essence

Essence Sun club All-in-one bronzing highlighter

11:11:00

Kérésre ma az Essence sun club bronzosítóját hoztam nektek. Ezt használtam a kontúrozós sminkemnél, amit ITT elolvashattok. Bár nagy viszonyítási alapom nincsen sajnos a bronzosítók terén, hiszen ezelőtt csupán 2 termékem volt, de megpróbálok azért reális képet mutatni nektek.

Elsőként tisztázzuk, hogy ez tulajdonképpen egy bronzosító highlighter, amit szemre, arcra és testre ajánlanak. Na itt én megakadtam egy kicsit. Hogy is van ez pontosan? A highlighternek az a lényege, hogy világos legyen, világosabb mint a bőr színe, a bronzosítónak pedig sötétebbnek kell lenni. Akkor most ezt mire is lehet használni tulajdonképpen ?Mielőtt bármi érdemelegesbe belevágnék, először szeretnék néhány szót szólni a csomagolásról és az árnyalatról. Ha jól tudom két árnyalatban kapható jelenleg ez a termék. Nekem a világos bőrűeknek készített 01 sun light árnyalat van meg. Ez egy nagyon jól záródó, masszív, négyszögletes műanyag tartókában található, amelyet bátran bedobhatunk a táskába, vihetjük utazáshoz, mert nem törne össze.
A pan-ben 6 különböző szín található, melyet ha ecsettel összekevertek, akkor létrejön a bronzosító highlighter, ami emellett még pirosító is. Sosem használom így, mert ennek értelmét nem látom. Ebben az összekeveredett színkavalkádban ugyanis leginkább egy rózsaszínes barnás szín érvényesül, melyet inkább pirosítónak mondanék, viszont eszméletlenül fényes. Egy szóval szerintem így rémes és használhatatlan.
Bár nem magamnak vásároltam, hanem a  Primőr bloggertalin kaptuk, ennek ellenére nem szerettem volna kidobni, hiszen a színek külön külön nagyon szépen pigmentáltak. Azt hiszem egyszer kedvenceim között is szerepelt, mert mióta a színeket ügyesen külön külön használom nagyon bevált. Highlighter színt kettőt is találunk benne, egy sárgásabb és egy rózsaszínesebb tónusút, melyek közül én inkább a sárgásat használom, sárgás bőrtónusomnak köszönhetően. Néha keverem a kettőt. Ezt egy kisebb méretű ecsettel könnyedén ki lehet szedni anélkül, hogy bármely más színnel érintkeznénk. Gyönyörű szaténfényű, az egészséges határig, úgyhogy abszolút megszerettem.
Most pedig jöjjön a 3 másik árnyalat, melyek közül az egyik egy rózsaszín, a másik kettő pedig barnás árnyalat, ám az összes fényes. A pirosítónál már azt érzem, hogy túlságosan is az, így ezt sosem használom, önmagában szerintem nem is lehetne kinyerni a sok barna közül. A két barnás árnyalatot viszont keverve az arccsont alá bátran használom, de általában csak nyáron. Télen túl soknak érzem ezt a fényességet. Ha csak a legsötétebb barnát alkalmazzátok, akkor nem lesz narancssárgás tónusa, viszont ha belekeveritek a középen látható karamelles árnyalatot, akkor természetesebb nap csókolta, picit narancsosabb végeredményt kaptok.

Összességében azt tudnám mondani, hogy vannak ennél sokkal jobb termékek is a drogériákban ha bronzosítót kerestek. Túl sokat kell kerülgetni azokat az árnyalatokat, amelyeket nem szívesen kennétek az arcotokra. Tartósság szempontjából átlagosnak mondanám, 9-10 órát biztosan nem bír ki az orcákon, viszont én általában krémes alapra szoktam felvinni, ami egy picit meghosszítja az élettartamát. 

Nem mondanám tehát, hogy rossz, ne vegyétek meg semmiképp, viszont mindenképp kérdezzétek meg magatokat mielőtt megvásároljátok, hogy szeretitek e a szaténfényű bronzosítót, és ha igen, van e kedvetek össze vissza kerülgetni ezt a fertelmes rózsaszínt benne ?

You Might Also Like

10 megjegyzés

 1. Köszi a tesztet, nagyon tetszett! :) Engem valamiért még mindig annyira vonz ez a termék :D pedig utálom a fényes vagy csillámos bronzosítókat/pirosítókat! Lehet a színvilága tetszik, ahogy így ránézek, olyan jók ezek a színek egymás mellett, meg tetszik, hogy kidomborodnak ezek a félkörök :D
  Egyébként a highlighter része nagyon szép, a színe és a fénye is!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A highlightere kétségtelenül nagyon szép :) De az összes színt együtt használni ... háát ... elég bohócos lesz a végeredmény szerintem.

   Törlés
 2. Ha teljesen matt lenne, vagy legalább is a legtöbb árnyalat, akkor még egész jó lenne, mert amúgy az elgondolás nem rossz. Én azért örülök, hogy nem vettem meg, pedig gondoltam rá. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen igen. Ha matt lenne ( kivéve a highlighter sarkot ) akkor nem lenne vele semmi problémám, mert akkor az sem zavarna, hogyha keveredik a rózsaszín és a barna. De így .... :S

   Törlés
 3. Ez mondhatni az egyik kifotó termékük útó tesója... Nekem megvan a nagy elő tesója és imádom!!!! én keverve szeretem a legjobban! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Melyik a kifutott tesója ?

   Törlés
  2. http://4.bp.blogspot.com/-Am0l1FWYq9E/TqQUbeeJtpI/AAAAAAAAANo/u3gsJ__LWc4/s1600/DSCF6830.JPG

   Bár nem azt mondom, hogy ekte ugyan az, de nekem ez jutott eszembe róla. :)

   Törlés
  3. Igen, tényleg ennek a mintájára készülhetett :D

   Törlés
 4. Nem tudom miért, de nekem ez nagyon bejön :D Imádok mindent, ami fényes és csillogó, a highlighterek a kedvenceim. Olyannal mondjuk még nem találkoztam, mikor highlightert, pirosítót és bronzosítot kevertek volna egybe. A fényes bronzosítót sok képen láttam, mert napbarnította bőrön jól mutat ez a fényes-bronzos árnyalat, a highlighter-pirosító duó meg alapból telitalálat nálam. Mondjuk így külön lenne jó, nem együtt, de még így is tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Külön semmi bajom sincs nekem sem a fényes bronzosítóval SŐT nyáron kifejezetten szeretem. Viszont a pirosítóval együtt szörnyűű. Az kár volt bele nagyon.

   Törlés