Natúr mindennapi smink a Lovely nude palettájával

by - április 23, 2014

Mindig szoktátok kérni, hogy legyen több natúrabb, suliba is hordható smink, illetve érkezett kérés azzal kapcsolatban is, hogy mindenképp mitassak sminket a Lovely új 12-es nude palettájával. Nos, most egy füst alatt szeretném mindkettőt letudni :)Beszúrtam a paletta teljes képét, így jobban be tudjátok majd azonosítani mikor melyik színről beszélek, mert sajnos a színeknek külön elnevezésük nincsen. A sminkhez a 3., a . és a 11. színt használtam.A szemhéjam egész területére felvittem a paletta 3. árnyalatát, ami egy matt bőrszín. Nem vártam tőle sokat, mert eddig bármelyik palettámban hasonló matt árnyalatom volt, mint rendkívül gyengén teljesített. Most szerintem a képen is jól láthatjátok, hogy egy igen csak pigmentált színről van szó.Ezt követően a rezesebb barna árnyalatot választottam, ami a mélyítővonalba került. Illetve nem is pontosan oda, hanem egy kicsit fölé, hogyha kinyitom a szemem, akkor is látszódjon.Mivel a mélyítő vonalat most nem sötétítettem be nagyon intenzíven, ezért máshova vittem fel egy kevés sötétbarnát. Mégpedig egy laposabb ecsettel,  kicsit olyan formában, minta tusvonal lenne. Vagyis inkább egy fél tusvonal. Körülbelül a szem közepétől indul egy vékonyabb, elsatírozott vonalként, ami kifele haladva egyre vastagszik.


Az előbbi műveletnél akár be is fejezhetitek a sminket. Én azonban, hogy kicsit mutatósabb legyen, felavattam a legújabb Essence gél állagú szemceruzáim közül a sötétkéket. ( 02 around midnight ) ITT találhatjátok róla a terméktesztemet is egyébként. Ezzel húztam egy közepesen vastag tusvonalat, mivel annyira krémes. Az alsó pillasor külső negyedébe is került ebből a ceruzából egy kicsi. Ez után már csak egy spirál jött és kész is voltam :)
Remélem tudtam nektek segíteni és ötletet adni a hétköznapi sminketekhez, valamint felkeltettem az érdeklődéseteket két szuper termék iránt :)

You May Also Like

12 megjegyzés

 1. Ez a paletta nagyon tetszik nekem, de tartok tőle, hogy mire eljutok majd egy Rossmannba, nem lesz már belőle :-) Nagyon szép lett a smink, de Tőled nem is várok mást :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaaj de aranyos vagy :D Köszönöm szépen. Hát igen, nagyon gyorsan elkapkodták, nem tudom, hogy jött e azóta utánpótlás :/

   Törlés
 2. Nagyon szép smink. :) Egy kis pirosító nekem azért hiányzik az összképből. :P
  Sajnálom,hogy nem tudtam lecsapni erre a palettára. Remélem lesz még belőle. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak lesz még :/ Én annó az utolsó darabot hoztam el belőle

   Törlés