essence

Essence quattro | 05 to die for

10:00:00

Az Essence négyes palettái közül a To die for árnyalatút már ezerszer emlegettem nektek, hogy mennyire jó, és hogy mennyire szeretem a hétköznapokon. Ezért, bár már kicsit megviselt szegény, úgy döntöttem, hogy készítek róla egy bejegyzést.

A csomagolás egy olcsó hatású műanyag, viszont rendkívül praktikus táskába bedobós, vagy utazós darabnak, mert viszonylag masszívnak mondanám. Ebben a quattro-ban négy natúr árnyalat található, melyek a hétköznapok során nagyon ól kihasználhatóak. Teljes áron azt hiszem 900 Ft-ért tudjátok beszerezni. Rengeteg különböző színpárosításban kapható még ez a termék. Sajnálom, hogy ezekhez nincs teszter, mert mikor ezt vásároltam, csak reménykedni tudtam, hogy olyan intenzitásúak lesznek a színek, mint ahogy én azt elvártam tőlük.Láthatjátok, hogy a legvilágosabb árnyalatot már jócskán elfogyasztottam, hiszen olyan mértékben erőteljes színről van szó, hogy sokszor akkor is ehhez a színhez nyúltam, ha például Sleek palettából dolgoztam, mert abban sajnos a fehéres matt árnyalatok nem teljesítenek ilyen jól.Ezen a képen pedig láthatjátok mind a négy színt sminkalap nélkül, egyetlen húzással. Egytől egyig szépen pigmentált, jól kihasználható matt illetve enyhén fényes színek, melyek multifunkcionálisak is, hiszen a hajszínetekhez a két barnából még a szemöldökötökre is tudok belőle keverni egy hasonló árnyalatot. 

Reggelente, mikor rohanásban vagyok sokszor használom ezt a palettát, mert pici, így gyorsan elő tudom kapni a fiókból, felkenem a mozgó szemhéjamra a fehéret vagy a mellette levő pezsgős árnyalatot, a mélyítővonalba pedig a két barna közül az egyiket, vagy akár keverve mindkettőt, egy tusvonal, spirál, és kész is a szemsmink. 

Ti melyik palettátokat használjátok a legtöbbet a hétköznapokon?


You Might Also Like

6 megjegyzés

 1. Én is megvettem ezt a quattrot, nagyon jó színek vannak benne, hétköznapi sminkhez a legjobb választás. Utazáshoz is nagyon praktikus :)
  Bár mostanában az Iconic 2 palettát használom állandóan :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Abszolút hétköznapi paletta :) Én mindenkinek mindig csak ajánlani szoktam :D Most az Iconic 3 és a MUA undressed me too mellett sajnos nekem is kicsit feledésbe merült :(

   Törlés
 2. Anno, amikor felfedeztem az Essence termékeket, nagyon szerettem én is. Hozzád hasonlóan, a világosabb szín alaposan megkopott már. Mostanában azonban már ritkábban nyúlok hozzá, inkább a 12-es MUA, Sleek vagy MakeUp Revolution palettákat használom, így erőteljesen háttérbe szorulnak ezek a kis Essence quattrok

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez a hatalmas baj nálam is :( Mostanában a MUA, Revolution paletták vannak előtérben nálam is.

   Törlés
 3. Nagyon jó kis paletta ez, már régóta szemezek vele a hatásodra, viszont ott van a sok csodás natúr palettám, magammal pedig a Avon Pink Sands-et fogom hordani, így szerintem ezt kihagyom. Meg hát ugye ott van az újfajta hatos nude palettájuk, amit viszont megvettem Komáromban egy bloggerina barátnőmmel való Rossmannozás során :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A rengeteg palettád között biztosan vannak hasonlóan szép és hétköznapi színek :) hihi ^^ annak a tesztjére kíváncsi vagyok már nagyon :)

   Törlés