lovely

Lovely | Color Wear longlasting rúzsceruza 04

10:00:00

Kétségtelen, hogy idei év a rúzsceruzák éve, ha az ajakra való termékeket nézzük. Igyekszik minél több drogériás márka is előrukkolni ezekkel a darabokkal. Így jutottam én is hozzá a Lovely Color Wear longlasting rúzsceruzájához. Mikor először hallottam a márka rúzsceruzáiról, akkor őszintén már meg sem lepődtem. A Lovely igyekszik felvenni a versenyt a többi menő márkával, amit az utóbbi időszak újításainak köszönhetően, szerintem sikerül neki. Na de lássuk ezt a rúzsceruzát, hogy mit is tud :)

Kezdeném az egész tesztet a legelején, a csomagolással, ami engem meggyőzött. Nem mondanám gagyi hatásúnak egyáltalán, a termék színével megegyező, viszonylag masszív műanyag henger alakú borítás ezüst felirattal. Mindig leírom, de leírom most is, hogy én nagyon szeretem azokat a termékeket, amelyeknek a csomagolásának a színe megegyezik a benne található termékével, mert ha esetleg több árnyalattal is rendelkezik valaki, akkor könnyű a beazonosítás. Az ára pedig 600-700 Ft, amiért 2 gramm terméket kaptunk. Ennél jobb áron nem is lehet venni szerintem rúzsceruzákat, úgyhogy az áruk valóban szuper.Szerencsére nem kell őket faragni, mert automaták, mint egyébként szerintem az összes rúzsceruza. Ez a tompa kúp formára hegyezett kialakítás nagyon tetszik, mert extra könnyedén lehet a terméket felapplikálni. Jól követhető a száj vonala, és a száj sarkában is könnyű vele a munka. Remélem ha elkopik egy a jó kis kialakítás, akkor sem lesz gond vele. Egyébként a textúrája is nagyon barátságos. Könnyen siklik az ajkakon. Már amennyire egy matt szájra való termék könnyen siklik, ugyanis MATT. Igen, matt. Aminek én tiszta szívemből örülök, mert mostanában teljesen rá vagyok pörögve a matt ajakkencékre. A matt hatás miatt az ajkak hidratáltsága kötelező, hiszen a cserepes ajkakon rémes, mint bármely másik termék is egyébként, különösen ha matt az illető. Szárítani nem mondom, hogy extrán szárítana, de azért nem árt, ha használunk alá egy jól hidratáló ajakbalzsamot.Most pedig térjünk rá, a 04-es, azaz a legsötétebb árnyalatra, amely jelenleg kapható. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én már lélekben az őszre készülök. Elhatároztam, hogy most már nem szeretnék nyári holmikat vásárolgatni. Sminktermékek és körömlakkok terén is igyekszem most már az őszi árnyalatokra áttérni, persze csak ha vásárlásról van szó. Nem szeretném elűzni a nyarat, szó sincs róla :D Szóval ez egy abszolút őszi szín, legalábbis az én olvasatom szerint. Ez a sötét mályvás, barnás rúzs most nekem nagyon betalált, igazán megtetszett. A pigmentáltsága szuper, nagyon könnyen befedi az ajkakat. Ha nem szeretitek ennyire az erős színeket, akkor papírzsepivel lehet kicsit tompítani a színén. A tartósságát is abszolút jónak mondható, mert bár evés után mindenképp javítani kell rajta, 3 órát simán kibírt úgy, hogy körben csak iszogattam. 
Egy szó mint száz, én nagyon örülök neki, hogy megvásároltam ezt a terméket, mert úgy gondolom, hogy 700 Ft-ért jobban kívánni sem lehet. Nem tudok belekötni sehol sem. Biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az egyetlen árnyalatom ebből a termékből a kollekciómban :)

Nektek van már tapasztalatotok ezzel a termékkel? Ha nem, akkor meggyőző volt így a poszt alapján?


You Might Also Like

14 megjegyzés

 1. Oké, szerintem hamarosan én is beszerzem. :D
  Múltkor inkább csak átfutottam a Lovely állványt a Rossmannban, nem néztem meg tüzetesebben, de legközelebb tuti lecsekkolom rendesen. :)
  Egyébként határozottan jól áll neked ez a szín. ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nézd meg a többi árnyalatot is, csodásak, tényleg :) Köszönöm szépen ^^

   Törlés
 2. Nagyon örülök, hogy a Lovely egyre jobb termékekkel rukkol elő. Ez a rúzsceruza is már egy ideje foglalkoztatja a fantáziámat, csak a rózsaszínes árnyalatból, ami tetszik, egyetlen egy volt a Rossmannban, abba is valaki már belenyúlt, így még várat magára. Tetszik ez a sötét szín is, csak még annyira nem merek élénk, sötét színeket viselni hétköznapokon, de reméltem, hogy ilyen jó pigmentáltságú lesz. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ennek a Lovely feltörekvésnek én is rettentően örülök :) Én is csak remélni tudom, hogy a többi árnyalat is ilyen jól teljesít majd, mert szerintem nem ez lesz az egyetlen a készletemben :)

   Törlés
 3. Ó, pedig múltkor elég erősen szemeztem az állvánnyal, de észre se vettem:/ De iszonyat jól áll!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, köszi szépen :) Érdemes mostanság tüzetesen átvizsgálni a Lovely állványt, mert mindig valami újdonságra lehet bukkanni :)

   Törlés
 4. Akárhányszor elmegyek a Rossmannba, hogy megvegyem, egy darab sincs belőle...csak a világosabb árnyalatból elvétve, olyan bosszús vagyok..de egyébként nagyon szépen mutat rajtad!:) Örülök, hogy írtál róla, így még inkább nem fogok róla lemondani, egyszer csak sikerül..:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi ^^ :) Én is azt hiszem az utolsó előttit hoztam el. Elégé meg volt fogyatkozva az összes árnyalat. Ne add fel ^^ :D Egyszer majd csak sikerül és a tiéd lesz :)

   Törlés
 5. Gyönyörű ez a szín és szuperül áll :)

  VálaszTörlés
 6. Uramisten, de szép ez a szín és milyen jól áll neked! Én is szívesen megvenném, ha megtehetném, de tartok tőle férjuram igencsak rosszallóan nézne rám, ha megint újabb sminkcuccal állítanék haza :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :)) Igazából nem ilyen színre számítottam, azt hittem világosabb lesz, de hát mint tudjuk a drogériás fényviszonyok nem a legjobbak. Viszont végül nekem is megtetszett így is, rajtad pedig abszolút el tudom képzelni :)

   Törlés
 7. Nemrég én is írtam róluk :)

  http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2014/08/lip-candy-ujabb-ruzsceruzak-lovelynyc.html

  VálaszTörlés