Catrice Made to stay lip polish | 030 Strawberry's secret

by - július 25, 2014

Néhány hete írtam nektek az első Catrice Made to stay lip polish-ról, amelyet annyira megszerettem, hogy beszereztem egy másik árnyalatban is. Mivel az előző egy erőteljesebb pink szín volt, így most egy visszafogottabb korallt választottam. Az előző posztot ITT olvashatjátok, a csomagolásról részletesen ott írtam.

A pink árnyalatnál megfigyelhető volt, hogy ahogy száradt, folyamatosan mattá változott. Szájfényszerű vizes jellege csak addig mutatkozott, ameddig meg nem száradt, ami maximum 10-15 perc lehetett körülbelül. Ennél a korallos árnyalatnál viszont egészen más volt a helyzet. Ennél a terméknél ugyanis az egész ajkaimon töltött idejében olyan volt, mint egy szájfény. Hozzáteszem, hogy egy jól fedő szájfény. De ennek ellenére, nem annyira intenzív a színe mint a pinknek. Így azt tudom javasolni, hogy mindenképp próbáljátok ki a drogériában mindet, mert a különböző árnyalatok más más minőségűek és állagúak. Annak ellenére viszont, hogy egész végig szájfényként volt jelen az ajkaimon, tehát nem lett matt 1 óra múlva sem, nagyon jól tartotta magát, és bírta az evést ivást, igaz csak módjával és nem 8 órán keresztül. Ennél az árnyalatnál ugyanis megfigyeltem, hogy csak nagyon minimálisan színezi be az ajkakat, tehát körülbelül 2, maximum 3 órát bír, utána szinte semmi nem látszódik belőle. Ekkor érdemes frissíteni,Frissen felkent állapotában valahogy így festett.1 óra elteltével.És valahogy így festett 3 óra elteltével. Halványan ugyan, de látszott még a korallos árnyalat és egy enyhe kis fény is. 

Az illata leginkább csak a felkenés után közvetlen érződik, utána teljesen elillan, ami egyébként nem is baj, mert picit fura, enyhén mű illata van. 

Összességében azt tudom mondani még mindig, hogy jó kis termék, de azt hiszem kijelenthetem, hogy a Made to stay lip polish halványabb színei nem muzsikálnak annyira kiemelkedően mint az intenzív árnyalatok. Ennek következtében viszont a visszafogottabb színek teljesen hétköznapivá válnak akár suliba vagy munkába is.

 Inkább szájfény vagy inkább rúzs pártiak vagytok ?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik maga a termékcsalád (habár mivel nálunk a közelben nincs Rossmann, ezért nehéz beszereznem bármilyen Catrice terméket), de igazad van, az intenzívebb színeket érdemesebb megvenni ezekből. Mondjuk nekem ez is tetszik rajtad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként annak ellenére, hogy a sötétebb színek befogják az ajkakat, és tényleg azok nyújtják csak eaz ígért 8 órás színt, érdemes a világosabbak körül is körbenézni, mert annak ellenére, hogy azok nem tartanak olyan nagyon sokáig nagyon kellemes érzet az ajkakon és nem mellesleg azok is tudnak jól kinézni :) Ezt például rengetegen megdicsérik rajtam :)

      Törlés