rimmel

Rimmel Lasting finish rúzs | 006 Pink blush

10:00:00

A mai bejegyzés talán egy kicsit szokatlan lesz számotokra, hiszen a blog történelmében először fordul elő olyan, hogy egy vendégposztot olvashattok el. Bettivel nagyon jóba lettünk, és mikor megkérdezte, hogy alkalmanként írhat e bejegyzéseket, én igent mondta. Így tehát most az ő irományát olvashatjátok a Rimmel Lasting finish kollekcióból származó Pink blush árnyalatú rúzsról. Sziasztok! Fogalmam sincs, hogyan kezdjem ezt a posztot, de talán azzal kellene, hogy Betti vagyok és ez egy vendégposzt :) Szeretném megköszönni Nikinek a lehetőséget, megtiszteltetés számomra, hogy egy általam írt termékteszt kikerülhet a blogra. Ha minden igaz, nem ez lesz az egyetlen írás, amit tőlem olvashattok. Első körben az egyik – mostanában sokat használt – rúzsom lesz a poszt alanya, méghozzá a Rimmel Lasting Finish rúzsa a 006-os Pink Blush árnyalatban. Hogy mi a véleményem erről az ajakkencéről? Ha érdekel titeket, akkor olvassatok tovább.


Először is – ahogy Niki is szokta – kezdeném a csomagolással. Meg kell hogy mondjam, drogériás viszonylatban az egyik legszebb csomagolású rúzzsal van dolgunk. Nekem nagyon tetszik ez a sötétlila külső némi ezüsttel, illetve a kupak ferde teteje. A rúzs alján található természetesen az árnyalat neve, illetve a rúzs színével megegyező matrica. Számomra nagyon kellemes illata van, egyáltalán nem hivalkodó, felkenéskor picit érezni, de utána ez teljesen elmúlik.Tulajdonságait tekintve teljesen olyan, mint a többi Lasting Finish rúzs: krémes, jól pigmentált és viszonylag tartós is (nekem kb. 2 órát gondtalanul kibírt, utána fokozatosan kopott le). Érdekes a színe egyébként. Alapjáraton egy rózsaszín rúzsról beszélünk, viszont az ajkakon már van egy nagyon enyhe lila beütése. Vagy csak én látom így? :DÉs hogy miért is ezzel a rúzzsal kezdtem? Ha gyorsak vagytok, akkor a Müllerekben most fél áron találjátok őt még néhány más színnel egyetemben. Gondolom kifutó színek, nem tudom hogy más drogériából is kivonják őket, mindenesetre én a Müllerben találkoztam vele :)
Összességében én nagyon megszerettem ezt a rúzst, nagyon szép természetes, hétköznapi árnyalata van. Aki egy szép rózsaszín rúzst keres (amiben van egy aprócska lila is), az mindenképpen csekkolja le őt valamelyik drogériában :)

Köszönöm szépen a posztot Betti. Nektek hogy tetszett? Szívesen látnátok még vendégposztokat tőle? Esetleg bátorítanátok egy saját blog elindítására?  


You Might Also Like

3 megjegyzés

 1. Nagyon tetszett a bejegyzés, úgyhogy igen és igen a válasz a kérdésekre :D :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is megvan ez az árnyalat ,és elég sokat használom :)
  A baby lips kollekcioból a pink punch-nak is hasonló szine van,csaj sajnos nem tartós :(

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm Kitti, örülök hogy tetszett :) Ami a blogot illeti, sajnos az időmtől függ hogy összejön-e a dolog :/

  VálaszTörlés