catrice

Catrice rúzs | 200 Get The Nudes Paper!

10:00:00

Az az igazság, hogy nem tudom, hogy mennyire vannak lefosztva a drogériákban található Catrice üzletek, hiszen a hónap elején megkezdődtek a leárazások, melynek keretén belül 700 Ft-ért lehetett elég sok terméket beszerezni, a Müller drogériákban pedig 50%-os kedvezménnyel. A ma bemutatásra kerülő rúzs is egy a leértékelt darabok közül.Már többször írtam Catrice rúzsokról, ITT és ITT, melyekben részletesen leírtam a csomagolásról illetve a kiszerelésről a fontos tudnivalókat. A sors furcsa fintora, hogy mindeddig a Catrice rúzsaim világos, hétköznapi árnyalatok. Nem szánt szándékkal alakult ez így, csupán a véletlen műve. Viszont bizton állíthatom, hogy az egyik legjobb drogériás rúzsok, melyek teljes áron 1200 Ft-ba kerülnek. Jelenleg 3 típusú rúzst tudnak megfigyelni a Catrice pult körül ólálkodó csajok: Ultimate Colour, Ultimate shine Gel és az Ultimate Shine. Az Ultimate Colour rúzsok nem tartalmaznak csillámot, az Ultimate Shine Gel kollekció viaszosabb, vaxosabb állagú, viszont észrevételeim szerint kevésbé pigmentált, az Ultimate shine termékek pedig csillámosak. Legalábbis a csomagolásuk szerint. Aki ugyanis megpillantja a termék aljára ragasztott matricát teljes joggal szörnyedhet el, hogy mi ez a csupa csillám nyavalya ? De mivel szeretem a Catrice hétköznapi árnyalatait, ezért úgy gondoltam teszek egy próbát a teszterrel.
A teszter nagyon nagyon apró mikrocsillámokat tartalmazott, tehát szerencsére már nem olyan bumfordi fajtákat, mint ahogyan azt a papír jelezte. Akkor nyugodtam meg teljes mértékben, mikor felkentem a kezemre, hiszen a csillámok ott már egyáltalán nem látszódtak, csak a gyönyörű mályvás rózsaszín nude szín. Pontosabban nem is annyira nude, a fantázianeve ezért kicsit megtévesztő is lehet. Ha majd lejjebb tekertek, és meglesitek, hogy milyen is a színe szájon, látható, hogy nem kifejezetten nude. Ám ennek ellenére nagyon nagyon megszerettem, sőt, kifejezetten tetszik magamon azt kell, hogy mondjam. Amellett, hogy tetszik a színe, nagyon könnyű vele dolgozni, szépen siklik az ajkakon, és a tartóssága is teljesen átlagos, körülbelül 2 órát bír az ajkaimon.
Összességében elmondhatom, hogy mielőtt megriadnátok az állítólagos csillámos Catrice rúzsoktól, azelőtt mindenképp próbáljátok ki a tesztereiket. Bár nem tudom, hogy a többi rúzs pontosan mennyire csillámos a kollekcióban, mindenesetre ha ennyire mint ez, akkor nincs ok aggodalomra.

Nektek van a kollekciótokban Catrice Ultimate Shine ajakrúzs ?

You Might Also Like

10 megjegyzés

 1. Nagyon szép színe van. Nekem is van egy árnyalatom ebből a vonalból, igaz az pinkes szín. :) Egy nude rúzst én is vettem a leárazottak közül, én is most készülök írni róla. :D A győri Rossmannokban még elég sok minden volt a leárazott dolgokból, nagyon vissza kellett fognom magam. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálunk is még elég sok minden van, nem is értem, hogy miért. Most én is próbálom visszafogni magam :)

   Törlés
 2. Én is megvettem ezt a rúzst és nagyon tetszik, pedig alapból soha nem kennék magamra olyat, ami csillámos :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én sem :D Viszont ezt nem nevezném csillámosnak :) Pontosan ezért gyönyörű :)

   Törlés
 3. Nagyon tetszetős rúzs, igazán jól áll :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Érdemes ár lecsapni, ha még lehet kapni valahol :)

   Törlés
 4. Gyönyörű ez az árnyalat, hasonló mályvás rúzst keresek már mióta. Kár, hogy a közelünkben nincs rossmann, de talán lesz alkalmam eljutni egybe és megvenni ezt a rúzst, mert nagyon megfogott :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdemes keresgélni, mert nálunk például még egy csomó van belőle :) És valóban különleges ezzel a mályvás árnyalat :)

   Törlés
 5. Nagyon szép színe van és jól is áll Neked. :)

  VálaszTörlés