle, 02 around midnight

Sőt, hatalmas előny, mert a színek mesések. Annyira könnyen siklanak a bőrön, és természetesen a szemhéjon is, hogy öröm velük dolgozni. Nekem a vízvonalamra nem fognak nagyon erősen, ami nem jelenti azt, hogy nektek sem fognak, mert az én vízvonalam rettentően bekönnyeződik mindig, így csodaszáma megy ha bármi is megmarad rajta vagy egyáltalán fog rá. 

A 04 blue lagoon egy elképesztően élénk, vibráló türkizkék, a 03 urban jungle egy fémes hatású méregzöld, a 02 around midnight pedig egy matt, kicsit liláskék tónus, amit leginkább a farmer színéhez tudnék élőben leginkább hasonlítani.


Ja igen, aztán igyekeztem lemosni a színeket. Így járkáltam fél napig, mert sajnos nem sikerült, akármennyire is igyekeztem. Jó persze, egy kis acetonnal biztosan lejött volna, de itthon voltam már, nem zavart, hogy rajta volt. 

Tehát összességében elmondhatom, hogy tényleg vízálló szemceruzáról van szó, remek színválasztékkal, mindössze 600 Ft-ért. Érdemes lecsapni rájuk, ha szeretitek a szemceruzákat és keresitek a megfelelőt :)

You Might Also Like

13 megjegyzés

 1. Hű, tényleg nagyon szépek! *.*

  VálaszTörlés
 2. Nagyon érdekelnek, elég meggyőző a teszt. Az a baj nálam, hogy hiába marad fent a kezemen órákig, meg nem tudom ledörzsölni se, sajnos a szememről kis idő után lekopik, meg elmaszatolódik :(
  Viszont megvettem az Essence Big Bright Eyes ceruzáját, amiről te is írtál tesztet. Az adott löketet, hogy megemlítetted, hogy neked is el szoktak tűnni a vízvonalról a színek. Remélem nálam is olyan jól fog szerepelni, mint nálad :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam is sok szemceruza elillan egy idő után, ezek viszont elég jól bírják. A Big bright eyes pedig remélem neked is be fog válni, majd írj, ha már kipróbáltad, hogy milyen :)

   Törlés
 3. Hú ezek nagyon jónak tűnnek! :) Majd vetek rájuk egy pillantást. ;) Vagy többet... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj csak nehogy a sok pillantgatással úgy járj mint én :D

   Törlés
 4. Na ezeket tuti megjegyzem, mivel nem szeretem a hegyezős ceruzákat. És nagyon szépek ezek a színek! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na ebben egyetértünk, én sem :D Lusta vagyok mindig faragni őket :D

   Törlés
 5. Jaj de jó, hogy csavaros! :) Lehet beruházok egyre, bár most vettem új fekete szemcerkát, kerestem is essencenél ilyen automatát, de azt hittem, csak a long lastingosak olyanok, de olyan meg nem volt már feketében, ezért végül lovelyt vettem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdemes beruházni egy-két-három színre :DD

   Törlés
 6. Ezeket hol és merre lehet kapni mert az avonnak volt csak a eszes banda ezeket is ithon meg szüntete főleg engem a kék szin nagyon erdekelne

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Essence pulttal rendelkező Rossmann, DM és Müller üzletek. Viszont ha jól tudom ezek közül is csak ott, ahol 2 méteres az állvány :(

   Törlés