Köröm

Rimmel 873 Breakfast in bed | Pitypangos körmök

10:00:00

Egybekötöttem a kellemeset a hasznossal, mivel szeretném nektek hétről hétre bemutogatni a Rimmel találkozón szerzett Rita Ora lakkokat, viszont nem olyan uncsi formában, hogy csak felkenem a körmömre és kész, hanem akkor már valami kis minta is kerül rá.
Elsőként nézzük meg a lakkot kicsit közelebbről, a mintáról majd később ejtek néhány szót. Az üvegcse hagyományos kerek, 8 ml lakkal, a kupakon pedig Rita  Ora - a kollekció megálmodója - képével és szignójával. 


Ez a körömlakk 60 másodpercnyi száradási időt ígér, ami így elsőre nagyon jól hangzott, hiszen ki szeret várni fél órát, órát, mire a körömlakkozása teljesen megszárad ?! Mikor azonban felkentem, 1 perc elteltével nem szilárdult meg, természetesen valamelyest megkötött, de messze nem annyira, hogy bármit is merjek végezni a kezeimmel a szárítgatáson kívül. Az viszont kétségtelen, hogy viszonylag gyors a száradási ideje, de azért ennyire nem.


Most pedig jöjjön néhány szó az állagról és a textúráról. Az első réteget, mint ahogy általában szoktam, vékonyan vittem fel. Ekkor már látszott, hogy a fedéssel itt nem lesz semmi gond. Valóban nem is volt, hiszen a második réteg felvitele után már tökéletes volt, nem látszottak át a körömvégek. Arra viszont vigyázni kell, hogy az ecset sörtéi egy picit kemények, ezért az első réteget mindenképp hagyjátok jól megszáradni és csak utána jöjjön a második, mert különben kisebb mélyedéseket húz a lakkozásba, ami aztán a közepesen folyós állagnak köszönhetően szétterül és néhány másodperc után már nem igazán látszik, de jobb az óvatosság. Valamint nekem első próbálkozásra felhólyagosodott, de nem hagyott nyugodni és újra felkentem. A hólyagosodás annak volt köszönhető, hogy nem hagytam eléggé megszáradni az alaplakkot, és így nem igazán szerették egymást. De másodjára már figyeltem erre és semmi probléma nem volt.


És hogy milyen színe ? Szerintem a legjobb ha a képek beszélnek helyettem, de annyit elmondhatok, hogy imádom a menta színt, különösképp a körmeimen, így nem meglepő, ha azt mondom, hogy IMÁDOM ezt az árnyalatot. Most pedig néhány szót a mintáról, amelyről néhány napja már instagram-on is láthattatok képet, és már ott megjegyeztem, hogy nem vagyok maradéktalanul elégedett, ugyanis lehetett volna sokkal precízebb és szebb is a végeredmény, de ennyire tellett. Viszont még mindenképp fogok próbálkozni. Rengeteg türelem és egy nagyon vékony ecset szükséges hozzá.
És, hogy milyen volt a tartóssága? 4 napot tökéletesen bírt, az 5.napon a mutatóujjam és a középső ujjam sarkánál egy leheletnyit megpattant, de ezt csak a nagyon közeli képeken látni, ha az előzőekhez hasonló távolságban készült képet látnátok róla, semmi változást nem tapasztalnátok, maximum annyit, hogy nőtt a körmöm. Hatalmas piros pont ezért a szuper tartósságért :)

Ti próbálkoztatok más hasonló mintával vagy csak valami több munkát igénylő manikűrrel? A Rita Ora lakkokról mi a véleményetek? :)

You Might Also Like

20 megjegyzés

 1. Hú, le a kalappal a mintáért. Nagyon szép lett. :) Még nem próbáltam a kollekció lakkjait, de a fehér kívánságlistás. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, lehetett volna egy kicsit precízebb, de így elsőre most ennyire tellett, majd még próbálkozom :) A fehér is a birtokomban van, igyekszem mielőtt őt is bemutatni nektek itt a blogon :)

   Törlés
 2. Válaszok
  1. köszii ^^ örülök hogy tetszik :)

   Törlés
 3. Egyre nagyobb késztetést érzek arra ,hogy vegyek (ismét) Rimmel London lakkot.Gyönyörű színeket tudnak a piacra adni.
  Gyönyörű manikűr lett, csak gratulálni tudok! x
  Bianka

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, aranyos vagy :) Nagyon csábítóak a színek való igaz, hiszen találni a kínálatukban különleges árnyalatokat is, illetve teljesen alap darabokat is :)

   Törlés
 4. Nekem nagyon tetszik a minta, még így is,hogy nem precíz. Nem kell mindennek tökéletesnek lennie szerintem! :P
  Csodaszép színe van amúgy, én is imádom a mentát :D.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Örülök, hogy így is tetszik azért :) A színéért én is teljesen odáig vagyok :D

   Törlés
 5. Szép lett, ügyes vagy! :)
  Az első kép láttán azt hittem, hogy nyomda :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaaaj aranyos vagy, köszi szépen :D A nyomdától sajnos nagyon messze van, meg különben sincs körömnyomdám, engem valahogy ez a dolog még nem szippantott magába :D

   Törlés
 6. Nagyon tetszik a körömlakk színe, csak úgy, mint a lose your lingerie árnyalaté.. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A két cukorkaszín :) Tavasszal nagy kedvencem nekem is pasztellek :)

   Törlés
 7. Válaszok
  1. Köszi :) Örülök, hogy tetszik :)

   Törlés
 8. Szerintem csodás lett a minta, az alaplakk színe pedig nagyon passzol hozzá. Egyszóval: imádom *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj de aranyos vagy, köszönöm :) Ettől a menta lakktól egyébként én is teljesen odáig vagyok :)

   Törlés