rimmel

Rimmel Kate scandaleyes rockin' curves szempillaspirál

10:00:00

Még nyár végén nekikezdtem a Rimmel sajtótájékoztatón kapott termékek tesztelésébe, viszont hogy ne legyen túl tömény ez nektek, ezért szépen lassan csepegtetem nektek az infókat ezekről a cuccokról. Ma a Kate kollekciós spirálról lesz szó ha továbbolvastok. 

Először is kezdeném azzal, hogy ez a szempillaspirál jelenleg még nem elérhető a drogériák polcain, hiszen ősszel jön hozzánk. Ennek ellenére úgy döntöttem írok róla, hiszen attól, hogy jelenleg még nem elérhető, a Glamour napokra már esetleg kívánságlistás is lehet számotokra, ha megtetszik a tesztem alapján. A spirál csomagolása abszolút bejön, henger alakú, fémes füstös ezüst színű, ami kicsit gyűjti az ujjlenyomatokat sajnos. Szerény hazánkba csak a fekete árnyalatot hozzák be sajnos, pedig külföldön több színes árnyalatban is kapható. ( jellemző ) 12 ml festéket tartalmaz egyébként és a felbontástól számított 1 évig használható, a papír szerint legalábbis.Mikor kitekertem a keféjét nagyon meglepődtem, hiszen a Scandaleyes szempillaspirálhoz hasonló kefével rendelkezik. Először bevallom kicsit féltem tőle, nehogy ez az extrém külső hátránnyá váljon, ilyenkor ugyanis mindig felvetődik bennem a gondolat, hogy biztos nehéz lesz használni. Ez azonban nem így történt.Elegendő festéket vett fel. Én nem szeretem azokat a spirálokat amivel hétköznapi, "épphogy látszik, hogy van rajtam szempillaspirál" hatást lehet elérni. Minél drámaibb a végeredmény, annál jobb. A legjobb ha egyszerre ível, dúsít és hosszít is, de én ilyet még nem találtam, ezért is szoktam általában mindig két szempillaspirált használni egyszerre.A szempilláim natúr állapotban.Egy réteg spirált vittem fel kezdésnek a felső pillákra. Nem mondom, hogy extrán göndörítette a szempillákat, de szemmel látható volt, hogy igyekezett azért tenni valamit az ügy érdekében. A hosszító hatás mutatkozott a leglátványosabban. Ez még mindig csak az első réteg.A második rétegnél aztán adott némi volument is, aminek nagyon örültem, viszont nem jelentkeztek összeragadt szempillák és pókláb hatás. A színe pedig gyönyörű szénfekete.tetszett nagyon a végeredmény. Örülök, hogy nem ragasztotta össze a szempillákat, és annak is, hogy két rétegben ilyen szépen muzsikált. A kefe felső, összeszűkülő részével szépen odafértem a belső szemzug fele található pillákhoz is. Az alsó szempillákat a nagy, buci feje miatt elég nehézkes kifesteni vele. Sikerült is a szem alatti bőrterületet feketére mázolnom. Ez igazából nálam nem probléma, mert az alsó szempillákra egy külön spirált tartok fenn, aminek egészen apró a keféje. Azonban miután megszáradt a festék egész nap kitartott, nem morzsolódott le a szem alatti területre, nem maszatolódott vagy kenődött el.

Nektek hogy tetszett ez a spirál? Szeretitek a különlegesebb spirálkeféket?

You Might Also Like

8 megjegyzés

 1. Hát nem is tudom, nekem valahogy nem jön be. Nekem természetesebb, ha inkább dúsak a pillák, mint hosszúak. Ez meg egyik se. Kicsit alsóbb szögből tényleg valahogy kinéz, de az utolsó képen, ahogy már kicsit távolabbról, és kicsit egyenesebb szögből fotóztál már látszik, hogy konkrétan 7 szál rövid pillád lett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos nekem eléggé össze-vissza állnak a pilláim, amikor az enyémek összeragadnak, akkor ennél 100 x katasztrofálisabb a helyzet :D

   Törlés
  2. Ja értem. :D Bár így se hiszem, hogy ezt a spirált az én szempilláimhoz jó lenne. Viszont boltban mindenképp megnézem, már csak kíváncsiságból is.

   Törlés
  3. Kétségtelen, hogy nem drámai a hatás, és a dúsító tulajdonságát is abszolút hiányolom, de semmiképp sem nevezném rossz spirálnak :)

   Törlés
 2. Az egyik Maybelline rimmelem is pontosan ilyen kefével rendelkezik, és hadd ne mondjam, hogy imádom!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó ez a kefe, nincs vele problémám nekem sem :)

   Törlés
 3. Én is inkább a dúsító hatású spirálokat kedvelem, de neked jól áll ez :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is :( Ezért szoktam erre a spirálra is még valami dúsító spirált kenni :)

   Törlés