essence

Lovely Baltic Sand Nr5 homok hatású körömlakk

13:00:00

Én, aki a kék Lovely homoklakkot nem vagyok képes az összes körmömön elviselni beruháztam egy újabb darabra ebből a kollekcióból. Pontosabban kettőre, mert a nemrég kiadott piros mellé a kéket is megvettem. (jaj) Hogy miért? A mai posztban kiderül.A kék lakkról majd egy külön posztban ejtenék szót, ma legyen a pirosé a főszerep.


Szokásos csomagolás, ami egyébként roppant strapabíró és egyszerű. Árát tekintve kicsit felülmúlja az egyszerű lakkokat, hiszen 600Ft, viszont rengeteg alkalommal találkozhatunk a Rossmannban 25%-os Lovely akcióval, amivel faraghatunk le az árakból. Plusz gondolom a legtöbb városban divat a 10%-os Rossmann kupon, ami minden akcióval összevonható. Na nem mintha egyébként egy luxustermék égetően magas árát kéne lefaragni :DAmennyire csak tudtam igyekeztem jó képeket lőni, hogy lássátok, miért is érdemes felfigyelni erre a kis csodára. Bár alapjáraton szeretem a pirosat, ha csak egy sima, egyszerű piros, ráadásul homoklakkról van szó valószínűleg otthagyom. Na de most nem ilyen uncsi dologgal állunk szemben, hanem egy káprázó, tele csillámos csodalakkal. A piros alapban rengeteg arany és rózsaszín mikrocsillám díszeleg, ami valami elképesztően gyönyörűséges. És ami a legszebb az egész történetben, hogy körmökön is hasonló a helyzet, ha a körmös képeimen ez nem is tűnik úgy. Minden tőlem telhetőt megtettem, de ennyire futotta.


Az ecsete teljesen hagyományos, ami bár nem a kedvencem, de a lakk kellemes textúrájának köszönhetően nem volt nehéz a köröm ívét szépen megfesteni. Nem túl gumiszerű nyúlós és nem is folyik össze vissza. Valahol a kettő között van az állaga.


A körmeimre az Essence Fame fatal nevű ferrari piros lakkjával került fel.
Ami talán elsőnek a két kép alapján feltűnhet az az, hogy a régebbi Lovely homoklakkokkal ellentétben ezek kevésbé érdesek, ami miatt nálam abszolút piros pontot érdemelnek, hiszen így bármikor felmerem kenni az összes körmömre, nem lesz annyira zavaró. Tudom, valaki biztosan azokat is bírja, én viszont az összes körmömön nem.

És hogy az egész lakkban mi a legdurvább? Nézzétek meg ezt a képet:


Ja, hogy semmi különös? Hát őőő, majdnem. Annyi a különbség az előbbi képekhez képest, hogy ez már 4 nappal később készült. Esküszöm, hogy erre én sem számítottam, mert mint tudjuk az Essence körömlakkok mostanában tartósság szempontjából nem a legjobbak. A Lovely homoklakkjában bíztam, hogy jól teljesít majd, ez így is történt, viszont az Essence lakkok nem szoktak ennyi ideig kitartani. Lehet, hogy most alaposabban sikerült előkészítenem a körmeimet?

Mindenesetre nagyon tudom ajánlani a Lovely homoklakkjait, remélem megtartják jó szokásukat és folytatják a mesésebbnél mesésebb színek piacra dobását.


You Might Also Like

8 megjegyzés

 1. ez tényleg valami gyönyörű :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hát még élőben milyen szép ... :)

   Törlés
 2. Gyönyörű szép lakk, ez igazán tetszik :) szép mani

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi :) ezek azt hiszem állandó darabok, tehát ha egyszer kedvet kapsz hozzájuk, akkor szerintem még kapsz is belőlük :)

   Törlés
 3. Ejha! Jó kis lakk! :) Nagyon szép és jól mutat az Essence mellett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Abszolút :) Őszre meg a nagyon mély bordó mellett se lesz rossz :)

   Törlés
 4. NAgyon tetszik :) a 2 együtt nagyon jól mutat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát még ha élőben látnád :) Szerintem még bordóval sem lehet rossz :)

   Törlés