Natúr smink a Catrice Absolute nude palettájával

by - július 09, 2014

Ahogy ígértem tegnap, ma megérkeztem a Catrice nude palettájával készített natúr hétköznapi sminkkel, amit néhány perc alatt könnyedén elkészíthettek akár suliba akár munkába.
A paletta 6 árnyalata közül az elsőt a belső szemzugba és a szemöldökcsontra, a másodikat az egész mozgó szemhéjra, a harmadikat éés a hatodikat pedig a mélyítővonalba használtam.A szemhéjalap felvitelét követően az egész mozgó szemhéjamra egy lapos ecset segítségével felvittem a második pezsgős, rózsaszínes árnyalatot.A harmadik szín, mint ahogy azt az előző posztban is említettem tökéletes a mélyítővonalba. Ám én most nem kifejezetten a mélyítővonalba, inkább e fölé vittem fel ezt az árnyalatot, melynek a széleit gondosan eldolgoztam.A mozgó szemhéjam külső felére pedig felvittem a legsötétebb barna árnyalatot, melyet gondosan összedolgoztam a más ott levő pezsgő árnyalattal, és egy pici jutott kifejezetten a mélyítővonalba is.


A legsötétebb barnából került az alsó pillasorba is egy kevés, de csak a szemem feléig, onnantól ugyanis egészen a belső szemzugig és a belső szemzugba is a legvilágosabb árnyalatot használtam. Valamint ez került fel a szemöldökcsontra is kiemelés gyanánt. Ez után már csak a szempilla spirálozás maradt hátra, illetve egy tusvonal. Most pedig jöjjön még néhány teljes arcos kép is.Nos, sikerült titeket meggyőznöm ? Tetszett a paletta ? A hétköznapokon leginkább milyen szemsminket készítetek ?

You May Also Like

22 megjegyzés

 1. Szia
  Megkerdezhetem hogy mit hasznaltal a szadon ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Természetesen :D Catrice Made to stay lip polish 030 Strawberry's secret. A jövő héten ha minden igaz lesz róla teszt is :)

   Törlés
 2. Tetszik :) Hétköznapokra én is inkább az ilyen világosabb barnás sminkeket szeretem, bár én a tusvonalat elhagyom, mivel rejtett szemhéjam van, így a tus úgymond "eltüntetné" az összedolgozott szemhéjpúdert.. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rejtett szemhéjnál sajnos a tust valóban nem feltétlen kell erőltetni, de anélkül is lehet gyönyörű sminkeket alkotni :)

   Törlés
 3. Nagyon szép lett! A paletta eddig is beugrott volna a kosaramba, ha nem lenne egy barnás púderem itthon! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Jaaaj hát igen ... Fogalmazzunk úgy, hogy nekem sem ez az első :D

   Törlés
 4. Nekem kb. ilyen a hétköznapi sminkem (már ha nem alszok inkább sminkelés helyett :D ) Nagyon szép lett. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Én is imádom ezeket a sminkeket, ha tovább alszom, akkor jöhet a jól bevált Color tattoo :D

   Törlés
 5. Szep lett ,nagyon ugyes vagy :)

  VálaszTörlés
 6. nagyon szép lett! Szerencsés vagy.:)) xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen :) Miért vagyok szerencsés ? :D

   Törlés
 7. Nagyon szép lett, olyan jól állnak neked ezek a natúr festések :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi :D ennek igazán örülök, mert a rózsaszínes árnyalatok mellett ilyesmit hordok a legtöbbet :)

   Törlés
 8. Tetszik, remélem hamarosan én is tudok majd legalább hasonló sminket készíteni! :)

  VálaszTörlés
 9. Annyira jól állnak Neked ezek az árnyalatok!!! De azért várom ám a Sleek palettával készült sminkeket is :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Szeretem is őket :) Már be van ütemezve jövő hétre a smink a Sleek palettával :)

   Törlés
 10. Tényleg szép, natúr lett a smink, az ilyenek a kedvenceim! :D LEhet meg is csinálom majd ezt a sminket, mert nekem is meg van a paletta, ami első használatkor nem annyira vált be, mert 5 perc múlva a szemhéjpúder az arccsontomon és a szemem körül volt, de szerintem még egy próbát adunk neki. :) A tust én is valószínűleg elhagyom, mert nekem is eltűnik a szemhéjam:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én szemhéjalapra dolgoztam, így semmi hasonló lepergést nem tapasztaltam szerencsére, úgyhogy mindenképp próbáld ki még egyszer :)

   Törlés