arany

Őszi manikűr | Dancing with gold

10:00:00

A manikűr központjában egyértelműen ez az arany színű glitter áll, amelyet ezúton is szeretnék megköszönni a Born pretty store-nak. Ez egyébként egy készletben érkezett, ami 8 másik árnyalatot is tartalmazott. Ezekkel természetesen a későbbiekben még fogtok találkozni. Ha felkeltette az érdeklődéseteket, és szeretnétek megrendelni ti is, akkor ITT megrendelhetitek. 


Az előbb említett sárga arany csillámhoz egy nagyon visszafogott, nude, vagy barnás árnyalatot szerettem volna párosítani. Innen jött az ötlet, hogy felavatom a Golden rose Rich color 113-as árnyalatát, ami egy taupe árnyalat. Ősszel az ilyen színekért mindig odáig vagyok. A manikűr pedig még a Lovely Snow dust kollekciós arany lakkjával egészült ki, ami bár nem annyira sárgás árnyalatú, mint a glitterek, mégis szerintem szépen kiegészítik egymást. A kész manikűr így festett. Majd az elkövetkezendő őszi, téli hónapokban észre fogjátok venni, hogy mennyire szeretem ebben az időszakban az aranyat különböző sötétebb árnyalatokkal kombinálni. Mostanra már teljesen átszellemültem, és a körömfestéseim, sminkjeim az ősz jegyében készülnek. 


És hogy a glittereket hogyan ragasztottam fel? Nos, először úgy terveztem, hogy egyesével fogom belenyomogatni az átlátszó alaplakkba. Aztán úgy ítéltem meg, hogy mivel az én türelmem is véges, ezért más megoldás után kell nézni. Így egy roppant egyszerű és gyors mozdulattal belenyomtam a gyűrűsujjamat a glitterek rengetegébe. Természetesen a körmömre előtte átlátszó alaplakk került. Mikor lesöprögettem a felesleget és még nem száradt meg teljesen, akkor a széleken kiálló glittereket kicsit beljebb tologattam, majd az egészet egy vastagabb réteg fedőlakkal fixáltam. 

Ha megtetszett a manikűr, és szívesen kipróbálnátok a Born pretty store áruház "nail art" dekorációit, akkor ITT válogassatok kedvetekre. És hogy a vásárlás végösszegéből kapjatok egy kis kedvezményt, a webáruház felajánlott számotokra egy végösszegi kuponkódot (ALBQ10) , amely 10%-os kedvezményre jogosít fel benneteket.


Nektek mi a véleményetek? Szeretitek az ilyen típusú manikűröket? 


You Might Also Like

18 megjegyzés

 1. Szép lett!
  Tetszenek az ilyen visszafogott manikűrök a másokon, de ha az én kezembe glitter kerül, ritkán sikerül megállni egy körömnél :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi :) Hihi :) Én meg általában csak néhány körmömre használok glittert vagy glitteres lakkot, mert mindig félek a lemosás bonyodalmaitól :D

   Törlés
 2. Hát nekem most a glitterek annyira nem tetszenek, de a lakkok csodaszépek! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt hiszem erre mondják, hogy nem vagyunk egyformák :) Én mostanság odáig vagyok az ilyesfajta díszítésért :)

   Törlés
 3. szia :) díjat kaptál tőlem :D http://wonderful-fleur.blogspot.hu/2014/09/dijat-kaptam.html

  VálaszTörlés
 4. Nekem nagyon tetszik ez a manikűr :)

  VálaszTörlés
 5. Jajj ez az aranyszínű snow dust körömlakk állandóan kísért, nekem nem jutott belőle, pedig annyira tetszik :( Remélem idén is kapható lesz majd :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor sajnos én sem jutottam hozzá. Nyáron viszont Katy blogsale-jén sikerült rá lecsapnom :) Ha van egy kis esze Lovely-éknek, akkor idén télen ismét visszahozzák :)

   Törlés