Catrice Defining blush pirosító | 050 Apropos Apricot

by - július 12, 2014

Kértétek a tesztet a Catrice leárazáson beszerezhető pirosítóról is, így a mai nap ezt olvashatjátok. Igyekszem a közeljövőben elkészíteni mindenről a tesztet, mert sajnos a kifutó termékek mennyisége véges, és szeretnék nektek segíteni abban, hogy miket lehet érdemes beszerezni.

Soha nem volt még Catrice pirosítóm, mert bár mindenhol jókat olvastam róla, és szuper pigmentációt, valahogy sosem tettem végül a kosaramba eddig egyiket sem. A mostani kifutó árnyalat a 050-es Apropos apricot, ami első látásra nem igazán tetszett. Nagyon halottnak, és túlságosan világosnak találtam ezt az árnyalatot, és azt hittem, hogy ebből az arcomon úgysem látszik semmi. Nos ez egy hatalmas tévedés volt. Erre akkor jöttem rá, mikor a Rossmannban belenyúltam a teszterbe. Hihetetlenül pigmentált.


Természetesen nem lehet bohóc hatást elérni vele ( ami egyébként nem is baj ) , de ez nem a minőségéből fakad, hanem inkább az árnyalatból. Tökéletes színnek ígérkezik télre, amikor az arcom kifehéredik, és nem igényel extra pirosítást, hanem csak egy leheletnyi pírt. Ám meglepően szépen muzsikál a barnább bőrön is. Egyszerű, visszafogott, ám mégis mutatós barackos árnyalatot varázsol az orcákra. Továbbá nagyon tetszik, hogy egyáltalán nem porol.Jelenleg tehát 700Ft-ért tudjátok megvásárolni, ameddig a készlet tart. Ezért az árért pedig 5 gramm terméket kaptok, ami egy darabig kitart majd. A csomagolása egyébként rendkívül strapabíró átlátszó műanyag. A Catrice mono szemhéjpúdereinek csomagolásához tudnám leginkább hasonlítani. Legegyszerűbben a Katy-től vásárolt lekerekített fejű multifunkcionális ecsettel szeretem felvinni. Elég finoman belemártani a termékbe, majd felvinni az orcákra. Szükség szerint építhető is, a második réteggel tehát jóval intenzívebb eredményt érhetünk el. ( Az ecsetről még a későbbiekben részletesebben írni fogok. )Élesben pedig valahogy így fest, szerintem ez érdekel mindenkit a legjobban. Én legalábbis egy pirosító tesztet akkor szeretek a leginkább, ha az arcon is látom a színét.

A remek tapasztalatok miatt nem kizárt, hogy a későbbiekben bővül majd a Catrice pirosítóim tárháza további árnyalatokkal. Nektek is bátran, sőt erősen merem ajánlani, mert szerintem 700Ft-ért maximálisan megéri.

Hogy tetszett ez a pirosító ? Van Catrice Defining pirosítótok ?

You May Also Like

12 megjegyzés

 1. Nagyon szép a színe!:) xx
  Bianka

  VálaszTörlés
 2. Először én is így voltam ezzel a pirosítóval, mint Te, hogy olyan kis semmilyen, alig látszana rajtam. Viszont amikor kipróbáltam magamon, kiderült, hogy egyáltalán nem, sőt, nagyon szép pirosító ez.
  Szeretem a Catrice termékeit, a pirosítókat is, eddig 4 van belőlük, de ha megtetszik majd az új szín, biztosan azt is beszerzem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj biztos nekem sem ez az utolsó Catrice pirosítóm attól tartok. :-D

   Törlés
 3. Én nagyon szeretem az ilyen visszafogott, barackos árnyalatokat, ez is nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt hiszem akkor ezt neked találták ki :-) egyébként ha pirosítóról van szó, akkor nekem is a barack szín a kedvencem .

   Törlés
 4. Nagyon szép ez a pirosító és majdnem meg is vettem, de annyi pirosítóm van most, hogy igyekszem azokat elhasználni vagyis inkább csak próbálom. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :-D ismerős a helyzet. Bár nem a pirosítók hanem inkább a szemhéjpúderek és a körömlakkok terén :-D

   Törlés
 5. Gyönyörű! Pont ma akartam megvenni, de nem volt már az állványon és ezt jelnek éreztem, hogy okay, akkor most álljak le a vásárolgatással! :D Pedig, ajj..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Átérzem a helyzeted :D Viszont ezt a pirosítót nagyon sajnálhatja mindaz, aki nem jutott hozzá. :(

   Törlés