avon

Avon bronzosító gyöngyök | Arabian glow

14:00:00

Az Avontól az egyik talán legrégebbi termékem, ami még most is kapható, az nem más, mint a bronzosító gyöngyök. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy sok bronzosítóm van, de ennek ellenére úgy érzem, hogy meg tudom állapítani, hogy tetszik e a termék vagy sem.
Elsőként ejtsünk néhány szót a csomagolásról. A termék egy masszívnak mondható bronzos árnyalatú tégelyben érkezik, ami remekül záródik. Utazáshoz talán az egyik legpraktikusabb bronzosítónak mondanám, mert ki biztosan nem borul, össze pedig nem törik, mert ha úgy vesszük, már össze van. Tehát úgy értem, hogy nem egy egybefüggő felület, aminél félő, hogy miszlikbe törik. Természetesen nagy zuhanás következtében előfordulhat, hogy egy egy golyócska összetörik, vagy letörik belőle, de ez kifejezetten előnyére is válik a későbbiekben.


Sajnos vagy nem, de rögtön az elején le kell lőnöm a poént, hogy nagyon nagy kedvencem ez a termék már több  éve. Hogy miért is? A képen láthatjátok, hogy a végső szín 3 különböző golyó színeiből tevődik össze. Vannak benne nagyon sötétbarna, téglavörös és sárgás világos golyók. Ez a három szín összekeveredve egy nagyon szép elegyet alkot, ami egy az egyben bronzosítóként és pirosítóként is funkcionálhat. A sárgás golyók miatt viszont inkább azoknak ajánlanám, akiknek sárgás a bőrtónusuk. És akkor itt szeretnék visszatérni a tördelős módszerre, amit előbb már említettem. Én már régóta használom ezt a terméket, viszont még újkorában nem vett fel az ecset kellő mennyiséget ahhoz, hogy szép eredményt érjek el vele, ezért egy-két golyót összetörtem. Aztán ahogy szépen lassan elkezdtek kopni, úgy előjött az intenzív szín is. Biztos ti is tapasztaltátok már, hogy néhány szemhéjpúder teteje nem olyan erősen pigmentált. 


A 3 szín kombinációjából valami hasonló eredményt kapunk, ami abszolút nem az a matt barna, tipikusan kontúrozásra szánt szín, annál egy picit több. Sokszor alkalmazom csak ezt az arcomon, bármiféle kontúr nélkül mint afféle pirosító, legfőképpen nyáron. A lebarnult bőrhöz ugyanis remekül mutat. Télen sajnos a fakó bőr mellett kissé narancssárgának és természetellenesnek hat.

Összességében elmondanám erről a termékről, hogy én nagyon jó vételnek tartom. Azt hiszem 1200-1500 Ft körül van az ára, amiért viszont annyi terméket kapunk, hogy szerintem soha az életben nem fogy el. A sárgás bőrtónusú csajoknak kifejezetten ajánlom, nyári időszakban különösen. 

Nektek van olyan bronzosítótok amit használtok néha pirosítás helyett is ?

You Might Also Like

19 megjegyzés

 1. Nekem nagyon tetszenek a bronzosítók, de még nem mertem kipróbálni! :) Van olyan bronzosító ami jó árú, és kisebb mennyiségű, mint ez, tudnál olyat ajánlani nekem? A bronzosító miben másabb? xoxo:Yvett

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez is bronzosító, viszont nem annyira barnás árnyalatú, tehát akár pirosítóként is funkcionálhat. Találhatsz az Essence illetve a Catrice márkánál is viszonylag olcsón bronzosítókat, viszont egyiket sem próbáltam még, így nem merek ajánlani semmit. Viszont az NYC márkának van egy nagyon jó bronzosítója, amire mindenki esküszik. Arra vadászok én is már egy ideje, de eddig nem találkoztam vele, lehet, hogy kivonták? Linkelek róla neked egy képet :)

   http://1.bp.blogspot.com/-rcET6INqmVw/T8ifFEJv8tI/AAAAAAAADho/4DKxWxzHzDA/s1600/K%C3%A9p+042.jpg

   Törlés
  2. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Remélem megtaláljuk mindketten! xoxo:Yvett

   Törlés
  3. Nincs mit :) Én is remélem :)

   Törlés
  4. Komolyan lehet kivonták a NYC bronzosítót? :O Pedig olyan jó kis cucc, szerencsére a tulajdonomban van és én is gyakran nyúlok utána! :) Nagy kár lenne érte, mert sokan szeretik, például anno mikor én vettem, nekem is csak 2. nekifutásra sikerült beszereznem, mert elsőre üres volt a helye! :) Nézzétek meg többször csajok, hetente több nap, jön a nyár, lehet csak elkapkodták, hiszen most nagyobb az igény rá, mint ősszel/télen!!!

   Törlés
  5. Nem tudom megállapítani, hogy kivonták e. Már több hete keresem és még eddig nem találkoztam vele, de nem adom fel :D

   Törlés
 2. Én vidéken a nyíregyházi Rossmannba ma is láttam az NYC bronzosítót, még néztem is, mert pont ma bronzosítót akartam venni és vaciláltam melyiket vegyem. Nézegettem az NYC-t, Catricet és az Essence bronzosítókat. Végül a Catrice bronzosítóját vettem meg. :)
  Szerintem csak elkapkodták és nem töltötték fel a displayeket, jobb ha többször megnézitek csajok, szerintem előbb utóbb fel fogják más Rossmanokban is tölteni! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Huh, köszi :D Megnyugtattál :) Nem adom fel, megszerzem :)

   Törlés
 3. Porcelánbőrűeknek az NYC is csak nyáron jó, tehát ha tényleg NAGYON rózsaszínes a bőre valakinek, akkor télre én a Sleek Contour Kit barnáját ajánlanám. Ebből az Avonból pedig mindig a pirosítóért epedtem, kíváncsi lennék, hogy az milyen :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az a baj hogy nekem egyértelműen sárgás a bőröm. A pirosítója pedig valószínű szintén nagyon jó lehet. Mármint a bronzosítógyöngyökből kiindulva :-D

   Törlés
  2. Az sosem baj, a sárgás bőrből szerintem sokszor több mindent ki lehet hozni :-) Csak gondoltam, a rózsaszínes árnyalatú hófehérkéknek megpróbálok segíteni a saját tapasztalataimmal :-)

   Törlés
  3. Az biztos, hogy a sárgás bőrt jobban lehet kombinálni különböző árnyalatokkal mint a rózsaszíneset. Viszont az NYC bronzosítóra még mindig egyértelműen fáj a fogam :D

   Törlés
  4. Jó vétel, úgyhogy remélem, le tudsz rá csapni! Esetleg megnézzem Neked a Müllerünkben, és ha van, megvegyem? Amúgy is terveztem oda bemenni a napokban :-)

   Törlés
  5. Fúú azt nagyon megköszönném :) Majd írj aztán, hogy sikerrel jártál e :) Aztán a Víz-zenén rendezzük az anyagiakat :)

   Törlés
  6. OK, akkor írok majd mindenképpen, szerintem meg is próbálom ma elcsalni magammal Anyumat, és remélhetőleg sikerrel járok :-) Este jelentkezem :-)

   Törlés
 4. Hol tudok enis egy ilyet beszerezni?? Nagyon tetszik

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Avon tanácsadónőktől tudsz rendelni :)

   Törlés