Koszorúslány smink az Iconic 3 palettával

by - május 17, 2014

Mivel elindult az esküvő szezon és ezzel együtt a koszorúslányosdi, ezért úgy gondoltam, hogy a közeljövőben szeretnék készíteni egy-két sminket ezek alkalmából. Ezzel a sminkkel egyébként szeretnék két legyet ütni egy csapásra, mert amellett, hogy koszorúslány sminket készítettem, ezen a sminken keresztül szerettem volna bemutatni az Iconic 3 paletta színeit. Persze ha van rá még igény, szívesen készítek más sminkeket is vele :)
Mint a legtöbb sminkemhez, most is a Sigma E55-ös ecsetét használtam szinte az egész szemsminkhez. A szélek satírozásához viszont kicsit besegített egy satírozó ecset is. A sminkhez a paletta 4., 7., 11. és 12. színeit használtam.


Az egész mozgó szemhéjra a negyedik árnyalat került, ami egy visszafogott mályvás szín. Sajnos a képen kicsit túl világosnak tűnik, élőben ennél intenzívebb, sötétebb a színe.


A hetedik árnyalatot felvittem a mélyítővonalba, majd szinte teljesen elsatíroztam, inkább felfele haladva, hogy a későbbi mélyítéseknél egyszerűbb legyen az átmenetet elkészíteni és ne kelljen a sötétbarnát a bőrszínnel összemosni. A világosbarnával majd egyszerűbb lesz :)


Az előbb leírtak alapján tehát elsatíroztam a világosbarnát, és a 11. árnyalatot felvittem a mélyítővonalba, az előző világosbarnánál picit koncentráltabban, a szem külső fele haladva picit szélesítve, cicásítva.


A belső szemzug és a szemöldökcsont intenzív kiemeléséhez az Essence Big bright eyes szemceruzát használtam, ami krémes textúrájának köszönhetően ezekre a területekre is alkalmas.


A ceruzát az ujjam segítségével óvatosan eldolgoztam, majd felvittem a vízvonalamra is ezt a ceruzát.


Én húztam tusvonalat, de enélkül is hordhatjátok, sőt koszorúslányként talán jobb is enélkül.Ezek után nem maradt más hátra mint a spirál és a szemöldök megigazítása.Egy rózsaszínes árnyalatú finom pirosítót és egy enyhe rózsaszín rúzst párosítottam hozzá.


Ennyi lett volna ez a smink. Higgyétek el, hogy elsőnek lehet bonyolultnak látszik, de valójában semmi ördöngösség nincs benne. 

Szeretnétek még sminket látni az Iconic 3 palettával? Ha igen, milyet?

You May Also Like

12 megjegyzés

 1. Nagyon szép lett, és milyen jól áll Neked, gyönyörű vagy ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aranyos vagy, köszönöm szépen :) Ezennel kijelenthetem most már, hogy a rózsaszínes szemhéjpúderek állnak nekem legjobban. Akárhányszor ilyesmi árnyalatú smink van rajtam, mindig többen megjegyzitek :) Legalább van egy aduászom :)

   Törlés
 2. Nagyon szép smink lett, jól állnak neked ezek az árnyalatok! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Jó, hogy van olyan árnyalat, amihez mindig nyúlhatok ha nincs ötletem vagy energiám azon agyalni, hogy milyen legyen a sminkem.

   Törlés
 3. Nagyon szép lett. :) Szerintem egy picit erősebb színű pirosító is mehetett volna hozzá. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Tudom, a pirosítót megkapom mindig, hogy lehetne erősebb, de élőben sokkal erőteljesebb mint képeken. Sajnos nem érvényesül annyira, pláne a szembeni képekről :/

   Törlés
 4. Csodaszép a smink és te is ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj nagyon aranyos vagy, köszi szépen :)

   Törlés
 5. Nagyon szép smink lett, tényleg Neked való ez a paletta :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Abszolút :) Ezt már csak abból is gondolom, hogy a Sleek Oh so special -ből is elhasználtam már a rózsaszínek jó részét :D

   Törlés