ebay

Ebay zsákmány

10:00:00

Mióta saját Ebay fiókkal rendelkezem, azóta nagyon megszaporodtak az onnan érkező termékek. Ezért úgy döntöttem, hogy a nyáron érkezett cuccokat most egy posztba összeszedem nektek. A legtöbb termék megnevezése mellett találtok egy "Link" feliratot, amelyre kattintva megtaláljátok a terméket, ha esetlen ti is meg szeretnétek rendelni. 
Genova óra ~ 1100Ft LINK
Az első rendelésem egy ezüst óra volt. Mostanában nagy óra viselő lettem, és mivel eddig csak egy arany színűvel büszkélkedhettem, ezért szükség volt egy ezüstre is, hogy az adott napi ékszereimhez tudjam passzítani az órámat is. A nevetséges ára ellenére egészen jónak mondható, már körülbelül 2 hónapja hibátlanul működik. Természetesen a kidolgozása nem csúcs minőség, de mit is várhatnánk egy 1000 Ft-os órától? Elégedett vagyok vele.


Vintage pávás fülbevaló ~ 325 Ft
Ehhez a fülbevalóhoz már nem találtam meg a linket, mert én is licitálás során jutottam hozzá, nevetséges 300Ft-ért. Főként a színe fogott meg, hiszen elég sok hasonló színű ruhám van, amihez hordani tudom. A kövek remélem nem fognak idő előtt kipotyogni belőle, kár lenne érte. 


Gyöngyös nyaklánc ~ 700 Ft LINK
Mostanság ismételten visszajöttek a divatba a gyöngyös nyakláncok. Bár kezdetben talán még nem tetszettek annyira, mostanra teljesen megszerettem őket, ezért rendeltem is egyet, amit azóta is rendszeresen hordok. A sok sok gyöngy láttán kérdezhetnétek, hogy nem nehéz e, de megnyugtatlak benneteket, nagyon kényelmes viselet.


Fülbevaló tartó ~ 400 Ft LINK
Mindig nagy dilemmát okozott, hogy hogyan tároljam a pici, átdugós fülbevalóimat. Ha ugyanis kis ékszertároló dobozkába tettem őket, akkor a reggeli rohanásban sosem találtam meg a párokat. Ezt a fülbevaló tartót nagyon jó ki tudom használni, mert elég sok ( 6 pár) köves Swarovsky fülbevalóm van, plusz még egy kettő átdugós, amiket végre rendszerezve tudok tárolni. És még fér bele bőven, akkor is, ha az összes fülbevaló rajta van :)Rúzs tároló ~ 850 Ft LINK
Réges-régi vágyam egy rúzstartó, de sajnáltam értük kiadni itthoni üzletekben 2000 Ft-ot. Az Ebay-es 800Ft-os ár már sokkal jobban tetszett, ezért nem is haboztam a megvételével. 24 rúzs fér bele, és mivel egyelőre nem rendelkezem ennyivel, ezért a rövidebb szájfényeimet is beleállítgattam. 


Telefontok ~ 2400 Ft LINK
Végül pedig egy új ruhát kapott a telefonom. Imádom ezt a cuki pöttyös tokot, egyedül azt sajnálom, hogy a telefon széleit nem védi körbe, mert alul és a tetején nem fogja már a tok. Ezt leszámítva űber cuki ^^

Jelenleg ennyi megérkezett termékem van, és most ha jól tudom nem is várok semmit, igyekszem egy kis szünetet tartani a rendelgetések terén.

You Might Also Like

16 megjegyzés

 1. Szuper cuccok, érdemes körülnézni az E-bayen, mert sokszor jóval olcsóbban be tudunk szerezni apróságokat, mint itthon.
  Az utóbbi időben én is több ékszertartót rendeltem onnan, de még egyre sükségem lesz a bedugós apró fülbevalóknak, meg is nézem a linked :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó dolog valóban ez az Ebay, csak ha egyszer beszippant, akkor nagyon nehéz a rabságából szabadulni :D
   Az eladót nagyon tudom ajánlani ennél a tartónál, mert 2 hét alatt megérkezett nekem :)

   Törlés
 2. Nagyon vagány dolgokat rendeltél! Képzeld az első rendelésem nekem is egy pontosan ilyen óra volt :D Igaz picit meglepődtem, mikor leesett a karomról, de egy órás bácsi kivett pár szemet és azóta tökéletes :D. Tényleg nem csúcsminőség, de nem vagyok hajlandó nagy összeget kiadni egy órára.
  A telefontok annyira aranyos, és a nyaklánc is tetszik! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jééé tényleeg? :D Nekem is kellett belőle kivetetnem szemet, pontosabban szemeket. ( 4-et :D )

   Törlés
  2. Most már nem is tudom,h nekem is 4 vagy 5 volt kivéve. Amúgy az nap még rendeltem egy barna szíjjas tollast is :D

   Törlés
  3. :D Még mindig jobb, mintha nem érte volna körbe a kezünket :)

   Törlés
 3. A nyaklánc a kedvencem, a pávás fülbevaló unokatestvére pedig megvan nekem, piros köves és más alakú ugyanis az alja, de a teteje ugyanilyen :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt hiszem az összes közül nekem is a nyaklánc tetszik a legjobban :)
   Pirosban sem lehet rossz ez a pávás füli :D

   Törlés
 4. Nagyon szuper dolgokat vettél! Az óra is nagyon tetszik, de a tok! Nagyon cuki! A héten sikerült beüzemelni a PayPal-t, valamint az eBay-es fiókomat, rendeltem én is! Viszont két terméknél megálltam! Szemeztem én is hasonló, pöttyös tokkal, de egy egyszerű, feketére esett a választásom. Következő hónapban egy órára is lecsapok. Nagyon veszélyes terep ez az eBay! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A tokot én is első látásra nagyon cukinak ítéltem meg, úgyhogy nem volt kérdés, hogy kell e vagy sem :D Azonban nagyon nehéz megálljt parancsolni, mert rengeteg elképesztően jó cucc van fent, ami közül válogatni lehet :)

   Törlés
 5. Az a pávás füli egyszerűen meseszép! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek .:-) ráadásul van egy ugyanilyen színű nacim is hozzá :-D

   Törlés
 6. Nem akarsz erről a Ebayról egy tesztet, vagy egy bemutatót írni? Mert egyre többször hallom vissza, hogy sok minden fenn akad a vámon és neten már össze-vissza kutattam ilyesmikről. Én még csak 1x ha rendeltem onnan, de többször már nem ismerek a vám miatt. De amint látom te bátrabban rendelsz. A kedvemért és esetleg hozzám hasonlók kedvéért nem írsz ehhez egy bejegyzést? :)

  Kitty

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a vámos dolgot pontosan én sem tudom. Annyi biztos, hogy bizonyos összeg feletti termékeket vámoltatnak meg. De ez persze nem 2-3000 ft hanem ennél azért jóval több. :-) szóval olcsóbb termékeket nyugodtan vásárolj :-)

   Törlés
 7. Szuper dolgokat rendeltél, a rúzstartót én is kinéztem már magamnak :) Alig várom, hogy az én rendeléseim is befussanak végre, már nagyon izgatott vagyok ^-^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon jópofa dolog ez a rúzstartó, ha több ajakkencéd van, érdemes rendelni egyet :) És te miket rendeltél ? :)

   Törlés