deichmann

Glamour napi zsákmány

9:00:00

Mint gondolom sokan jól tudjátok április 11 és 13 között lezajlott a tavaszi Glamour napok. Most már 3. alkalommal keresem fel ilyenkor az Árkádot, és rendezek nagyobb bevásárlást, ami egyrészt az előző évi jó tapasztalatok miatt van, másrészt pedig, hogy márciusban van a szülinapom, amire általában pénzt kapok, amit általában itt költök el. Így mára azt terveztem, hogy megmutogatom nektek mikhez sikerült hozzájutnom.
Bár a kuponok közül nagyon sok jó 50%-os sminktermék akció van, én a Glamour napokon elsősorban nem ezekre fókuszálok, hanem a ruhákra. Ilyenkor általában mindig felhasználom az 50% Maybelline vagy Maxfactor kupont egy alapozóra. Mivel az ősszel vásárolt Facefinity nagyon bevált, így mindenképp újravásároltam. Teljes áron 3500 Ft, a kupont felhasználva: 1750 Ft. Gondolkodtam még a rózsaszínű Color Tattoon, de egyszerűen annyira sokalltam az árát most, hogy felvitték, hogy ott hagytam. Viszont potyautasként jött velem két Essence pigment 150 Ft-ért. ( 16 - blueberry muffin , 14 - strawberry smoothie )Ennyi lett volna a sminktermék, úgyhogy át is térnék a ruhaneműkre. A Newyorkeres 20%-os kupont szinte minden évben felhasználom, mert mindig talál ott az ember valami jó cuccot :D Hát természetesen ez most sem volt másképp. Erre a farmer ujjatlanra tettem szert, amin valami elképesztő jól mutat ez a csipke betét, ez fogott meg igazán rajta. Eredeti áron 5000 Ft, kuponnal 4160 Ft.


A Newyorker alap darabjait nagyon szeretem akár a pólókról, akár a hosszú ujjúakról, akár a pántos felsőkről van szó. Így most is elhoztam egy pántos felsőt, amiket én előszeretettel kapok fel nyáron. A menta szín pedig amúgy is favorit mostanában, így nem volt kérdés. Eredeti áron: 1200, kuponnal: 1000 Ft.


És még egy Newyorkeres ruha, pontosabban egy kardigán szerűség, ami elől hosszabb szabású, háromnegyedes ujjú, amit ha szeretnénk lehajthatunk hosszú ujjúra. Bár nem meleg, de a nyári hűvösebb napokra egy top fölé felkapni szerintem tökéletes. Eredeti áron: 3700 Ft, kuponnal: 3080 Ft.


Az előbb bemutatott basic pántos top mellé a H&M-ben egy szintén basic pólót választottam, mert a H&M alapdarabjait is nagyon szeretem, és rendkívül jó áron lehet hozzájuk jutni. Eredeti áron: 1200 Ft, kuponnal: 1000 Ft.A kívánságlistám legelső darabja egy csipkés nyári ruha volt, amire a Tally Weijl-ben rá is találtam. Imádom a színét, imádom a fazonját, annyira csini. Fehérben, smaragdzöldben és ebben a barackos színben volt kapható. Azt hittem már sosem kerülök be a próbafülkébe, annyira kígyózott a sor. De sikerült, kivártam :D Eredeti áron 8000 Ft, kuponnal: 6600 Ft.


Végül a ruhadarabok közül ez a felső maradt ki, ám ő egy kakukktojás a többi között, mert nem kuponnal vásároltam a Cosmos-ban. Kicsit rá vagyok kattanva a csipkére ? :D Lehet. 2900 Ft-ért úgy gondoltam nem hagyhatom ott.A másik kívánságlistás, ám szintén nem kuponnal vásárolt termék ez a saru volt, amihez hasonló fazont pontosan egy éve szintén a Glamour napok alkalmával szereztem be és annyira kényelmes, hogy egész nyáron szinte csak azt hordtam. Ezért gondoltam, hogy idén mindenképp szeretnék beszerezni egy hasonlót, csak most inkább valami ezüstöset. ( mert azon arany kövek voltak ) Erre a Deichmann-os darabra esett a választásom. 5000 Ft volt, extra kényelmes, nagyon mutatós, már alig várom, hogy legyen olyan jó idő, hogy fel is tudjam venni.

Igen, igen. Most egy időre letudtam a vásárlást. Sikerült mindent beszereznem, amire szükségem volt ruhaneműk terén. Nagyon jó kis nap volt, persze egyben rendkívül fárasztó is. Nagy higgadtsággal kell nekiindulni ennek a napnak, mert az a tolongás meg tömeg, ami ilyenkor a plázákban van félelmetes. 

Ti milyen kuponokat használtatok fel? Ilyenkor inkább sminkterméket vagy ruhaneműket vásároltok ?


You Might Also Like

18 megjegyzés

 1. Szuper dolgokat sikerült venned! A barackszínű csipkeruha csodaszép :). A kardigán pedig nagyon bejön! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is teljesen odavagyok a ruháért :) Annak örülök talán a legjobban :)

   Törlés
 2. Szuper dolgokat vásároltál! : ) A legjobban az ujjatlan farmering, a csipkés ruha..*.* és a saru tetszik! : )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :)) remélem hamarosan lesz olyan jó idő, hogy végre fel is vehetem majd őket :)

   Törlés
 3. De jóók*-* Különösen az alapozó tetszik!:) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 4. Az a csipkeruha valami mesés *.* :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oda vagyok érte én is teljesen :) Remélem egyszer lesz olyan jó idő, hogy outfit posztban megmutathassam :)

   Törlés
 5. A barack színű csipke csoda álomszép. Nagyon tetszik:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig a különleges hátulját még nem is láttad :)

   Törlés
 6. Hű mennyi szépség! *.*
  A csipkés farmering és a ruci az abszolút kedvenc, de a saru is nagyon tetszik. :) Remélem majd outfitban is láthatjuk őket. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is remélem :D Mármint, hogy lesz olyan jó idő egyszer, hogy felvehessen őket :D

   Törlés
 7. Nagyon-nagyon tetszik minden, amit vettél! A Facefinity nálam is nagy kedvenc és a csipkés New Yorkeres felső meg csodaszép! :O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor hasonló az ízlésünk ruha téren :)) A Facefinity pedig tényleg abszolút favorit :)

   Törlés
 8. Nagyon jó dolgokat vettél :) Legjobban a csipke betétes farmering és a Tally Weijles csipkés ruha tetszik! A ruha álomszép :) És nagyon tetszik a blog virágos ruhája is :)

  VálaszTörlés
 9. Szupi cuccokat vettél. :) Annyira csini az a csipkés ruci, én is nézegettem, de sajnáltam érte ennyit. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én már előre kinéztem, tudtam, hogy ez nekem kell :D Egyébként tavaly vettem, ugyanúgy a Tally-ban egy hasonló fazonú rucit, amit azóta is imádok, nagyon sokat hordtam, ezért ruháztam be még egyre :) Egyébként volt még egy hasonló ruha, na az már tényleg kicsit húzós volt a maga 11 000 forintjával :/

   Törlés