essence

Essence szájkontúrceruza | 12 Wish me a rose & 07 Cute pink

10:00:00

A múlt héten elkezdődött a kifutó Essence termékek 350Ft-ért történő kiárusítása. Nem terveztem semmit vásárolni, mert mint írtam is nektek, különösebben nem fogott meg semmi a kínálatból. Ehhez tulajdonképpen tartottam is magam, hiszen ezt a két ajakceruzát eredeti áron, 350Ft-ért vettem. A kettőjük közül azonban az egyik - Cute pink - kifutó termék, így ha tetszik nektek, akkor csapjatok le rá minél előbb, nehogy elfogyjon végleg a pocokról.


Eddig egyetlen szájceruzám volt, nem igazán keltették fel az érdeklődésem ezek a termékek. Most valahogy mégis beszereztem, méghozzá egyszerre kettőt is, hiszen mindkettő gyönyörű, hétköznapi árnyalat, amelyet akár rózsaszínes árnyalatú rúzs alá, akár csak úgy magában használva csodás.A ceruzák egyébként elég krémesek, tehát ha az egész számat beszínezem velük, akkor körülbelül a kifaragott ceruza hegye 2 alkalomra elég, utána faragni kell ismét, tehát gyorsan kopik. Viszont ha ez nem így lenne, valószínű senki sem szeretné használni őket, hiszen milyen legyen egy szájceruza, ha nem krémes és könnyen kenhető ?!


12 Wish me a rose & 07 Cute pink

A tartósságuk és a finisük is nagyon szimpatikus, mert mostanában meg vagyok őrülve a matt ajkakért, ami régebben kicsit távol állt tőlem. Ezek a ceruzák pedig tökéletesek, szép mattak. A kopásuk nagyon tetszett, mert egyenletes volt, nem ült bele az ajkak apró ráncaiba, és 2-3 órán keresztül szépen ott csücsült a számon. Így fest a 12-es Wish me a rose árnyalat, amely bár ránézésre nagyon hasonlít a cute pink árnyalathoz, valóban hatalmas a különbség a kettő között. Ez egy sokkal világosabb, barbisabb rózsaszín szín. A száj egyenetlenségét és asszimmetrikusságát gyönyörűen lehet korrigálni vele. A hidratált ajkakat viszont megköveteli magának, cserepes ajkakon rémesen mutat, mint egyébként bármely más matt ajakkence is.
A hétköznapokon abszolút el tudom képzelni, nekem kifejezetten tetszik :)Ő pedig már a 07-es Cute pink árnyalat, amely kifutó termék, tehát ha tetszik nektek, akkor nézzetek utána gyorsan, mert hamarosan nem látjátok többet a polcokon. Ez a szín jóval mályvásabb és sötétebb, mint az előbb bemutatott 12-es. Azt hiszem ősszel nagyon szeretni fogom.
Egész arcos képeken pedig valahogy így fest.

Én nagyon tudom nektek ajánlani az Essence szájcerkákat, 349 Ft-ért mindenképp érdemes rájuk lecsapni. Ha nem kedvelitek annyira az egyszerű matt ajkakat, akkor dobjátok fel őket egy fénylő vagy csillámos szájfénnyel. 

Ti szeretitek a szájcerkákat? Ha igen, melyik a kedvenc? A kettő közül nektek melyik tetszik jobban ? :)

You Might Also Like

4 megjegyzés

 1. A Cute pink nekem is megvan, szeretem, bár néha túl élénk rózsaszínnek tűnik az ajkaimon. Ezt a másik árnyalatot viszont nem ismerem, felírom a listámra, ha lehet még kapni, akkor beszerzem, mert tetszik! :)
  Egyébként az Essence szájceruzáival én is nagyon szeretem teljes egészében beszínezni az ajkaimat, sokszor csak középre felviszek egy pici szájfényt és elég is ennyi szájsmink

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Wish me a rose-t még biztosan megtalálod, mert azt nem vonják ki egyelőre :) Egy jó kis szájfénnyel is jók lehetnek, úgy még nem próbáltam őket :)

   Törlés
 2. Mindkét szín tetszik, és ha teljes áron is ennyibe kerülnek, akkor abszolút megéri kipróbálni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, teljes áron is ennyibe kerülnek, úgyhogy mindenképp megéri őket kipróbálni :)

   Törlés